Звездни компромати - Октомври'19

• 262 793
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ники Кънчев с Ерос Рамацоти

Скрит текст:

# 211
# 212
Изглеждат щастливи, даже и две от децата са с рокли.

# 213
  • Rock & Roll feeling ...
Къде, къде по интересно е да си с носия и да демонстрираш незабавна нужда от полово сношение!!!!

Еми, нормално е Бестчо да ходи, лази, тича с пълна газ...като види грима на майка му много ясно, че ще проходи, за да избяга от баба Яга.

JoyJoy

Трябва да има някакъв ред. Всеки който реши да коментира дори, това съвършенство ТОЦИ, първо трябва да се представи с няколко думи + снимка, за да се види колко точно е дебел и дали случайно не използва я  раждане, я здравословен проблем като претекст. После се прави подбор  и правото ще получат малцина!

За съжаление мисля,че само Меги Мичева отговаря на психическия и физическия потенциал на ТОЦИ :

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 04:21 от Летящ Кактус

# 214
Изглеждат щастливи, даже и две от децата са с рокли.
Само Захара е с рокля.

# 215
  • Варна
Джулия Робъртс в реклама на Calzedonia. Страхотни крака!
Скрит текст:

# 216
Джоли и деца са ми като семейство Адамс.

# 217
Попи, Тоца не отговаря с градивна критика, а отчаяно прибягва до обиждане на коментиращите на дебели, тъпи, грозни с бавно развиващи се деца. Това показва първо слабо съдържание на сиво вещество и второ, отчаяние, че всъщност детето й не е първото в света усвоило въпросните умения. Това нейното е простотия, не критика и ако не иска никой да й спами снимките да си заключи профила, но тя е жадна за внимание.

# 218
  • Пловдив
От снимката на Джоли...детето най в дясно е момичето/момче, нали?

Мат Деймън,Клуни и Дж.Мур...страхотни!
Скрит текст:

Ииии...Преслава пуснала снимка без грим.Тази...
Скрит текст:
Била в Истанбул...
Скрит текст:

# 219
  • София
Моят най-голям любимец Хю Лори.
Скрит текст:
Дев Пател
Скрит текст:
Гуендолин Кристи
Скрит текст:
Кристен Стюард
Скрит текст:
Камила Кабело
Скрит текст:
Джулия
Скрит текст:
Кейт
Скрит текст:
Мелани Грифит
Скрит текст:
Елинор Томлинсън
Скрит текст:
Ели Голдинг
Скрит текст:
Синди Крауфорд
Скрит текст:
Емили Ратайковски
Скрит текст:
Джерито Бътлър е хваната да се натиска с някаква мацка, която не била гаджето му Морган.
Скрит текст:

# 220
  • София
Новата звездна жена, тази на Тото, ми се вижда малко заблудена. Тото имаше забежка с моя приятелка докато беше лудо влюбен по интервюта в бившата си. Случката беше малко преди да гръмне "скандала" за драматичната раздяла с голямата му любов и да напише сърцераздирателната песен посветена на нея. Предвид на какво съм била свидетел, не вярвам да устоява на фенската любов, въпреки новата "единствена".

# 221
Милко Калайджиев се казвал Михаил  Joy Joy
Добре, че се кандидатира за кмет, че да науча  Embarassed

# 222
  • София
Милко Калайджиев се казвал Михаил  Joy Joy
Добре, че се кандидатира за кмет, че да науча  Embarassed

Ха ха и аз не знаех.😁

# 223
За Антония не знам защо си мисля, че не тя пише, а си има администратори на профила. За жена с нейния лайфстайл ми е се струва нереално да виси по цял ден на телефона и да отговаря на злобни тети. По скоро както Николета, има си хора, които администрират профила и нарочно "нахъсват" зяпачите да генерират трафик и междувременно върви реклама на някакъв продукт. хора от близкото ѝ обкръжение казват, че е страшен "пич" Антония. Както и Николета. И това е просто продукт, което ние обсъждаме и хейтим.

# 224
Ох, бе Светлеее...какви са сега тези домашни животни - паЛуни? Що не си наемат някой, който да им поправя елементарните правописни грешки преди да ги публикуват?

Общи условия

Активация на акаунт