Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Дъгичке - аз имах предвид още там, където беше с Ендер срещата.
Ясно, Боби, но аз и това изпуснах. Тъкмо ще ми е интересно с превода.

Боже, каква циганийка... 😀😀😀

# 691
Какво представяне само... Joy Joy

Дъга Hug,в момента  г-н Х е на среща с Ендер

# 692
  • Варна
На тия тримата : )))) добре им се получава - Емир, Джанер и Лейля

# 693
Какво представяне само... Joy Joy

Дъга Hug,в момента  г-н Х е на среща с Ендер
Това го видях,  Злати. Тя май извъртя приказката към Шахика и го подпита дали я познава, но той май отрече.

# 694
  • Варна
Направи се на утрепан, че не знае коя е и пита Ендер защо се интересува ; )))) и тя взе да пелтечи и се измъкна ,че имала уговорка.

# 695

ето го и г-н Х

# 696
  • Варна
Как беше - лудите Господ ги пази -  ; ))))  Зехра ще си продаде книгата ; ) Успя!

# 697
Цитат
По ходу Лейла(Айше) выучила наизусть разные даты, связанные с семьей Челеби. Но Эндер понимает, что что-то не так с этой девушкой. Муж Айше едет в Стамбул. Давно ее ищет. Его дядя сказал, что видел ее в Стамбуле.

# 698
Дъртьо си остана сам с Шахика в палата, а всички се забавляват дружно с Йълдъз и Ендер.... Голям майтап.😀

# 699

наближава финала...

Лейла - съпруга й

Йълдъз-Халит

# 700
Голям майтап с групичката, никога не съм очаквала да ги видя така, много се смях Боби.

# 701
  • Варна
Ама и Ендер как ги събра при нея. Всичките герои.
Халит какъв поглед хвърли на Йълдъз - и сега какво ще й предложи?

Аз добре ли чух - Ийт предложи брак на Лила?

Ама много са хамави понякога : )))) обаче си ги гледам за разтоварване.

Танита : )))) със сигурност пак ще ги гледам да се посмея още малко.

# 702
Боби Hug,аз не го чух това за брак! Peace

Халит:Да опитаме отново!

Цитат
Йылдыз пришла к Халиту подписать документ о разводе. Он сказал, что немного изменил его. Йылдыз подумала, что что-то от себя добавил. Она сказал, что как раз наоборот. Добавил ее пункты. Она как раз хотела подписать документ, Халит забрал его у нее из рук. Она спросила у него что он делает. Он предложил ей заново все попробовать(их отношения возобновить). Лейла(Айше) пришла на одну встречу. Кайа попросил. Там был ее муж. Тот увидев Лейлу, сказал Кайи: "Ты , оказывается, знаком с моей женой Айше. Или я должен тебя называть Лейлой?"(спросил, смотря ей в глаза.

Да видим ще пуснат ли фрагман? Thinking

# 703
" Да опитаме отново"
Какво ли трябва да значи това при наличието на Шахика. Тримата заедно ли ще опитват.😄😄😄

Благодаря ви за компанията, дружки!
Лекичка от мен!

# 704
  • Варна
Ами Злати може да ми се е причуло или в друг смисъл да е било - нещо  като "евлилик" ми се счу.

Ааа ще пуснат фрагче на нас ; )

Общи условия

Активация на акаунт