Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 66 000
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 405
  • Тра-ла-ла
Ще седна до него и не мърдам!
Ще травмирате момчето.По-полека хищници такива Joy

# 6 406
И малко смех: Grinning

# 6 407
Не пипайте Холдъна! Аз съм си го заплюла 🤫
Арио, злобарка такава! Заради теб няма да научим най-важните клюки в другата тема LaughingLaughingLaughing

# 6 408
Сестро, в такова настроение съм днес, че ако продължавам така мога и банан да хапна. 😂 От сутринта до сега виках на трима човека и нито един от тях не беше от тия вкъщи. 😂

# 6 409
Сестро, в такова настроение съм днес, че ако продължавам така мога и банан да хапна. 😂 От сутринта до сега виках на трима човека и нито един от тях не беше от тия вкъщи. 😂
  Изяж един шоколад, ако не помогне, веднага ти давам жокер на кого да си го изкараш Laughing

# 6 410
  • На Марс
Форумна среща ли чух? Айде, ноемврийска Simple Smile

Айде само да е към края на ноември ... и добрютру Simple Smile

# 6 411
Ахаххаха ММ го отнесе снощи, сутринта се е изнизал за работа рано, мисля че знам защо 😆

# 6 412
  • Euskal Herria
Hola!
Sunglasses

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 01:20 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 6 413
Ариа то и нас ни е страх да продумаме вече Simple Smile
Пънчи, добро ти утро, то добър ден стана ама нищо, времето е дъждовно и мрачно и е много подходящо за спане Simple Smile
Янче тоя сладур твой ли е? Аз в събота живи и здрави трябва да си взема моето дълго чакано и мечтано кученце - немска овчарка. Подарък ще е уж за детето, но не знам тя ли ще и се радва повече или аз Simple Smile

# 6 414
Арче, ми то така се прави бре, как шъ съ караш с тия вкъщи - нали секи ден, секи час ги виждаш, нема да им се цупиш я! Викай си колкото искаш навънка, само се пази дан те набият или окошарят. Joy
Между другото и язе съм в бойно настроение тия дни, та сигур затва давам таквизи съвети. Joy Убачи нали си знаете, сичко е от ПМС.
Аа, и с тва на Осмичка не съм съгласна. Ку мъжо ше ми е крив за сичко, начи кривата съм аз. М така де!

# 6 415
  • София
А Аз в събота живи и здрави трябва да си взема моето дълго чакано и мечтано кученце - немска овчарка.
Къде ги дават? Simple Smile

# 6 416
онзи, от мой познат полицай,който се занимава точно с обучението им ще го взема (купя).Той е собственик на женската.Уникални сладури са

# 6 417
  • Варна
Тука пък един кокер се подарява, бая се замислих, честно ви казвам. Но нямам сили просто и с куче да се занимавам сега.

# 6 418
  • София
онзи, от мой познат полицай,който се занимава точно с обучението им ще го взема (купя).Той е собственик на женската.Уникални сладури са
ГОвори за двама. Simple Smile

# 6 419
Янче, обожавам го този твой прекрасник, ако и да е любвеобилна досада. Най вече заради това. Heart
Брех, застудя и Мая се разнежи, ти да видиш. Цял ден ходи подире ми, гуши се, мърка, търси ласки, завира се да спи до д-то ми, зад гърба ми. Еее, най накрая да разбера и аз, че имам котка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 13:18 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт