Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 602
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
7of9 много се радвам да те видя отново сред нас  Hug.Кажи ка сте с  Борката,как прекарахте по Бгто?

# 256
Здравейте и от нас и честито на всички празнуващи  bouquet и на кръстените също
Ние вчера се прибрахме от село,изкарахме си страхотно,но снощи ни изгоря компа и не можах да вляза.Днес мъжо го носи на ремонт и преди малко ми го върна,ама много сте писали Shockedедва изчетох всичко.
Жаба, честито зъбче!!!Нашето се вижда вече,но още не е пробило и Стаси е доста нервна.
niunia по добре ли си вече,защо така бе мила?
за храната за сега няма нещо,което да е отказала,голяма лакомница е ,вчера и дадох праскова-беше очарована и добре си хапна.
за сега толкова от нас,че отивам да се завъртя в кухнята да спретна един кисел и пюренце,че като стане на мама гладницата и  #Cussing out
весело настроение на всички и до после

# 257
Леле колко сте изписали,едва ви изчетох..! Simple Smile

Ние днес добре се разходихме в парка до обяд с бебка и татко и, в компанията на Алекс и клео.

7of9 добре дошла в редиците отново!Надявам се си пълна с впечатления и приятни емоции!Давай снимкиии! Hug
[desi] браво че отново нещата при вас с Ерик са в нормален ход! За страха от водата,май наистина ще е по-добре първо да си поиграете на чешмата,после лека- полека ще зачестят къпанията,и накрая може да не иска да излиза от коритото..! Party
lika дано Аvene ви помогне бързо. Praynig Не е странно,че реагира на шипки,случва се дечица и от ябълка да се изринат,а уж се препоръчва като един от първите плодове.. Нали затова всичко се въвежда бавно,няма от къде да знаеш как ще реагира на новата храна..Дано всичко отмине,и да можеш да въвеждаш нови зеленчуци.
За помоща вкъщи съм сигурна,че и вашия татко може,ама нали все ние искаме да си свършим работата,или поне аз специално съм спокойна,когато сама си правя всичко(затова още в началото сиктирдосах всякакви баби),но включвах и мъжа ми в задълженията,хем да се чувства полезен и съпричастен в отглеждането,хем с поучителна цел,че идва един момент в който се казва"да,ама аз ходя на работа",все едно майката като си е вкъщи е свободна и по цял ден се чуди на козметик ли да отиде или на парти с приятелки! Confused Веднъж имаше такава реплика,на която отговорих "ок,и аз също съм на работа-карам първа,втора смяна,че и нощна.." Както казах,тази реплика беше само веднъж. Mr. Green Да не говорим,че като тръгнем и ние на работа,задълженията ни стават двойни и тройни.
За кръщенето какво да ти кажа,има всяка събота и неделя,от 11ч. мился че започва.Колкото дечица се съберат.Около 30 лева струва.Не се прави предварително записване,а просто си избирате кой ден от двата и отивате поне час по-рано.Ако искаш тел.свиркай. Peace
malvina в яслата до нас приемат най-рано от 10-месечна възраст,но казаха че е по-добре детето да е проходило(по-добре е за тях естествено)  Stop
Telma според мен е нормално да си хапва вече два пъти на ден твърда храна.Засега щом е каша,и то от "железните",още по-добре!Като започнеш захранването,просто заместваш обедната каша със зеленч.пюре.Щом има апетит-да си хапва принцеската,то да му е кеф на човек да храни такова дете,при нас не винаги всичко се изяжда с мерак,та май и аз като таткото на Мирабел ще се оборудвам с клоунски костюм.. Mr. Green
doritt помага ми таткото,дори го похвалих в предния си постинг. Wink
А относно бабите,според мен имаш две алтернативи:
-да се заредиш с мноого търпение
-или просто със щайга домати на промоция..  Twisted Evil boo
Моята свекърва от както и натрих носа каза, че нямала да стъпи у нас повече,от което сташно се зарадвах! Whistling
Vili4ka от вчера мажа венците на Дари с Дентинокс гел,мисля че има ефект.То май тва са са вариянтите-Калгел и Дентинокс.. Thinking
Жаба честито ви зъбче!Хайде скоро и другите лесно да се покажат!
zaicheto къде се изгуби,от протеста няма вест от теб,ако четеш драсни някой ред как сте с Никола..?

