Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 65 984
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 465
Брезов сок съм пила в Узбекистан Simple Smile.
Хм, що така е била лоша Ариа? Явно нещо съм пропуснала.
Рано е още за отпускащо питие при нас.
Ами заради нея не научихме най-важните клюки в една друга тема, а тук сама се похвали, че цял ден хокала хората. Отделно заплашва и горкото Холдънче Satisfied
Еее!  Най-редовно отървам сички клюки.

# 6 466
😂😂 Горкото Холдънчееее 😂 Ще пукна от смях. Начееее ако мислиш, че съм била зла днес най-вероятно си ме видяла да викам на паркинга на Лидл по една леля “Трудно ли ти ееее” 😂 Нещо не успяваше да маневрира назад и аз спрях да в изчакам, а тя отвътре ми заръкомаха и вика “Айдееее минавай бе” 😂 Падна ми пердето.

# 6 467
  • Агент под прикритие
Еее, аз си помислих, че някоя мома те е замъкнала вдън гори ивайловградски, па ти...  Simple Smile
Аааа, не... Там само мецани обикалят. Там моми недей да търсиш! Joy

# 6 468
Днес имахме щедър фирмен обяд по случай този ден.
Едни от най-добрите партита, на които съм бил, са били на Хелоуин.
Навън е пълно с разни пиченца с костюмчета и настроение.

Не бих мрънкал против Хелоуин Smile
Няма спор, кукерите са много badass, ама от тях нищо хубаво не съм видял Simple Smile

# 6 469
Не празнувам Хелуин ! И много се дразня, че децата залитат по разни американски празници, а не си гледат нашите - Коледа, Лазаров ден,.... Имаме достатъчно хубави и светли празници. Не знам къде е грешката. Обаче хората са прави - народ без традиции не е народ.А ние се опитваме да копираме чужди, като си имаме исконно наши. Тъжно ...
Излишен ми е тоя патос. Деца се маскират, събират бонбони и са щастливи. И аз не празнувам, но съм им купила бонбони, защото са деца, а не защото съм чуждопоклонничка..

И добър вечер!

# 6 470
  • Euskal Herria
Еее, Агенте, тъй ще кажеш ами... Кой знае, ивайловградски снимки не си пускал Grinning.
Тук децата не обикалят за бонбони, просто се уговарят приятелски семейства и се събират по заведенията. Утре е денят за мъртвите. Ходят на гробищата при починалите си близки, носят цветя. В супера пускат специални букети за това.

# 6 471
Диа де лос муертос ❤ При е по-различно, Янче. Тук си празнуват като американци. Моята не съм я маскирала, тя ме пита, аз и казах, че ако иска ще я заведа на село за Сурва и ще бъде кукер 😂 Тя каза добре.3

# 6 472
Па земете се сбийте, почепкайте малко кичури да видим кой празник по- по- най!  Joy

# 6 473
Децата се радват и на Коледа, аз съм за повече весели празници, а Хелоуин е вече далеч от католически празник, по-скоро още един повод за забавление и защо не? Simple Smile

# 6 474
  • Варна
Умрях от смях с Ария и паркиращата леля.

# 6 475
  • Агент под прикритие
Братане, когато хората искат да се веселят, просто се събират с повод и без такъв. Не е необходимо да си измислят празници за това, още по-малко да взимат чужди такива.
За съжаление, май ние, Българите, повечето сме забравили какво е това.

Еее, Агенте, тъй ще кажеш ами... Кой знае, ивайловградски снимки не си пускал Grinning.
Тук децата не обикалят за бонбони, просто се уговарят приятелски семейства и се събират по заведенията. Утре е денят за мъртвите. Ходят на гробищата при починалите си близки, носят цветя. В супера пускат специални букети за това.
Тези снимки са класифицирани като чувствителни и съответно с гриф "Секретно". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 476
Хайче, и преди това на две други лели виках. Тръгвам да слизам от автобуса и те застанали на вратите. Аз ги зяпам от стъпалата, тия не помръдват, накрая им викнах “Да ви  прескоча освен” 😂 Абе има дни дето хич нищо не може да ме трогне и съм пълно перде, днес не беше от тях. За щастие в общината попаднах на изключително мила жена, което никога не ми се е случвало, това компенсира донякъде другите.

# 6 477
Който си има деца, да ги възпитава в каквито празници желае. От мен се искат само бонбони Grinning

# 6 478
Стига с тва "наши"/"чужди" .... много хубав виц бяха пуснали днес в темата с вицове по този повод. Ми, дайте като не е българско да заклеймяваме всичко. Бъдете по-ведри и отворени към света!

Казах! Mr. Green

# 6 479
  • Тра-ла-ла
Хелоуин си е екстра повод. НЕ празник. Да се маскираш и нагримираш и да не те мислят за луд. В кой друг ден ще можеш да се направиш на скелет, зелена вещица и какво ли още не?!

По този повод във входа ни с контролиран достъп са влезли някакви маскирани дечица. Явно съм изглеждала доста зла до асансьора, щом се колебаеха на 2 пъти дали да ме "почнат" Joy Чудя се едното момче се беше преобразило или оригинално си мязаше на напъпило пуберче с девствен мустак Joy

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 19:51 от Джулая

Общи условия

Активация на акаунт