Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 63 235
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 120
Луне, да си покажеш вратите като ги монтирате, че и мен ме интересува таЗ тема Simple Smile

# 121
  • Агент под прикритие
А колата стана ли на тиква?

Стана тя, седи си ударена пред блока😢.
С метрото съм аз. Возя се с надеждата някой да се блъсне връз мене. Ма няма! Само у Холдън се блъскат😢.
Зарче, без да си създадеш условията за това, няма как да стане. Ти пък ставай малко по-рязко от седалката в метрото в "подходящ момент"... Wink
Ма да не е пък прекалено рязко, че да изкараш въздуха на човека. Joy

# 122
Джу, страхотна анкета! При мен има няколко вида изтрещяване, та зависи: стискам зъбки (най-често), яхвам метлата (физическата дейност просто много помага Joy), фуча кат тазманийски дявол (кат ми спрат водата най-вече) и ивъ да излязат бесовете (вечер да приключи деня добре Grinning).
Хич не съм ви чела в новата тема - 8 стр., кога бе? Днеска ората са решили да се разболяват и ... има работа. Ама пак ми е по-леко от предиобяда, че тези тавани и стени ми разказаха играта. Утре чакам мускулна на ръце. Joy И за малко да си потроша прахосмукачката, ама имало господ, та не би и си изчистих най-посли! Grinning И дитето мъ зарадва с 6-ца на входното по мат-ка. Аз - цербер, ама нека, та да знае той, че когато иска - може. И вий да знайти - кат искати мноу нещо - накрая ви съ случва. Joy
E, прочетох поне таз стр-ца, може ли. Grinning Врати - мога ви снимам нащта входна, аз мноу си я аресвам. Тя е едно от малкото нови един вид мебели вкъщи. Т.е. техниката е нова, ама мебелите - не. Grinning Чакаме фторото пришествие. Joy

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 18:46 от ina.ina

# 123
  • Euskal Herria
Луне, да си покажеш вратите като ги монтирате, че и мен ме интересува таЗ тема Simple Smile
И мен!

# 124
  • София
Зарче, без да си създадеш условията за това, няма как да стане. Ти пък ставай малко по-рязко от седалката в метрото в "подходящ момент"... Wink
Ма да не е пък прекалено рязко, че да изкараш въздуха на човека. Joy

Хахаха, ама аз правя се возя!
Всички условия са създадени😊.

# 125
  • Агент под прикритие
Права, седнала, без значение. Залитваш леко в подходящ момент и "сблъсъка" е гарантиран. Ама пак ти казвам, гледайте контузии да няма. Joy

# 126
  • Тра-ла-ла
Трябва да се избере и по кой лъч на метрото да се вози и в коя посока. Ся за какво й е да се бутне у някой мъж, дето е за последна спирка в Обеля. Joy

# 127
  • На Марс
И науката удари дъното, дано Славчо е добре Sad

Скрит текст:

# 128
  • Агент под прикритие
Присъединявам се и аз към бирената партия:

Наздраве!

# 129
Ако не забравят пак, на 3-ти би трябвало да ги монтират. Ще ги нацъкам.  Леко по-червендалести от дограмата ми се видяха през опаковката... Толкова вече ми писна, че вторият етаж го оставих целия в бяло. Дано си паснат. В една тема в другия подфорум гледах една панелка преработена - много ми хареса, особено кухненската част... Мисля, че в най-скоро време пак ще ми се разбръмчат бръмбарите в главата.
Пека пиле. Дребният мърморисва, мърморисва, че го чакал цял ден, викам му - айде изключи го.... Слизам след малко, то недоопечено. Ся продължава да се готви, пък ний стоим и мълчим.  Гладни.Laughing

П.П. Още не съм поглднала анкетата. Joy Само ви чета за изтрещяването...

# 130
  • Euskal Herria
Аз съм на следобедно кафе още Simple Smile.
Скрит текст:
И на това:

# 131
Цък, на темата - за ремонти става въпрос - да не кликат всички.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1059812.465

# 132
  • Euskal Herria
Еее, в тая тема съм редовна. Чета, рядко коментирам.

# 133
Луне, като сте толкова гладни опържете по едни яйца, малко домати, сиренце, филийки на тостера и така. Какво го чакате толмова това пиле?  Виж, ако печеш някой птеродактил....
Ний нямаме вода и днеска няма баняне. Баси, тъкмо се бях наканил и да се пообръсна ама късмет.
Янче, бАанбоните са супер!
Абе къде са Буба и Кика?

# 134

Абе къде са Буба и Кика?
Кроят ти шапката.Trollface

Общи условия

Активация на акаунт