# 258
Здравейте на всички днес!
Честит мини рожден ден на родилите се в последният ден на месец януари - Симона,Моника и Йоан!Да са живи и здрави сладурите за радост на мама и тати Hug  bouquetТелма, и аз за кашите точно това се питах и съответно мисля да я изхвърлям нашата че скоро изтичат тези седмици.Да не говорим, че винаги като направя половината количество, че и по голямото го изхвърлям - хапне малко зверчето и не иска повече Crossing Arms Та на практика незнам дали и половината кутия каша е изяла а тя вече е за хвърляне.Напоследък освен зеленчукови и месни пюрета май нищо не и се яде,като изключим че напира винаги към това което не е за ядене за нея.Примерно подадох и парче краставица и почна едно смукане ама и опити прави да отхапе и отръфа такова парче което със големи усилия и отмъкнах от устата.След това настана кански рев и при опита ми да и дам настъргана на много дребно краставица бях оплюта и избутана - искаме като големите какво да ви разправям.И така е за почти всичко.Преди малко и давам бананова каша в която сложих от бананово пюре за да го пробутам само че не минават тия при мойто дете - стиска устата и мята глава назад ooooh! Аз незнам вече с какво да я храня, в предвид че  като сравнявам е доста назад с килограмите от връстниците си  Thinking
Като казвам месни и зеленчукови да не си мислите че цяло пюре отива на обяд - в никакъв случай.В най добрият случай маааалко повечко от 1/3 от пюрето Embarassed Ще правим изследвания тия дни и ще видим какво ще покажат резултатите.
niunia,радвам се че си по-добре Peace
Весел следобяд на всички Heart Eyes

# 259
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички!
Ех, как ме зарадвахте, като гледам как отборчето ни се напълни отново, че напоследък нещо бяхме уредели!

Честит празник на днешните мини рожденници - Симона, Моника и Йоан!
Да са ни живички и здравички, и многооооо или не чак толкова да слушкат мама и тати!

doritt - страхотен минирожденден сте спретнали на малката ни кукла! Браво! Чакаме снимки! За обрива - искренно се радвам, че при вас положението вече е добре! При Алекс за сега има подобрение, но ще видим колко и до кога. Благодаря ти за мниманието! За захранването - наистина бяхме започнали, но след първия обрив започнахме да караме на изключително бавно темпо, та до месото още не сме стигнали, но и не бързам. Целувки на гаджето от Алекс!!!
Des29 - добре дошла! Радвам се че сте изкарали без инциденти и благодаря за милите думи!
БОДЛИВАТА - благодаря за инфото и отзивчивостта! За шипките търсих инфо и никой не се беше оплакал от реакция, та реших да пробвем, но при нас се се появи отклик на организва и то от толкова малко количество. Знам, че при всяко дете е различно, та хич не бързам - бавно, но славно! Ние със сигурност ще ходим един ден до СвМина, но незнам къде, а за кръщенето мая ще го правим в една малка и спретната църквичка тук в близост до нас, че да може после по-лесно да се придвижим до вкъщи! Това, каето казваш за татито е много вярно! То и аз съм от тези дето искат всичко да им е минало през ръцете, че да са спокойни. Е, възлагам чат пат задачки и на мъжката половинка, само че, като му дам да свърши нещо и в повечето случай го свършва бабата, ама аз не се отказвам и работя в/у него с пълна сила! Иначе всичко могат, ама ако могат да изклинчат е най-добре! А, тази реплика за работата е много гот! Аз все се чудя, защо ли не ми остава време за нищо, а то било защото по цял ден хайманосвам и си клатя краката, и се чудя дали на козметик или на фризьор, първо да ида  Mr. Green То, си е самата истина, че и майчинството си е работа, и то по отговорна от всяка друга! От другата можеш да скътаеш, все някак, а в тази "професия", ни отпуска, ни болнични, ни гявол! Ама, нали сме си оправни и печени, та нищо не ни се опъва! 
Зайчето - Бодливата ме изпревари! Аз и преди бях питала, ама айде пак, пък дано четеш и драснеш някой ред - как сте с НИкола? От около месец, че и повече никакви ви няма! Дано всичко да е наред!
7of9 - ДОБРЕ ДОШЛА МИЛА! Как е Борката? Разказвай как мина пътешествието и как ви са ви впечатленията? Целувки за добре дошла!
Вили - Али да не би да е нервна повече от избиващото зъбче, отколкото от топлото? Алекс като му избиваха 2те и беше просто нетърпим! Ние се мажем с Калгел, но ефекта е много краткотраен. Айде спретвай бързо манджите и успех от утре с новото-старо начало на захранването!
Telma - Благодаря! и от шипките ДА! За жалост това се оказа също проблемна за нас храна!
деси - радвам се, че Ерик е добре, а ти си почини добре! Тя работата и чистенето няча да избягат - все тебе чакат, така че първо почивката, че да имаш сили! Ще стискам палци от петък, нататък всичко да върви по мед и масло със захранването - леко и безпроблемно!
жаба - честито зъбче!
За яслата - не мисля да го давам, но нищо не се знае! Кумата знам, че напролет я записа тяхната кукла и сега живот и здраве, септември ще я приемат!

