Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 658
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, милички!

Включвам се набързо да ви кажа: Резултатите от изследванията на Али излязоха - Хемоглобин 120, левкоцити 8.5 и утайка 5.Всичко  ни било в норма (аз не съм запозната - не съм прочела какви са нормалните стойности, ама щом педито казва, че сме ОК значи вероятно е така:))

Лека нощ на всички! До утре  Hug
smile3501това е супер,че с Али всичко е наред
Да ви питам мажете ли с нещо венците на малките,за да ги облекчи и да не ги боли толкова,докато избият зъбките.Ние нямаме нито един,но много зор и дават.
Конче  newsm59Пожелавам ти здравето на скалите,дълголетието на орлите и на банките парите!  love001

# 91
Grylyn то изглежда,че ще излезе екзема като вашата  ThinkingАз да ти кажа,отказах се от тукашните доктори.Направо ми писна от тях  #Cussing out да пробваме това,да пробваме онова.Вече 4ти месец ми изписват хидрокортизон и като им кажа,че не е добре да го използваме дълго време,те започват да ми обясняват как не е проблем и направо ми идва да ги  #2gunfire .Леля ми е магистър-фармацефт има собствена аптека и ми каза,че при по дълга употреба,екземата може да стане хронична.Говорих с нея,ще ми изпрати някакъв крем,но като се прибере от морето след 2 седмици и крема да пристигне за 2,та след месец може би ще се мажем с него.Мога само да ти пожелая да бъдеш търпелива,може би ще го израстът малчовците.Разбирам те напълно как ти е,като видя Дарис почервенял на едни огромни петна направо ми се плачемного често си поплаквам с него.А в тези жеги не ме питай на какво се е направил,краката са му все едно е тичал през поле от рози.Тук се раздуха един вятър,дай боже да завали малко,че днес беше 40°  #Crazy
lika аз пак съм проспала някъде и не съм разбрала,че имате зъбчета CrazyНе знам дали са излезли безпроблемно,но нека следващите бъдат безпроблемни  Hug
casiopea аз бях пред същата дилема преди известно време,но моя пък не иска много,много мляко да пийва  Crazy Браво на твоя юнак ако пийва на веднъж 220мл,Дарис изпива 100-120мл,много рядко 150мл.Ние се храним така;
9ч-150г каша с АМ
12ч-150-200г зеленчуково пюре с АМ
15ч-150мл АМ по някога му слагам и плодово пюре с млякото,защото само пюре не иска
20ч-150мл АМ
24ч-150мл АМ
Des29 благодаря за поздрава   bouquet
До мамите захранили с жълтък-как го давате,всеки ден,през ден,два,три.......?
Лека и спокойна нощ на всички.

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 07:40 от Лисана

# 92
Забравих да ви попитам,дали има проблем ако не подгрявам водата за млякото?Дарис не го иска топло,нито хладко.Днес го пробвах със стайна температура и го изпи веднага.
Gerylyn честито ви зъбче и на вас  newsm47

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 07:45 от Лисана

# 93
Тук се раздуха един вятър,дай боже да завали малко,че днес беше 40°  #Crazy

Дано да духне и насам, да се отървем от жегите. Пък дано отвее и екземите  Praynig  Не мога да спя направо, местихме се из цялата къща-матраци, деца. А след 3 часа тръгваме за Хага и се 4удя как ли ще му се отразят на дреби 500те км + адските жеги. Моля се само климатика на колата да не сдаде багажа.

# 94
добро утро и от нас ние се завърнахме от София
честито мини ден ден на всички пораснали бебета да са живи и здрави мнооооого послушни
ние още не сме правили изследвания защото нашта лична беше в отпуска ама тия дни ще ги направим.
Ей макар и родния ми град да е Добрич,София си е София малко е по-шумно ама ми харесва.Ходихме до мол,до Борисовата градина,малко пообиколихме цяла София да търсим и чадърче за количката ама не открихме такъв цвят какъвто ние искаме.Щяхме да отидем и до Витоша ама не остана ред.Купихме на малкия риза и панталонки за кръщенето,ох ама то май не остана много до тогава.Още щях да пиша ама ми излезе от мозъка.
Айде чао за сега от нас.

# 95
Честит 7-ми месец на Мария на  Нюня!Да ти е жива и здрава и да расте все така красива и добричка! HugЧестит Рожде Ден на конче  bouquet
Честит имен ден  на всички прзнуващи на днешният Илинден!
Нашата леля е Илиана та искаме с Вяра да ви почерпим по този повод по едно вкусно парче бял Гараш  Wink:

Весел ден на всички! Heart Eyes
Ще се включа по-късно че тук много се мрънка а и ще излизаме Mr. Green

# 96
Gushanka, браво на вас!!! Ми ето - детето си показва, че си е много добре само на кърма Simple Smile Така, че продължавай в същия дух - до 9 месеца все нещо ще прояде:)
Аз да ти дам предложение за пюре от моркови, разредено с кърма - то е сладко и може да го хареса.

