Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 825
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Белиз ми прилича на ей това.

# 91
  • Варна
; ))))) Дъгичке

Еххх, ама го измислиха с този пациент за черния дроб . ..

# 92

Ей,тази Ачелия....нарани Али...

# 93
  • Варна
Ейййй, злото никога не спи. Тази Ачелия Triumph

# 94
Белиз ми прилича на ей това.

Дъгичке Hug , с глас се разсмях , наистина прилича на овСЪ Grinning  Joy А и тази актриса не може да играе добра , и тук е не кучка , но пак е леко гадна и с голямо его .

# 95
дъга  bouquet
 не знаех 4е има  такъв  директен превод , мерси за линка на руски
тъкмо се зарадвах 4е али направи опит да се отдели от самотата и хоп русата  - /а ми беше  малко симпатична/ го сма4ка отново
не разбрах ферман и белиз защо то4но се скараха / нещо заради потенциален инвеститор , а май му напомни 4е му е шеф ли /

# 96
# 97
Права си, Боби. Ние се шегуваме, но изобщо не става дума за външен вид, просто нито изглежда добре до Онур, нито е убедителна. Но това е положението. Ще чакаме проблемите им да ескалират и да се разделят.

Кмаро, Ферман й обеща и я подкрепи професионално, а тя него не. И пак се стигна до това, че тя му е шеф, ама нека.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 00:12 от * Дъга

# 98
дъга  bouquet
 не знаех 4е има  такъв  директен превод , мерси за линка на руски
тъкмо се зарадвах 4е али направи опит да се отдели от самотата и хоп русата  - /а ми беше  малко симпатична/ го сма4ка отново
не разбрах ферман и белиз защо то4но се скараха / нещо заради потенциален инвеститор , а май му напомни 4е му е шеф ли /
Гаднярка си е Айчеля още от първи епизод забелязах . Мисли си ,че Назлъ е по-харесвана заради това ,че е лекар .Така се самозалъгва , не разбира ,че всички харесват Назлъ , защото е добра .
А, честито ви Ябълката

# 99
# 100
  • Варна
Дъгичке,  на Фили беше коментара.

Така както ги дават обаче ще си откарат целия сезон Ферман и Белиз. Май нямат намерение да вкарват друг човек за Ферман. Ето и по постерите и промотата - никакъв намек за промяна.

# 101
Боби Hug, Фили Hug, редовно ви бъркам в бързината, но и двете си ви обичам, затова. Простете. Grinning

То и в американския е така. Заедно са си тамошните Ферман и Белиз целия първи сезон и се разделят в последния му епизод. Може би и при нас ще е така, нищо че на нас друго ни се иска. Там Белиз я няма във втори. Но тя там не е собственик на болницата, така че...

# 102
Боби , те са мислили до 6 епизод да карат като начало . За това не знаем какво ще измислят . А и човек трябва да е сляп ,че Онур и Хазал не са ок двамата . Казвам го съвсем отговорно . Аз и за това не я харесвам ,защото не стои добре до Онур . Много искам поне малко да ми допадне , но ...не става . Забелязвате ли колко изкуствено се прегръщат ? А би трябвало да е иначе , това са хора , които живеят заедно . За сега Ферман с Назлъ е много ''химичен '' , но ако тя е за Али , като нищо могат да изберат походяща актриса и да я ''вкарат ''в сериала .

# 103
Благодаря за компанията и тази вечер! Hug Hug Hug

# 104
дъга мерси за отговора , фили  - и на мен не ми изглежда да пърхат като  пеперуди от щастие ферман  и белиз ,  но пък
 са ми забавни   двете с ""маман"" как се хапят  една друга  

Общи условия

Активация на акаунт