Звездни компромати - Октомври'19

• 259 633
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Пловдив
Зорница София вдигна сватба на декора на "Рамбо 5"...
Скрит текст:

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун под ръка с изпълнителния директор на Apple
Скрит текст:

# 2 791
  • Rock & Roll feeling ...
Е, то тук не сме особено широкоскроени индивиди. След като страх тресе християнските семейства, че норвежки гейове ще им отнемат децата ....просто за това се сетих на прима вистаStuck Out Tongue Winking Eye

Налагането на някакви неестествени модели и претенцията те да бъдат приети за нормални, иначе сме били тесногръди или какво ли още не, не работи в полза на различните.

# 2 792
Kaли с най-малкия си син, много е сладък, много и на татко си прилича
https://www.instagram.com/p/B4Mljj7pfAV/?utm_source=ig_web_copy_link

# 2 793
А Рийз и Дженифър бяха

Разликата им е само 7 години между двете.

А коя е по-възрастна?

# 2 794
  • Разпиляна във въображението
Джен

# 2 795
  • Rock & Roll feeling ...
Кукувците Александра и Даниел отразяват във влога си един изключителен човек - https://www.youtube.com/watch?v=xE_Iz7cgtd4
Наистина за миг се почувствах много неудобно, гледайки този човек и всичко което може да прави, въпреки трудностите с които е съпътстван и сравнявайки го с моя краснопис или художествените ми умения... Само и единствено респект към такива хора!

# 2 796
Слави Трифонов и Камен Воденичаров изглежда са се сдобрили. Последният ще води предаване в новата телевизия 7/8ми.
Скрит текст:

# 2 797
Сериозно ли ви харесва Теди Велинова с дъщеричката си на тази снимка, за мен е ужасна. Децата и са хубави, но така облечено момиченцето за мен е покъртително.

# 2 798
Много ми харесва Теди. Свежа е, дори и с кривата физиономия. Харесва ми как натири малкото човече с голямото его, харесва ми как изглежда на снимки с децата си. Изглежда ми добра майка. Много при това.

# 2 799
Зорница София вдигна сватба на декора на "Рамбо 5"...
Скрит текст:

Коя е тази персона? И с какво е известна?

# 2 800
Не я ли натири той?

Зорница София е режисьор.

# 2 801
Възможно е. Но това не омаловажава факта, че не живее с тоя гном психопат.

# 2 802
Много ми харесва Теди. Свежа е, дори и с кривата физиономия. Харесва ми как натири малкото човече с голямото его, харесва ми как изглежда на снимки с децата си. Изглежда ми добра майка. Много при това.

Натирената е тя всъщност. Добра майка с две гледачки ежедневно. Една дневна и една нощна. Той си беше съвсем нормално изглеждащ, преди тя да им стане стилист с бившата му жена. На мястото на Е.М., който доста го оплю после.

Някой знае ли защо галерията на бившата му жена е затворена - 2.0.?

# 2 803
Те и преди да се разтурят не са живяли знаедно май.

Иначе Енчев си е баш психопат, много налудничав поглед има.

# 2 804
И какво от това?
Не променя мнението ми за нея. 
Всички бръмчалки имат бавачки. Сигурно Палуна няма, или пък новоизлюпената майка Златка.

Общи условия

Активация на акаунт