Ние се захранихме тая сутрин с една цветна салфетка Simple Smile Сега има да акаме цветни акита Joy
Иначе сутринта го слагах да закусва с мен - бях му нагласила и каша, ама освен да я маже засега не пожела да яде. Иначе си лапа празната лъжица Simple Smile И салфетката беше много вкусна Mr. Green Някой милиграм каша може ид а е попаднал в устата му, ама особено не яде:) Ще видим как ще мине обяда, не че очаквам да хване нож и вилица и да прояде пържоли де hahaha

casiopea, като заместваш храненето може да слагаш на  пюрето по толкова лъжички АМ колкото милилитри е /примерно 90грама пюре с 3 лъжици АМ/ - така ще успееш да запазих 6те млечни хранения.

# 97
  • Madrid
Днес имам имен ден,ето една скромна почерпка  от мен Hug

Sea woman,много ми помогна с темата ,която си пуснала,благодаря!!!Аз също знаех как да въведа картинка,но не знаех откъде да си я взема,още веднъж-благодаря Laughing

# 98
Здравейте!
Ние вчера имахме инцидент Sad Стоя си аз на компютъра, Мони спи отатък на спалнята между възглавници. Изведнъж чувам тупуууур и рееев. Тя милата се събудила, но ни гък ни мък и паднала от спалнята на паркета Sad Ужас. Толкова плака и има цицина на главата. Така се притеснявам, все я наблюдавам да не и стане нещо...да няма някакви последствия  Sad
konche честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива със слънчицето Поля!
Честит мини рожден ден на Мария на Нюня! Да е все така красива и засмяна!
Gerylyn и Лисана ох представям си какво ви е, момичета Sad Да гледате дечицата да се мъчат и тези пусти лекари да не се изказват с ясно становище!  Close Дано се намери лек, или да го израстат сладурковците и да няма вече проблеми!
А Мони се събуди и трябва да отивам, че да не стане пак някоя злополука Wink

# 99
  • Madrid

Така е по-добре!

# 100
Благодаря ви за пожеланията!  bouquet

Пепурдке, то направо такъв инцидент си е за изтръпване. ама колко подбни още ще има... мале- мале... само да не се паникьосваме, че така и децата плашим.

ilindi4ka, ха честито да ти е името!

# 101
nenepugka съжелявам за случилото се,вече трябва да бъдем по предпазливи.Дарис се върти като пумпал,голямо приключение е до като го облека  CrazyКато му сменям памперса и докопа пишока,тогава е най-забавно  Grinning и дърпа ли дърпа Joy.Не знам как не го боли,но по някога не мога да го измъкна по няколко минути.
konche   bigdance2 newsm59  bigdance2
ilindi4ka честит празник и на теб   ura

# 102
Здравейте!  Hug

Честит 7-ми месец на Мария! Много здраве, късмет и весели игри с мама и тати!!!   bouquet

Конче, ЧРД! Весел празник!   bouquet

ilindi4ka, честит имен ден!!! Весело изкарване и на теб   bouquet

пеперудка, много неприятна случка!Дано е добре Монка Бонбонка! Не се тревожи , ще мине цицината Peace

Лика, ама вие зъбче ли си имате?Аз съм го проспала някъде! Crazy Ами честито !  Mr. Green

[desi], браво на твоя разбойник! Значи от всичката храна салфетката изяде  Joy

Приятни разходки на всички!  Hug

# 103
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАщИТЕ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!
color]
Да сте живи и здрави и много щастливи!
Ех че вкусотии сте приготвили! ...  chef
Сега да ви кажа за венците. Един познат доктор ни каза, че много бил добър за целта GENGIGEL BABY- 'не само облекчавал временно, но спомагал зъбките да никнат по-безболезно'  Shocked Та ние си го купихме (17 лв.), ама още не сме имали криза та да мажа и да разбера какъв ефект има. Ще пиша. http://www.ricerfarma.com/ProductConsumerBaby.htm
Иначе съм мазала 1-2 пъти с Калгел, но май няма ефект.
Ами и аз се захраних с медEmbarassed Не обичам така да правя - да ям пък после да стискам палци нищо да не стане! Но засега нищо й няма.  Praynig То с тези пъпеши сега как да не си ги хапнеш с медец! Confused Днес си направих и една друга глезотия да ми удовлетворява глада за сладко - 2 лъж. мед с 1 лъж. сусамов тахан + счукани орехи - мммм  Grinning
Мислех да се оплача от моята киселичкова днес, ама не ми дава - голяма хитруша е - иска или на ръце или да стоя край нея да й говоря и да я гледам в очите (не признава аз да й подвиквам нещо от другия край на стаята!). И не заспива ли не заспива!  #Crazy

# 104
Здравейте и от нас честито на рождениците и именниците  ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ да правите само бели Joy hahaha ние  вчера хапнахме препечено брашно а днес препечен грис бебка страшно я хареса  докато зимам  от чинийката само АЙДЕ АИДЕ ДЕ викаше bowuu hahaha това е за сега от нас целувки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт