Звездни компромати - Октомври'19

• 259 629
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 805
А, имай си мнението. Но тя е добра майка само за снимките в Инстаграм. И е също толкова бръмчалка, като споменаваните. Но тя е с повече опит.

# 2 806
Кога е затворила тая галерия? Лятото ходих на изложба на Насимо там.

# 2 807
  • Rock & Roll feeling ...

Иначе Енчев си е баш психопат, много налудничав поглед има.
Особено,ако споделя манталитета на брат си,който Господарите изтипосаха как кълне.

# 2 808
Сериозно ли ви харесва Теди Велинова с дъщеричката си на тази снимка, за мен е ужасна. Децата и са хубави, но така облечено момиченцето за мен е покъртително.
Върнах се да видя снимката, но не схващам какво му е на облеклото на момиченцето?

# 2 809
Тюрбанът (така ли се казва) на мен никак не ми се връзва с малко дете, с голямо също де 😂😂😂 А Теди с отворена уста, сякаш е шаран.
Абе ужасна ми е, но имаше момент в който я харесвах.

# 2 810
Снимката е доста стара(от изтритите) и рекламира въпросните дрехи. Непродуктово позиционираните кадри са много малко.

# 2 811
Какво като е с детегледачки? Половината деца на площадките около нас са с детегледачки - ами в общия случай за мен е по-добър вариант от баба.
И да - момиченцето е много красиво, харесва ми на тази снимка, други снимки не съм виждала.

# 2 812
Ами не знам. Понятието добра майка изисква да прекарваш с децата си малко повече време извън времето за снимки с тях с цел реклама. Но всеки има различни понятия и разбирания.

# 2 813
Брад се е подстригал.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 2 814
Ами не знам. Понятието добра майка изисква да прекарваш с децата си малко повече време извън времето за снимки с тях с цел реклама. Но всеки има различни понятия и разбирания.
ти ги познаваш лично и знаеш програмата на майката в детайли, и колко време прекарва с децата си?

Много е хубав Брад. Пу за мен:)

# 2 815
ти ги познаваш лично и знаеш програмата на майката в детайли, и колко време прекарва с децата си?

Може би! Simple Smile Интересно е как в темата се плюят всякакви бръмчалки, които не са ви симпатични, а други с аналогично CV, само защото се правят на добри майки, се величаят. Няма съществена разлика между например Николета и Теди.В. Нито като количество корекции, нито като количество "контрагенти" от Софийския "хайлайф". Просто втората има друг целеви контингент. Wink И двете търсят за кого да се омъжат.

# 2 816
Брамчалките са си за оплюване. Палунката е майка на недоносено и вместо да се скъсва задника да води детето на рехабилитации се чупи в пози с Азис по курортите.
Златка нали каза че реве като бебето и е взето за преобуване, ама ходи на партита по дискотеки. Вземе количката и се разчекне. Ми сори, фалшиво майчинство ми е.
Теди не я знам кой и гледа децата, но нейните снимки с тях са чести и много естествени. Явно можело да се заблуди бг мамата.

# 2 817
Ако ти обясня кой и гледаше на Велинова децата дни след всяко от ражданията ще стане много грозно. Просто тя е хитруша и знае как се правят ПР и фалшива идентичност. Още от времето когато се опитваше да върже сина на покойния доайен на българската пластична хирургия проф. Христо Бояджиев(при когото тя започна с корекциите). Wink Там не и се отвори парашута, макар връзката да беше дългогодишна. И се лепна за Енчев още докато беше женен.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 17:06 от .♥.Fancy.♥.

# 2 818
Давай. Тамън и жълтурите ще намажат.

# 2 819
Хахахах, не. Само ако ми платят. Това е достатъчно за for free. Ако са умни, има от къде да изровят всичко.

Общи условия

Активация на акаунт