Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 63 232
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • София
Некво ми е никво. Мн се уморих днес. Ама не е лесна работа да изглеждаш прекрасно😂.
Свалих токчетата, грима и си отворих биричка.
Да си дойдем на думата😁.

# 107
  • над кукувичето гнездо
А колата стана ли на тиква?

Днес малкото цял ден са го държали жадно в градината. Не можела да пие от чаша. Ами може, но не иска. Пък напълнето му шишето, с което постоянно в уста...

# 108
Не знам защо щях да се обърна към вас с „колеги”. Smiley Та, здравейте!
Реа, да не се боиш от мечки, Агентът е казвал, че ходи въоръжен. Немаш грижи, а мечешките лапи били деликатес.
Джу, анкетата е супер и някакси отговаря на емоционалното ми състояние. Рачешка телепатия.

# 109
  • София
А колата стана ли на тиква?

Стана тя, седи си ударена пред блока😢.
С метрото съм аз. Возя се с надеждата някой да се блъсне връз мене. Ма няма! Само у Холдън се блъскат😢.

# 110
  • Euskal Herria
Ама не губи надежда, де! Някой ден може Холдъна да се блъсне в теб Wink.

# 111
  • España (Плевен)
Начи, като влезете за първи път у спама се легитимирате с ръст, тегло, цвят на очите... кви са тея "спи ми се"
Ам, какво да направя... Спи ми се! 🤣
И да си кажа - ръст: среден, тегло: добро, но може и по-добро, цвят на очите: най-готините. 🤪

# 112
Начи, като влезете за първи път у спама се легитимирате с ръст, тегло, цвят на очите... кви са тея "спи ми се"
Ам, какво да направя... Спи ми се! 🤣
И да си кажа - ръст: среден, тегло: добро, но може и по-добро, цвят на очите: най-готините. 🤪

Веднага си те представих Laughing По-подробно се е описвал само Лан Joy

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 18:23 от 🎀 Осмичка 🎀

# 113
  • Euskal Herria
Веднага си те представих Laughing По-подробно се е описвал само Лан Joy
Joy Joy Joy

# 114
  • Тра-ла-ла
Как мразя да ходя в Икеа...появява ми се клаустрофобия, дето принципно я нямам. Но ако ида още 3-4 пъти - ще спра да се чувствам като Алиса в страната на чудесата и да искам да избягам през първата врата Joy

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 18:32 от Джулая

# 115
  • На Марс
Некво ми е никво. Мн се уморих днес. Ама не е лесна работа да изглеждаш прекрасно😂.
Да си дойдем на думата😁.

Конкуренция ли Осeщам Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 13:47 от punchinello

# 116
Прибрах се. Вратите ще носят. Ха сега, са още малко, зър по телефона - забравили били. Не само мен ме е мързяло днеска. Ся ще поработят повечко.  Laughing

# 117
Пак нещо сте ме захапали ....
И днеска го отметнахме работния ден. Нещо в последно време нямам мотивация ...

# 118
  • София
Да си дойдем на думата😁.

Конкуренция ли Осщам Simple Smile

Никогаш!
Само компания 😁💖

# 119
Как мразя да ходя в Икеа...появява ми се клаустрофобия, дето принципно я нямам. Но ако ида още 3-4 пъти - ще спра да се чувствам като Алиса в страната на чудесата и да искам да избягам през първата врата Joy
Бях чела, че някъде някакъв гениален човек е арестуван, защото е променил стрелките в икеа, създавайки лабиринт без изход Grinning

Общи условия

Активация на акаунт