някой има ли намерение да се възползва от услугите на детските ясли
И откога според вас би могло да се случи това? Как ли да познаем бебоците дали са станали готови?

... Сега ми "доставиха" баткото и след малко ще има "Ходом марш по леглата!". 
какво ще кажете? Иначе кърменията не съм забелязала да са намалели, а през ношта суче по-продължително напоследък.
.
. Повдига си главичката и раменцата понякога( като за коремни преси), но седнала не се чувства удобно. Но не се тревожа за това. Тя ще си реши кога.
. Но все някога...
.
.Мария също отказа плодовите пюрета преди време,а сега и зеленчуковите.Можеш да използваш тези,които са ти останали за кисел.Малката кукличка ще ги изпапка с кеф
.
Растете здрави, усмихнати и щастливи.
Бързо възстановяване. Има ли кой да ти помага в къщи?
Ама ти нали по-рано беше захранила, защо толкова късно въвеждаш месото?

от кеф с два пръста в устата. Детето толкова се умори, че като се прибрахме в 5 легна и откара до малките часове и пропуснахме тортата.
На другия ден станахме облякохме се и се приготвихме за фото шутинг с и без тортата. Снимки по-късно. Захрнихме се с морковче, беше мацане, цупене и гадене както си го пише по книгите. На другия ден тати облече клоунската премяна и добре, че може да кара самолетче си изядохме цели 3 лъжички.
Мислех да чистя, ама се отказах и се отдавам на мързел 
Не плаче, но толкова уплашено гледа милото и трепери - аха аха да заплаче...Все претупвам къпането бързо-бързо и избягвам да го правя като не е в настроение. Ама и в настроение да е - аз му го развалям. Мислех, че с времето ще се успокои, ама напоследък дори разреждам къпането. не помагат нито играчки, нито по-топла, по-студена вода - нищо. Колкото по-голям става по-страхлив става. Явно няма да сме любители на мокрите преживявания.
След това къпане Дарис щом схванеше,че го приготвям за баня и започваше да гледа уплашено и като го топна в водата започваше един рев...Бяхме така няколко седмици и споделих с доки,той ме посъветва по няколко пъти на ден да му пускам вода от чешмата и да му давам да си играе.Първия ден гледаше пак уплашено,пипна я 2-3 пъти и се разплака,но постепенно свикна и започна много да се радва като му дам да си играе с водата.Дори сега като го сложа на чешмата прави точни движения все едно си мие очите
мокри си първо ръцете и след това започва да се маже по лицето.Сега нямаме проблем с банята,дори е голяма радост
но имам едно на ум и не позволявам баща му да го къпе повече
.Допускаме тате,само като зрител 
,дано никога да не се завръщат гадните екземи
Браво на вас и за басейна и за веселбата 
Или пък да се страхува от самата вода
Що не пробваш да го обърнеш на игра с гумени играчки, песни, танци и така да го залъжеш знам ли 
За сега го няма де, но всички останали признаци са на лице.
Че нали диетувахме до сега