Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 839
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Черната перла с Ханде Ерчел

# 121
Здравейте! doh

Леле, страхотен рейтинг на ЧД, браво на целия екип! Заслужен успех, а и мотивация за всички да продължават да си работят с кеф.
И на мен ми харесва много сериала, защото е различен от клишето. Али е имал трудно, тежко и самотно детство, но освен че е съумял да изпълни мечтата си да стане лекар, е успял и да запази душата си чиста и да стане добър човек. Какво по-хубаво послание от това… 
Дано да продължават в същия дух. Сигурна съм, че сериала ще има успех и на кинофестивала „  MIPCOM“ в Кан този месец и ще направи добри продажби и в чужбина.

Хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

# 122
  • Варна
Дъгичке Hands Plus1
само ще уточня ,че мечтата му е да оправя хората и никой да не отива в Рая преди да е изпълнил мечтата си, преди да е пораснал и да не са тъжни хората от загубата на близките си.
Това е още по надчовешко и го издига над стандартните, "нормални" хора. Да стане лекар е пътя по, който да реализира това си желание-мечта. Но мечта това е понятие , което използват "обикновените" хора. Докато за Али това е начин да продължи живота си, да има цел и крайна задача. За него винаги е важно  всяко действие да има смисъл , да има обяснение. Защо дадено нещо се случва , защо се случва по този начин. Пътищата , връзките, модела.
Той ги вижда и може да ги проследи. Всичко извън това го кара да се чувства в хаос и изпада в състоянията си. Той зацикля над това да търси решения и не може да се успокои докато не намери изход.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 13:30 от BVAR

# 123
Шевал

Онур

# 124
Запазена жена е Шевал , но възрастта личи по ръцете .
Онур е публикувал този сърдит Ферман - ами не е хубав тук .

# 125
Бау Close

Тук обаче ми харесва

Онур е харесал всичките ѝ снимки от 20 август до месец след това. От там насетне-не. Thinking

# 126
Леле на първата снимка е голяма грозотия Scream
Марси Hug

# 127
  • Варна
: )))) хихихи Рижка . На мен ми е интересна Фили. Виж какви воднисти очи има. Много интересен цвят - толкова светли, че направо към бяло отива.

От група Ашкъм
СКЪПО МИНАЛО епизод 1 трейлър 1 бг. суб.
https://www.vbox7.com/play:205a7ff8bf
https://www.rapidvideo.com/v/G7MC069YIR

В 20:30 се очаква втори тийзър на СМ.

ДЧ
Докторите благодарят пак за рейтинга и има нов рекорд по гледаемост в едната от секциите АВ1 20.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 19:35 от BVAR

# 128
Hug
Честно казано съм човек, който винаги намира нещо хубаво и чаровно дори и в най-хейтваните персони, но в тази госпожица - не мога. Има нещо в чертите ѝ, което не е ок и въпреки грима, осветлението, обработката просто е кофти положението, дори граничещо с alien Rolling Eyes

# 129
  • Варна
Да , Марси малко като извънземно с тези очи : ))))

# 130
Привет и по вечерно време! Hug

Благодаря за споделеното, дружки!

В очакване на тийзъра тази вечер, да си припомним отново характеристиките на героите от „Скъпо минало“.

Добавила съм липсващите, но ги слагам в спойлер, ме да не разтягам излишно страницата.

Скрит текст:
•Едже Услу /Джахиде Каралар

Щастливият живот на Джахиде внезапно се разрушава след смъртта на съпруга й. Тя е задържана като заподозряна в убийство. По това време има три малки дъщери, които са на 3 г., 2 г. и 6 месеца. Осъждат я на 24 години затвор и животът й сякаш приключва. Затова тя се съгласява да остави децата си в приют, за да не отраснат в затвора. 

•Емре Кънай/Джемал Каралар

Той е чичо на Чилем, Ипек и Дерен. Взискателен е, знае какво иска и държи желанията му да се изпълняват безпрекословно. Знае как да използва силата си и да командва и манипулира хората около себе си. На всяка цена иска да завоюва любовта на Джахиде и да създаде щастливо семейство с нея, това е мечтата му.  Доброволно, или насила…

•Севда Ергинджи/Ипек Генджер

Ипек е средната от сестрите, била е осиновена, но не знае за това до получаването на тайнственото писмо. С появяването в живота им на Текин Малик, семейството й губи цялото си имущество. След като завършва университета, Ипек работи за Текин Малик и скоро започва да се среща с него, въпреки разликата във възрастта им.

