Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 815
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
      Добро утро! Hug Hug Hug

СМ
              зад кадър...

ЧД
от Онур

от сторито на Онур-брат му и племенницата свирят на пиано
https://vk.com/onurtunagreek?z=video-185242994_456239206%2Fa15fb … l_wall_-185242994
https://vk.com/onurtunagreek?z=video-185242994_456239207%2F58716 … l_wall_-185242994

ЗЯ
Епизодът е преведен вчера,но е пуснат за сега само на спонсорите! Peace

Laughing

Желая ви приятна сряда! Hug Hug Hug

# 721
Здравейте, групичка 😀.

Позагубих се леко, предната седмица децата бяха есенна ваканция и не ми остан време за нищо. Дори не съм ви изчела още, има да наваксвам и с епизоди.

СМ не съм го изгледала и него, за да се изкажа и аз😀.

Но този доктор Ферман много хубав бе 😊. Страхотен е 😃.

Благодаря за всички снимки, информация и преводи, които сте публикували.

Лек ден от мен 💐.

# 722
Плами Hug wavey

Пуснали са 2-ри фрагман на СМ

Sevgili Geçmiş 2. Bölüm 2. Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=dKN1j1y_n0A

превод на репликите....
Цитат
Перевод📌

-Джемаль,где они?
-Шш,сначала у меня к тебе предложение.
-Я убью тебя!Убью!
-Я больше не смогу никогда чувствовать себя хорошо.
-Что ты делаешь в машине сына Текина?
-Не смей мне говорить, что тебе нравится этот человек.
-Нет разумной причины того,что я здесь. Я хотел увидеть твою улыбку, увидеть блеск этих глаз.
- Чилем?!
-Я предала лучшую подругу.
-Может быть,чтобы жить у тебя есть причина намного важнее.
- Ты знаешь,когда дела могут пойти не по плану? Это когда в эти дела входит-любовь!
- Я обычно не ошибаюсь в людях. Но в тебе я ошибся!
- Если бы мы встретились в другом месте,на другой улице. Если бы что-то было... Все могло бы быть по-другому.

========================

ЧД

Сега видях,че са пуснали промо снимките и озета за 8-ми еп.!Май окъсняха този път,вчера нали беше празник и са почивали! Peace

и озета....
Скрит текст:
8. Bölüm Özeti

Ali, markette yaşadığı olay karşısında hissizdir. Oysa tecrübe etmesi gereken yeni duygular vardır. Nazlı ona farkında olmadan yardım eder ama onun da başında büyük bir dert vardır; Tanju'nun gözetiminde, bir saldırganı tedavi etmek zorundadır. Bunu yaparken geçmişiyle yüzleşir. Günün sonunda, hastanede bir kez daha kozlar paylaşılacaktır.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 12:09 от Zlatina3

# 723
  • Варна
Злати Hands Plus1
: )

СМ
Докторката с нейния кавалер - много мили. Много добре им се получава.
Хубаво откъсче.

Така е Плами, Ферман е Misc Bomb

# 724
Боби Praynig

ЧД-озета на руски ез.

Цитат
Али, после случая в маркете, не испытывает никаких чувств. Хотя есть чувства, которые ему необходимо открыть для себя. Назлы, не зная того поможет ему, однако и у нее есть большая проблема. Она под руководством Танжу должна заняться лечением преступника.

Делая это, она столкнется лицом к лицу со своим прошлым. В конце дня в больнице вновь будут выясняться отношения.
=============

ЗЯ

Пуснаха превода на епизода на руски ез.

Запретный плод 54 серия - русские субтитры

http://great-tv.tv/turetskie-serials/zapretnyj-plod-yasak-elma

и тук-https://turkru.tv/zapretnyy-plod-54-seriya.html

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 14:30 от Zlatina3

# 725
Привет Момичета, Hug

Плами, ти скоро ли разбра колко е хубав д-р Ферман ? Всички ние в темата въздишахме по него още от 1-ви  сезон на Забранената ябълка, много е хубав нали? Ако знаеше колко простотии свърши в Ябълката и колко го линчувахме тук, но в края на краищата  всичко му простихме и той си остана за нас нашата слабост. С партньорката си Севда Ергенджи бяха една незабравима двойка.Sparkling Heart

Момичета довечера сме на кино и ще се лекуваме при хубавия Доктор, ще гледам със сигурност довечера.

