Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 846
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Ето ме и мен  : ), задържаха ме и изтървах

# 676
Привет, и аз съм тук, макар и силно закъсняла, но ще погледам картинки.

# 677
И аз закъснях , ама ще гледам и аз картинки .

# 678
  • Варна
Сега Ендера нацели ли? Този ли е на Шаика или не?
На Халит номерата : )))) пак ли ще следи.

# 679
Всички ще гледаме картинки защото и аз закъснях.

Той е Боби.

# 680
Цитат
Какой-то прикол у них. Типа если кусочек пупка выпадет, то они где-то закапывают на будущее. Эндер закапала кусочек пупка Эрима возле крутого универа. Йылдыз хотела закопать возле фирмы Халита. Но не на том месте закопала. Хотела найти. Охранник ее оттуда вытащил)).

Шахика скрои номер-каза на Емир да извика Йълдъз...Съткъ я следи.

Дадоха бившия на Лейла...в офис...

# 681
  • Варна
Ние сме на време - ми те почнаха по - рано : ))))

Злати, мерси.

Горкия Халир ; ))))
всеки за негова сметка си прави номерата;

Ааа и тука ползват изненадите с връщане на времето : )

# 682
Добре,че Емир каза на Джанер и хоп измениха плана...на Шахика,Халит да хване Йълдъз с Емир...
Цитат
Кайа не ожидал услышать отрицательный ответ от Лейлы. Оказывается, что Лейла(Айше) была замужем или сейчас замужем. Шахика тупому Эмиру дала совет. Сказала, что Халит подозревает, что он и Йылдыз вместе. Тот позвонил Йылдыз. Сказал, что нужно поговорить, но у него дома вечером. Та пришла к нему. Сыткы за ней следит. Позвонил Халиту. Сказал, что Йылдыз пришла к Эмиру. Шахика радуется. Халит сказал ей, что, наверное, она права.

# 683
  • Варна
Джанер е опасен и той, какви планове забърква. Голям е схемаджия Simple Smile

О, неее не мога - и аз се смях с тях на глас JoyJoyJoy

# 684
Ендер при срещата с г-н Х...тя му каза,че й изглежда познат...не помни къде го е виждала...тя била директор в компания...а той-половин година работи в Истанбул и половин-в Москва....той й даде визитка...

# 685
  • Варна
Значи това беше г-н Х. Показаха го най-сетне.

# 686
Ох, разсеяха ме домашните и пак го изпуснах г- н Тайнствен. Какво дадоха?

# 687
Цитат
Халит уже уверен, что между Йылдыз и Эмиром ничего нет. Шахика дальше продолжается на него давить. Говорит, что они знали типа, что за ней следят и вот устроили эту встречу. Шахика хочет, чтобы Халит продал свою текстильную фирму. Также сказала, что готова стать мамой для Халита Джана. Он сказал, что он с ней. Это не достаточно? Попросил ее еще немного подождать и потерпеть. Эндер по ходу нашла того, на кого работает Шахика.
Цитат
Шахика сказала, что скоро может вывести Шахику на чистую воду. Но пока не сказала как и что у нее в голове. Йигит и Лиля тайно начали встречаться. Сказал ей держать все в тайне.

# 688
  • Варна
Дъгичке - аз имах предвид още там, където беше с Ендер срещата.

# 689
Майко мила , какво става тука !!!

Общи условия

Активация на акаунт