•Сечкин Йоздемир/Синан Малик

Синан е решителен мъж, от малък стои сам на краката си. Открит и праволинеен е, винаги казва каквото мисли, ненавижда парите. Където и да се намира и в каквито и обстотелства да попада, ако види несправедливост или насилие, веднага се намесва. Не обича да се привързва и самотата се е превърнала за него в начин на живот. Морето е най-голямата му страст.

•Мелис Сезен /Дерен Кутлу

Дерен е умна, дисциплинирана и работлива. Отраснала е в добре обезпечено семейство, тя е съвременна, добре възпитана и добра. Завършила е медицинския факултет с отличие.
Красива и поддържана е, но няма опит в любовта. Преди да  срещне Кенан, никога не се е влюбвала. Двамата се харесват още от пръв поглед.

•Бурак Ямантюрк/Кенан Сойкан

Той е лошото момче на Слънчевата градина. Принуден е да се замеси в незаконни дейности, но с времето успява да стои твърдо на краката си и да поеме по правилния път. Зад сериозната му фасада се крие веселяк. Кенан е преживял е много авантюри, но досега не е пожелал да свърже живота си с нито една жена. Докато среща Дерен… Влюбва се в градско момиче, което е негова пълна протиоположност.

•Йозге Озаджар/Азра Йълмаз

Азра не е една от трите сестри. Пее в бар, за да се издържа. Мечтае да издаде албум. Тези, които познават Азра знаят, че е непоправима. Израснала е в приюта заедно с най-малката от сестрите – Чилем. Когато пристига в Слънчевата градина, първият когото среща е Махир и той веднага привлича вниманието й. Но скоро тя ще разбере, че Махир от дете е влюбен в Дерен.

•Бурак Челик /Махир Денизхан

Махир е най-обичаният и уважаван човек в града. Негов приоритет е справедливостта. Да помага на хората за него е най-нормалното нещо. Въпреки, че е в добри отношения с всички, той предпочита самотата. Повратен момент в живота му е пристигането в града на Азра. Спокойният му и уравновесен живот досега се променя след тяхното запознанство.

•Елифджан Онгурлар /Чилем Доган

Най-малката от трите сестри. Израснала е заедно с Азра и винаги е била под нейно влияние.. Чилем знае много добре как да скрие истинската си същност зад маската на наивно момиче. На невинното й лице винаги е изписана печал. Свикнала е да живее така. Дълбоко в сърцето си Чилем вярва, че щом е сираче, заслужава най-хубавото в живота. Завистта, която тя изпитва към хората, ще я кара да върши злини.

И един колаж фенско творчество.

# 131
  • Варна
СМ - мина тийзър ли е ,трейлър ли е. Хванах само края : )))
Но сега ще чакаме да пуснат клипчето по другите места : )))

# 132
Момичета,

Благодаря ви за всички снимки, рейтинги и информация.

ЧД заби тавана, аз лично досега не съм срещала такъв рейтинг, явно на широката публика им идва малко в повече крясъци, викове, сълзи и сополи. Много се радвам за Онур, че участва в такъв качествен проект, там те карат да се замисляш върху много аспекти от живота, Боби е права.

Фили, по повод Шевал Сам аз също си мислех, че е много запазена жена за годините си, докато преди няколко месеца съвсем случайно не ми попадна в интернет една нейна снимка със севгилито , разхождаха се в Нишантасъ. Като я видях направо не повярвах на очите си, изглеждаше толкова състарена и сбръчкана в лицето и шията, че още веднъж прочетох името, защото мислех, че аз съм сбъркала човека. Тези снимки, които публикуват около сериала са много сериозно фотошопвани, докато онази, която аз видях нямаше обработка. Но си права защото има много хубаво тяло за годините си.
          Рижка какво да кажа за нея, въобще не ми харесва, пък за Онур съвсем. На тези снимки, които е публикувала Марсия с тези воднисти очи, почти без цвят не прилича на човек и не виждам какво бих харесала в нея КОЗА. Да не говоря, че да играе добра въобще не мога да й повярвам, но играе кучка перфектно , изглежда физиономията й  е такава.
          Лека вечер Момичета.Flowers HibiscusHug

# 133
# 134
  • Плевен / София
Сега кой по напред да гледам.....Скъпо минало или Вятърния ....
Здравейте момичета

Общи условия

Активация на акаунт