До по-късно и благадаря за споделеното.Flowers Hibiscus

# 726
Taнче Hug , много си нетърпелива да гледаш Синеочко , ама е утре ! Stuck Out Tongue Winking Eye
Привет мили дружки ! Мерси за инфото Flowers Hibiscus
Между другото фрага на СМ ме заинтригува , а Грозника както и предполагах ще бъде Гадняра на сериала . Насила любов не става , но се е вманиачил по героинята на Едже .

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 16:05 от Phillipine

# 727

Плами, ти скоро ли разбра колко е хубав д-р Ферман ? Всички ние в темата въздишахме по него още от 1-ви  сезон на Забранената ябълка, много е хубав нали?

Танита, много е хубав да. Наистина чак сега го видях 😊. Изпуснала съм го, но Забранената ябълка не съм я гледала, а вече са минали много епизоди и не ми се започва.

# 728
Smiley                   
                  Фили, не е толкова от нетърпение колкото бабата е е изтрещяла, ами напоследък наистина изтрещях, но ще мине и това.Cry

Плами , ако знаеше какви моменти изпускаш в Ябълката щеше отдавна да си го започнала. Като си спомня ние тук как гледахме заедно миналата година, коментирахме, страдахме, радвахме се, даже понякога се питах как ще издържа до другата седмица. Flowers Hibiscus

Лека вечер Момиченца и не й забелязвайте много на Бабата.Smile

# 729
  • Варна
wavey Момичета дайте да довършим темата, да пусна новата ,че утре не знам как ще се завъртят нещата : )
Благодаря ви!

Толкова много нова информация има вече, че май не остава време да се коментира : ))))
Пък и други сериали има ...

ДЧ
Това беше толкова, толкова трогателно. Остави ме с ритник в стомаха . . .

Моето име е Али. Искаш ли да сме приятели?

СМ

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 21:52 от BVAR

# 730
Момченцето , което играе Али е такъв сладур . Много хубаво играе .
А децата го избягват , защото е различен . Миличкият Али , но тук в болницата той си намери приятели .
Боби , пускай темата  , ние като стигнем 50 стр. ще се преместим .
Хайде да запълним малко място като си припомним първата сутрин на с-во Ташдемир

Много харесвам песента и то на фона на снимките на любимата ми Несли и красивия Онур .

И да се върнем на клюкините за Деврим . Подружките казват ,че сигурно Неслихан го е запознала с Деврим , за да и отвлече вниманието от Кадир Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye .Понякога много се веселя с тях , само какви им ги ражда мозъкът Smiley
И сега да ви досадя с поредното пускане на едно от любимите ми ЗейАл клипчета . Но пък тук са всички герои от Ябълката от предните 2 сезона , нали ?

Препоръчвам на новата ни дружка Плами да гледа Ябълката . Ще види за какво прекрасно сериалче става дума Heart

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 22:28 от Phillipine

# 731
  • Варна
Фили Hug, може и така  : )
Още 1-2 поста и ще отиде на 50-та страница.
Да сем. Ташдемир - лишиха ни от това удоволствие.

Малко от ДЧ

Танер : ))))

Хазал - сама си била пуснала това сравнение : )))))

#ЗейАл

# 732
Да разтегна малко и аз чаршафче...Белиз ми прилича на елф от Властелина на пръстените. Много хубаво би стояла с тези ушенца там. И на Онур би му отивало. А доктор Али в походката е докарал Дъстин Хофман. Явно много се е готвил.

# 733
Боби , наистина промениха много Ябълката .Сега е интересен , но го няма онова очарование и светлина , което ни донесоха ЗейАл
ЧД - много добри актьори в този сериал , и постоянните , и гостите . Освен сюжета и те допринасят за успеха на сериала .Като ги гледам просто преживявам всичко и им вярвам на 100 %. Толкова много ,че така и така пролетен грип , който изкарах ми ''подари ''проблеми със ( иначе здравото ми )сърце . Това лято беше кошмарно от към това как се чувствах , сега съм по-добре .Но няма да е зле да отида д-р Ферман да ме ''лекува ''Satisfied Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
Вики на 100 % съм съгласна с написаното от теб ! Heart

Момичета вижте какво ми попадна току що - наш Онур от преди 10 и повече години , той пее.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 22:41 от Phillipine

# 734
Да пусна и аз пост на бързо  Wink....

Общи условия

Активация на акаунт