Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 818
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
д4.-злати, боби мерси отговора ,и за фотосите ви  , /снешно ми стана с двамата клюкари демир и аи4ля / и ферман  у4удено усмихнат   

# 76
хаштага за тази вечер... #ikincişans -втори шанс

# 77
И от мен Честит рожден ден на Севдичка.Flowers HibiscusBalloonBalloonFlowers Bouquet

Мило Момиче, пожелавам ти да си жива и здрава, да намериш щастието както в любовта така и в живота, точно както го намери в Забранената ябълка, да направиш блестяща кариера, защото ти я заслужаваш.

И

# 78
  • Варна
А! Днес са решили да имат различен #.
Сега за кого ще е този втори шанс? - за  пациента, за Назлъ, за Белиз и Ферман?

Цитат
"И най-странният, отхвърлен, нежизнеспособен човек става силен, когато е обичан и приет."

Да, ако се опиташ да го направиш с някого - виждаш как разцъфтява като цвете.

Фили - готова ли си с мишлето : ))))) Днеска ще припадаме ли от кеф? Grinning

# 79
Линкове за онлайн гледане....

https://www.fox.com.tr/canli-yayin

https://www.kolaytv.com/fox-tv-canli-10

Приятно гледане на всички! Hug Hug Hug

Ще има онлайн превод...

https://vk.com/turkiee

# 80
  • Варна
Злати +1
рускините пак се смилиха : ))))  да е отворен превода.

А тия хора само сандвичи ги дават да ядат  : )))))

# 81
Здравейте, мили дружки! #Silly doh 

Благодаря ви за всичко споделено!

Имаме си много сериали, много новини и снимки, че и две рожденички. Да са живи, здрави, щастливи и успешни Севдичка и Тувана и да ни радват дълго време с ролите си!

Кмаро  Hug, добре дошла в нашата компания и от мен!

СМ
Преведох характеристиките и на останалите герои, които е сложила днес Злати Hug и мисля да ги сложа пак всичките накуп, че то човек да се обърка в техните истории. Но ще е по-късно, че искам нещо да уточня за тази Азра, че нещо не разбрах от руския превод какво точно й е неистинското/фалшивото. Дали ще се прави на една от сестрите, или нещо друго. Помолих една дружка да види текста на турски, когато може да видим тя какво ще каже по въпроса и тогава ще ги сложа в темата.
Вярно, че ще е голяма драма май сериала, но на мен ми звучи много интересна историята на трите момичета.

Вярвам, че ще се получи хубав сериал и ще се хареса.

ДЧ

#Втори шанс# звучи интересно. Дали ще е за пациента, за някой от героите ни или за всички накуп, предстои да видим.  В американската версия помня, че имаше доста перипетии, но финала беше добър за пациента, благодарение на уникалните способности на Али /Шон.

Ще има озвучка с открит достъп тази вечер, което е супер.

Докато тече озета, аз мисля да си пусна малко ЗЯ, че не можах да го догледам снощи, а ми остава малко.

Приятно гледане и безпроблемен нет!

Готова съм да припадаме от кеф заедно…  

# 82
Тук съм , Боби Hug даже и без мишока ще припадам , ама до като не я видя тази дъска за гладене далеч от Красавчика , няма да се примиря Stuck Out Tongue Winking Eye И да имат втори шанс , пак тя ще се издъни , КОКОШКА Joy
На мен превода на рускините ми забиваше и страшно се изнервих миналия път , та може и по Фокс да си гледам , поне медицинските термини ги знам Smiley

Ама много и стърчат ушите на Белиз

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 20:16 от Phillipine

# 83
# 84
Приятно гледане момичета!

От мен Севда и хубава вечер! Blush

# 85
  • Варна
Ахахахахахаха Белиз го изработи Ферман : )))
Набута му пациента на Танжу  JoyJoyJoy

# 86
# 87
  • Варна

А все някой се опитва да се завре във Ферман и да го гушка : )))))

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 21:47 от BVAR

# 88
# 89
  • Варна
Танжу и Ферман  : )

това беше сцената , където имаше снимки и клипче  ,че  Онур посреща рейтинга Joy

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 22:46 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт