Звездни компромати - Октомври'19

• 259 601
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 820
  • София
Брат Пит остарява красиво.

# 2 821
На младия Брад му харесвах погледа и някои роли, на стария Брад му харесвам всичко.Heart Eyes

# 2 822
  • На морето!
Брад и Бекъм остаряват красиво. И двамата като млади са ми незабележителни, но времето ги направи чудни.

# 2 823
За Бекъм съм съгласна, но Брад и като млад си имаше своите достойнства.

# 2 824
Брад е божествен. Лео също.
И Императорът!

# 2 825
Е, то тук не сме особено широкоскроени индивиди. След като страх тресе християнските семейства, че норвежки гейове ще им отнемат децата ....просто за това се сетих на прима вистаStuck Out Tongue Winking Eye
Това е тъпа измислица.Никой от тези които протестираха не са говорили подобни малоумщини.Това се пусна в пространството с цел да се омаскарят противниците на стратегията.

# 2 826
  • Наблизо
Като чуя за тая конвенция и се сещам за този страхотен комикс,описващ добре ситуацията.
https://www.facebook.com/JustSpasComics/photos/a.936302883098162 … ype=3&sfns=mo

# 2 827
A Теди Велинова защо си изтри покрай раздялата с Др.Е повечето снимки от инстаграма?

# 2 828
Ами не знам. Понятието добра майка изисква да прекарваш с децата си малко повече време извън времето за снимки с тях с цел реклама. Но всеки има различни понятия и разбирания.
ти ги познаваш лично и знаеш програмата на майката в детайли, и колко време прекарва с децата си?

Може би! Simple Smile Интересно е как в темата се плюят всякакви бръмчалки, които не са ви симпатични, а други с аналогично CV, само защото се правят на добри майки, се величаят. Няма съществена разлика между например Николета и Теди.В. Нито като количество корекции, нито като количество "контрагенти" от Софийския "хайлайф". Просто втората има друг целеви контингент. Wink И двете търсят за кого да се омъжат.
Величаят? Не, просто попитах дали знаеш лично програмата на бръмчалките. Аз не бих се наела да анализирам никого по слухове или симпатия.

# 2 829
Бай Злати и нереализираният общински съветник пуснали обща снимка и не се криели вече.
Коментар : защото никой не ги търси.
Голям майтап...

# 2 830

Величаят? Не, просто попитах дали знаеш лично програмата на бръмчалките. Аз не бих се наела да анализирам никого по слухове или симпатия.
Те доста анализи тук са на база слухове, симпатии и финанси на партньора, ако е с някой по заможен, веднага отива при Палуна и Николета в графа неморални/бръмчалки

# 2 831
Бай Злати и нереализираният общински съветник са като братя близнаци.

# 2 832

Те доста анализи тук са на база слухове, симпатии и финанси на партньора, ако е с някой по заможен, веднага отива при Палуна и Николета в графа неморални/бръмчалки
Има хора, които се движат в тези кръгове и пишат в темата. Няма как да знаем дали впечатленията/написаното тук/ са от първо лице или на база слухове. Всеки сам си преценя.

# 2 833
Интересно, че Николета досега не я свързаха с богат арабин, таен руски милионер и прочее. Вярвам шансове много е имала, но явно наистина е вярна на Н. Михайлов.
И като и сравнявам нейния Инстаграм с този на Моника например - няма скъпи бижута и рози в частен самолет. Пу пу не мога да повярвам, че го написах Simple Smile))

# 2 834
К**рволета натрупа парички, сигунно повече от Михайлов.
Тя не е толкова перфектна, за да я поръчват големите Паралии.

Общи условия

Активация на акаунт