Звездни компромати - Октомври'19

• 262 899
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз май съм единствената, на която не са ѝ толкова антипатични Златка и Благой като двойка. Простовати са, с голямо самочувствие, но пък мисля, че са се намерили, както и че е нормално Златка да е по-емоционална в момента. Да им е живо и здраво детенцето, само дано не започне и тя да го навира ежедневно в очите на феновете си и да ни информира какво вундеркинГче е родила. Всяка жена заслужава да стане майка, така че се радвам за нея.

# 256
Иее,ухиленият Благо недорасъл за деца,прави и бега.Какво ли не направиха половинките му-татуси,вричане в любов,унижения,възхвала на името му...
Да е живо и здраво бебчето,ама ай да не ми ги навират тия особи в медийното пространство.Както и разни г-жа ПаЛун,г-жа Крокодил,Къркърджиева,Мегъз,Бактериева и т.н.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 12:24 от BaklavaTa

# 257
Благо хиалурон ли има в устата?

# 258
Като нищо, но може ефектът да е от гланца му. Може и да го е видял от някое ревю.

# 259
В на кафе са палун до палуна 😂😂😂

# 260
  • Viena
Обаче не може да се отрече, че тази седмица "Златният палун,тоест скункс" отива при фрау Гущеров!

# 261
Да ви кажа, колкото и семпъл интелект да е Св. Г., не може да ми стане толкова противна като Антония Петрова, която освен глупост и неграмотност гордо демонстрира и арогантност и простащина.

# 262
  • София
Днес не видях списък с рожденици (може и да съм пропуснала), но да е честит 50 РД на една от любимките ми Гуен Стефани.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 15:05 от Пак тя

# 263
  • Rock & Roll feeling ...
Гуен остарява като чернокожа Two Hearts

Кремена Х. за "тайните на маскирания певец" https://www.youtube.com/watch?v=jObuKEh0vXI

Не можела да рисува, ама нарисувала костюмите. Не е свирила над 20г., но 10 минути и трябвало да посвири,за е готова да влезне в студио. Сама си споделя, небрежно така... Да не вземем да я помислим за гениална, въпреки,че е, а?

# 264
Днес момиченцето на Емилия става на 3 години. И както повелява традицията...мама му честити в Инстаграм
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7688366

# 265
Зер детето ще се напъне и ще прочете честитката на майка си Mr. Green

# 266
Новата звездна жена, тази на Тото, ми се вижда малко заблудена. Тото имаше забежка с моя приятелка докато беше лудо влюбен по интервюта в бившата си. Случката беше малко преди да гръмне "скандала" за драматичната раздяла с голямата му любов и да напише сърцераздирателната песен посветена на нея. Предвид на какво съм била свидетел, не вярвам да устоява на фенската любов, въпреки новата "единствена".

Точно такъв типаж е Йонко. Яна добре направи че се отърва. А тази новата е една от поредните, които си мисли, че само за два дена(много набързо се взеха и много набързо забременя) може да промени един мъж. Като я гледам и нищо по - специално не виждам в нея, в Close up я слушах, искаше и тя да се включи, да каже нещо умно, трагедия. И той като много други мъже след дълга връзка(където все вярвам е имал малко по - дълбоки чувства) се хваща за първата срещната и й прави дете, че да е сигурен, че ще има семейство без да има много материал за такова нещо в себе си, тъй като личи, че се предава пред егото си и славата. Лъчо ми изглежда по - сериозен в отношенията си с приятелката му.
Най-смешен беше като се обясняваше, че е намерил любовта на живота си, не знам дали си вярва сам поне. Grinning

Не знам дали е успял, но тя горката многооо сериозно е във филма, само дано той да не се окаже късометражен, че децата не са никакъв гарант..

# 267
на Емилия детето от Коко Динев ли е или от новия мъж? много е красивичко

# 268
  • постоянно
Милко Калайджиев се казвал Михаил  Joy Joy
Добре, че се кандидатира за кмет, че да науча  Embarassed
Не мога да приема кандидатурата за кмет на някой пял " В елате пиленца при батко " за сериозна . Sweat Smile

Джулия ме радва , както и Аджелинка .

# 269
Мира е от Коко.

Общи условия

Активация на акаунт