Звездни компромати - Октомври'19

• 259 923
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Може ли малко контекст за изригването на Мариана Попова? Вергов да не е обидил Плачков? (Плачков е гОла вОда иначе, каквото и да са казали, все му е малко Wink).

# 2 551
Да, подиграл се е Вергов. Бил гост в "Маскирания певец". И изказал мнение, че "Розата" може да е Попова и че само Попова може да каже, че Плачков е великолепен актьор.

# 2 552
  • Варна
Е, Вергов очевидно се е подиграл тънко и с Магърдича, защото и Певецът и онази продукция Пътят, са все негови. Там е събрал само дървета- Силвия, Веселин, Ивайло. А Юлиян е от конкурентната...
Мариянчето да се върне в трети клас, за да си оправи правописа.

# 2 553
  • Sofia
Юлиян се държеше странно .Все едно насила са го вързали там.Закъсня,заяждаше се...С бинокъла зяпаше краката на М.Илиева,правеше се на интересен,но не му се получи особено,освен с изказването за Плачков...

# 2 554
  • Viena
Цялата вечер беше неприятна и Рачков и Гала яко си съскаха.

# 2 555
Въпросното предаване не го следя, също така не знам кой е Плачков, но Юлиян за мен е изключително неприятна личност. Подигравчия с огромно самочувствие без покритие. Изглежда много по-възрастен от колкото всъщност е, а и да не беше това пак ми е ужасно грозен и безличен. Така и не можах да разбера какво му харесвате, от началото си мислех, че се шегувате.

# 2 556
И на мен ми се щеше да не знам кой е Плачков 😂

# 2 557
  • София
Благодаря за коментарите! Аз гледам Певеца по принцип, само тази събота не го гледах и съм изтървала. Впрочем, не го гледах, защото бях на театър, където играеше Вергов, затова е закъснял. При нас пък не излезе накрая за аплодисментите.

# 2 558
  • Пловдив
На тази статия попаднах...Русата Златка купи апартамент на покойния милионер Шарлопов! Сумата е потресаваща...
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Rusata-Zlatka-kupi-apa … umata-e-po-908989

# 2 559
На тази статия попаднах...Русата Златка купи апартамент на покойния милионер Шарлопов! Сумата е потресаваща...
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Rusata-Zlatka-kupi-apa … umata-e-po-908989

Ако е вярно това, значи бързо им е омръзнала селската идилия, пардон - чистият въздух "на минути" от центъра на София Grinning
Иначе тези квадрати за тези пари няма да са топ удар.

# 2 560
За пореден път се убеждавам колко е тъпа Марияна Попова, Вергов се шегуваше, тя си защитава некадърното мъжле.

Вергов за мен е великолепен актьор, мъж и човек с чувство за хумор.

Плачков е плачевен.

# 2 561
Никаква идея нямам Вергов какъв е като мъж. Постановка с негово участие ме е стискала за гърлото и я преживявах седмица по-късно. Всъщност извън комедийния му образ е много добър.

Смешно е жена ти да скача да те защитава от майтап. Дори да го сметнеш за проява на лош вкус, подобен изблик а-ла родителска група на 3 “б” клас, го прави още по-смешно.

# 2 562
Не виждам нищо забавно да обиждаш колега в национален ефир. Колкото и да не харесвам Марияна Попова, аз също бих се засегнала на нейно място.

# 2 563
  • София
Вергов е супер готин за мен. Шегуваше се с Плачков, който грам не ме кефи като актьор.

Дженифър Лопес
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Скарлет
Скрит текст:
Дакота Джонсън
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Лупита
Скрит текст:
Сърша Ронан
Скрит текст:
Рене Зелуегър
Скрит текст:
Кейт Мара
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Америка Ферера
Скрит текст:
София Лорен
Скрит текст:
Мег Райън
Скрит текст:

# 2 564
Мариана Попова, ако знаеше какво говорят други колеги за Плачков, всеки ден щеше да пуска постове. А Вергов си каза истината.

Общи условия

Активация на акаунт