Звездни компромати - Октомври'19

• 262 745
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 165
Тоца е една Joy Признавам я Joy

# 166
Плача от смях вече. Тази жена, не легена, ами океана изплиска. 😂😂😂

# 167
Искрено ме забавлява тая жена, тя не е в час. 😄 Да не е отключила нещо след раждането?

# 168
  • Англия
Тоца най-добре да не бъде коментираа както в темата, такаи под постовете и. За нея това ще е най-доброто наказание за неадекватното и поведение.

# 169
Искам и нейният профил да хакнат. Ще бъде интересно.

# 170
Искрено ме забавлява тая жена, тя не е в час. 😄 Да не е отключила нещо след раждането?
Твърде възможно. Вече е изгубила връзка с реалността, горката. Как е възможно някой да тръби навсякъде, че бебето му е дъ Бест, особено, когато очевидно това не е така.

# 171
  • До морето
Обаче Тоцито мъжа смени, фамилията смени, обсесията по титли и корони я смени с обсесията по първородния, обаче чехличките й са винаги едни и същи  😛😛😛

# 172
Скрит текст:
Батинков, бягай човек! Изглеждаш ми нормален, спасявай се докато можеш! Scream

# 173
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Права е!

# 174
  • София
Аз  казах ли ви в предишната тема, че появи ли се Тонка миската и рЕзко ми се вдига настроението? Като гледам вече при всички действа така. Нека си се хвали, да си вярва, те и психиатрите са хора и имат нужда от клиенти 😊 За мен тази жена е със свръх завишеня самооценка и свръх его, ама толкова прекалено, че изобщо не знам как още се определя като "жена" влязла 1 седмица след раждане в размер XXS, а не за богиня, която и в деветия месец не е излизала от него.

# 175
  • Viena
Обаче Тоцито мъжа смени, фамилията смени, обсесията по титли и корони я смени с обсесията по първородния, обаче чехличките й са винаги едни и същи  😛😛😛
От  бутика на Hermès в Перник са. 😂 😂

# 176
Много е проста тази Антония, досега не беше толкова очевадно.

# 177
Тоца, че е проста, проста е. Ама и жени дето се палят и си правят труда да й пишат в профила, че си хвали много детето, пък то не е нищо особено и че така излизало, че другите са недоразвити (?!), не падат и на сантиметър под нея. Лика-прилика.

# 178
Повече ме притесняват жените, които възхваляват беста точно толкова, колкото и майка му.

# 179
Антония петрова излезе изключително проста жена! Грам не личи образованието й след 5 клас. А да се подиграваш на някого заради физиката му....

И Батинков ще избяга, дано е по-скоро, иначе ще му е нужна и него психиатрична помощ.

Общи условия

Активация на акаунт