# 260
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета, съвсем забравих!
Днес с татито имаме годишнина от сватбата, та ви черпя по случая! Да ви е сладко - за всички от сърце!  Hug

# 261
lika Честито,да сте живи и здрави,много семейно щастие и още сто години да черпиш по този случяй  bouquet  bouquet  bouquet cheersназдраве за ваше здраве

# 262
lika,ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА!ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ПОДКРЕПЯТЕ С ТАТЕНЦЕТО ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ! МНОГО КРАСИВИ МОМЕНТИ ЗАЕДНО ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

newsm51  newsm51  luvbed  married

п.п страхотна почерпка,от всичко по две си взимам..! Mr. Green

БОДЛИВАТА радвам се,че ти харесва името  bowuu Преди да се двоумиш имай в предвид,че името е мюсюлманско ако това има някакво значение за тебОправяй се бързо,нека Дари да поодрасте и си давайте поръчка за второ  Simple Smile

Той таткото я е дал отдавана,каза че само чака да мине година от секциото..  Mr. Green И ме заплаши,че ще караме до мъжко! Crazy ooooh! А за името аз нямам предрасъдъци че е мюсулманско,ама той не харесва имена с различно от българско звучене..то да стане живот и здраве,аз ще му кажа на него... Laughing

# 263
lika,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА! Желая ви много Любов, здраве и безброй щастливи мигове!!!

БОДЛИВАТА наистина е кефско да я гледам как отваря устичка като гардже и все търси още  Joy Ще въвеждам скоро още една твърда явно, че днес омете 60мл. каша пак след кърмене и един час след това пак кърмене за заспиване  Crazy

Des29 абе аз се чудя дали да не я давам още 1-2 седмици кашата след тези 3-4, не виждам какво може да и стане. А иначе ориза на Милупа е без захар и мога да го пробутам в нашите манджи като брашно.

Лека нощ и сладки сънища на бебчовците, а на мамите розови Mr. Green

# 264
Лика още много много години да се обичате и никога огънят в семейното ви огнище не угасва!Благодаря за страхотната почерпка  bouquet
Оставих си я за утре че сега спазвам малко режимче откъм папкане Wink
Ето нещо от нас:

# 265
lika честита ви годишнина   bouquetНека винаги във вашия дом да цари разбирателство и любов Heart Eyes
Благодаря за прекрасната почерпка,но аз ще се въздържа.Имам още 11кг да свалям,но с тези изкушения е толкова трудно Crazy

# 266
Момичета благодаря за пожеланията.Аз до сега,като че ли не съм споменавала ние с какво се храним.Основното ни е кърма,каша и зеленчукови пюрета,плодовите ги отказа.Нямаме заменено хранене.Вече си имаме и второ зъбче.Лика,честита годишнина от сватбата,желая ви дълъг семеен живот,това е за теб

# 267
БОДЛИВАТА, гледам минала е операцията и нещата изглеждат да са добре. Бързо да дойде момента, в който ще си се чувстваш, както преди...та и по-добре.  thumbsup

Жаба, честито зъбче!

lika, да остареете един до друг, като вярна дружина.

А ние с Боре сме добре. Започнах да  захранвам в БГ по вътрешно усещане, сега ще чета по темата. Борето си изкара чудно с дядо си и баба си. Аз самата много преживявания нямах, изкарах времето предимно в сън и мързел.  Embarassed Ама наистина имах  нужда от почивка, че накрая едвам я карах със световъртежа и гаденето. Резултата е още килца отгоре...  Confused
Тия дни и снимки ще кача...

# 268
  • София/Овча купел 2

lika,честита годишнина.Желая ви дълги години семеен живот с много любов,разбирателство и поне още едно бебче.

Честит празник и на днешните 6 месечковци.

Днес направо си изкарах акъла.Сменях на Мими памперса и тя се наду за да пишка,но излезе нещо като бяло течение #Crazy.Направо откачих.Звъннах веднага на педито и тя ме успокои.Каза,че е нормално при бебетата и възрастните жени,тъй като тялото им не произвежда достатъчно женски хормони.Сега ще правим компресчета с лайка.

# 269
Да се наканя и аз да пиша! Направо вече съм за черна точка  Embarassed Днес уж се захванах, тя Мони се събуди и айдее нищо пак не стана. Много се радвам, че почти всички от нашето януарско отборче са налице. Направо имам чувството, че лятната ваканция е свършила и всички пристигат Wink
lika честита ви годишнина! Да се обичате много с татенцето и да си помагате винаги!
Жаба честито ви зъбче! Ние май останахме от послените, които нямат още зъбаци, а от кога се лигавим  ooooh!
Иначе биваме горе-долу. Мони нещо започна да се буди към 4 и играе. отвори ли очи и веднага е по корем  Shocked
На мен много ми тежи. Направо е като гюле Simple Smile В резултат на което съм с ужасна болка в кръста и корема ниско долу (може би матката). Сряда съм на гинеколог, да видим дано нещо не е станало от тежкото.. Tired
Иначе сме по разходки, гостита, насам натам минават дните.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт