Януарски мамчета добрички, дет остават без ръчички!

• 12 614
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна

sea woman , каzвай рецептата zа пържолите дето му ги даваш на твоя Юнак Laughing.

Аааааа, специална е-бебешка, Александър диктува, аз изпълнявам!  newsm62 И задължително няколко  beer3 или  Wine Glass, но без  smile3546 !!!
Юнакът вече е нащипан на нагризкан по пухкавото дупе.
[desi], не се ядосвай за отпуската. По-добре, че си до детенцето. И дано скоро се оправи. За отпуски и почивки има ред. Сигурно се ядосваш, че нещата не са се наредили аккто си планувала, но понякога така става, а и има мноооого по-лоши реботи! Нали?  Flowers Sunflower
VIVKA, нека детето да се изявява, може артистична натура да е!  smile3540
nenepygka, къде се губиш?  smile3506

# 196
  • София
здравейте мами,
BON_TONI, много мъчно ми стана за вас. Но добре е, когато нещата свършват добре  Simple Smile Браво как сте се справили! Бързо възстановяване, много цунки и гушки на малкия Ваньо!
БОДЛИВАТА, и ти да се оправяш бързо! Hug
лика, бях забравила какво си ми пратила - ама, нещо не ми се ще с кортикостероид да мажа за подсеченото ... днес мъжът ми е ходил при педито да ни гледа резултатите от изследванията и тя му е изписала някакво бадемово масло ... ще видим ние тази работа  newsm78
А за изследванията - добре са ни, с изключение на хемоглобина  Cry- 105, ще да ваме месо скоро ... като се позахраним. Другата седмица мисля да й давам каша от елда (също много богата на желязо).
Днес усетих с лъжица първото зъбче на Вики  Grinning И на мен много радостно ми стана.
Виждали ли сте този сайт? : http://dobrutro.com/index.php?page=joke   Mr. Green

# 197
  • Варна
Вдъхновена от стихчето на konche, спретнах набързо нещо за нашите рожби:

Ярко слънце грее във очичките,
Носим радост, обич, светлина!
Утре ще пораснем бързо всичките,
Ангелчета малки на света!
Радваме се, плачим и лудуваме,
Често мамите ни също с нас,
Ето, всеки месец си празнуваме,
Торти виртуални и кафе за вас!
Ах, така отлита бързо времето,
  всички дни са трудни, но щастливи,
  майките ни не усещат бремето,
  щом погледнат във очичките красиви!

# 198
 Браво sea woman   супер е newsm10.Много е хубаво и много истинско

# 199
  • София/Овча купел 2
Браво sea woman   супер е newsm10.Много е хубаво и много истинско
Peace

# 200
Здравейте мами,не съм писала от доста време.Редовно ви чета,но да си призная честно ме мързи да пиша EmbarassedБързо възстановяване на оперираните.Така да се отчетем и ние,днес ходихме на консултация тежим 6750кг,68см.Правихме изследвания,хемоглобина ни е 125/по-висок е от моя Laughing/.Имаме си едно зъбче,което вече се вижда хубаво.Целувки на всички

# 201
Здравейте мамчета  Hug пробвах няколко пъти да пиша тези дни и все не ми се удаваше.Надявам се сега да успея  Grinning
БОДЛИВАТА бързо възстановяване  Peace.Според мъж ми Дарина и Дарис били адаши  Wink и постоянно ме пита как е адашката  Joy
Да ви се похваля,обрива изчезна.Вече от една седмица кожичката на Дарис е толкова чиста,че даже не мога да повярвам.Събличам детето по сто пъти на ден да проверя дали не се е изринал  Crazy. Не знам дали е от млякото или от хидрокортизона,но е факт,че го няма и съм много щастлива  Simple Smile.Дано никога повече не му излизат гадните екземи  Praynig
Сега да ви питам нещо,щото педи е отпуска.ще се върне на 10ти и каза,ако има нещо да го водя в спешното..Но съм сигурна,че ако отида с този въпрос там,ще ме приберат в психиятриата Mr. Green
След като са изчезнали екземите да продължавам ли да го мажа с кортизона?То всъщност крема е правен в аптека и е 1г хидрокортизон и 99г CETOMACROGOL.
Лека нощ

# 202
Здравейте на всички рядко влизам във форума поради липса на свободно време и днес реших да се включа.
ГАЛИТАотносно подсеченото, моята Сиса зимата се беше подсякла много жестоко  #Crazyи започнах малко по бабешката да я лекувам и се оправи  .
 Вечер след баня с БЕБЕ ТАН сигурно го знаеш а през деня на всяка смяна на памперса БАБЕшКАТА  (жълт кантарион сварен в зехтин на водна баня) даже сега когато видя че е зачервена я мажа със зехтина  Peace и много бързо се оправяме.

# 203
Вдъхновена от стихчето на konche, спретнах набързо нещо за нашите рожби:

Ярко слънце грее във очичките,
Носим радост, обич, светлина!
Утре ще пораснем бързо всичките,
Ангелчета малки на света!
Радваме се, плачим и лудуваме,
Често мамите ни също с нас,
Ето, всеки месец си празнуваме,
Торти виртуални и кафе за вас!
Ах, така отлита бързо времето,
  всички дни са трудни, но щастливи,
  майките ни не усещат бремето,
  щом погледнат във очичките красиви!

Cry Cry Cry
аз много вълнува се от стихчета.
браво мила имаш талант  Heart Eyes

# 204
Другата седмица мисля да й давам каша от елда (също много богата на желязо).
вярно ли е богата на желязо? аз преди месеци - пролетта - четох яко за захранването и теоретически бях много подкована и сега в резултат давам елда през 2-3 дни - много често - ама бях забравила какво й е полезното  Embarassed каши давам елда, просо /на брашно/ и овесени ядки/пасирам/ - домашно производство и 1 оризова имам отворена от 3 седмици ама рядко я давам - хич не ми харесва идеята за инстантните каши... ама съм си купила и елдата на Хип де... Wink

Аз мисля да мина без проходилка и бънджи гащи, как мислите?
проходилка ще взема само ако стигнем до яслата преди да е проходил , а то май натам е тръгнало положението  Cry, щото лелките искат проходилка.
Драганов не каза ли, че трябва първо да пропълзят.
Аз мисля на пода да го оставям да плъзне - аз до него кво да правя нали затова съм в майчинство. Хвърлянето на проходилката ми се струва отърваване от детето...  newsm78

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 08:26 от Анонимен

# 205
айде и ние да почерпим  нещо не мога да сложа пая които направих вчера #2gunfire #Cussing out #Crazy newsm78 затова ше ви почерпиме с 1dating   newsm38  bigdance2 cookи малко  бира и кои каквото иска.

# 206
Ехо здравейте и от нас. Дълго време не сме писали, ама поскиторихме. Направихме кръщене и вече сме от групата на християнчетата и ние LaughingВсичко мина прекрасно, бебо се държа по мъжки- ни гук ,ни мък, разглеждаше иконите с невероятен интерес Wink
Станали сме 8600кг и 70см, големи и сладки.Все още чакаме първото зъбче, почти се е показало,ама не ще да пробие, де що видим и в устата baby_neutral
Йоан ми отказа всички пюрета и нововъведения,а ги харесваше на по-ранния период(сега явно е захитряла мамунката) иска си само млякото. Въртим се, обръщаме се, седим и се закачаме. Ох, голям сладур,ама какво да ви разправям като и при вас е същото.
мами, които са правили изследвания на кръв и урина я споделете, как премина?
целувки на всички от нас Heart Eyes

# 207
Лисана, не спирай кортизона. Изкарай поне 10 дни без проблеми, после почни да намаляваш. Примерно ако мажеш 3 пъти мажи по 2 пъти за 10 дена, после по 1път за още 10 и после почни през ден, след още 10 дена през 2 и т.н. В момента в който почне да се влошава увеличи леко мазането и гледай реакцията - целта на кортизоновите препарати и да се намери количеството което е минимално и няма реакция. Не се спират обаче изведнъж никога Naughty
Примерно откриеш, че ако мажеш по веднъж на ден детето е ОК, ако мажеш обаче през ден се влошава, оставаш на веднъж на ден и след месец поне опитваш пак леееееееко да намалиш. За тая цел обаче трябва да караш на дадена "доза" поне по 10-14 дена за да хванеш и закъснелите реакции.
casiopea , и аз ще карам без проходилка. Ако в яслите искат ще им занесеш една, но у дома може и без нея. За бънджито - знам, че на някои бебета много им харесва. Но то не е за държане на бебето в него, а за разнообразие от време на време /както като да го водиш на люлките в парка/

А ние днеска дрискахме по-гъсто сутринта, и се чудя дали да опитвам да захранвам пак и с какво ooooh! или да изчакам месец...
Иначе сме в такава луда криза на растежа - суче нон-стоп от няколко дни и не показва признаци, че се е заситил newsm78 нито, че се е увеличило млякото. Имам чувството, че иска още нещо.

# 208
  • Варна
Благодаря на всички, които ме поздравихе за стихчето!  newsm51 То като напира, напира и...  Wink
Ние днес пуснахме изследванията и боцнаха третата ваксина. Мааалко се разстроихме, но наистена малко и бързо ни мина.  Hug Юнакът на мама!!! Следобед ще вземем резултатите, а този колектор, пишман работа. Аз ли не съм го залепила правилно и добре, той ли нещо се е сдухал..., толкова малко пишо имаше, ама ще свърши работа.
[desi], аз бих изчакала още мъничко. Не съвсем месец, но може би седмица. Нека съвсем се нормализират нещата. Кой от бандата беше казал, че цял живот все храна за възрастни ще ядат!  smile3532 Вие с какво бяхте се захранили до този момент?
Аз проходилка ще му взема. На баткото му беше много удобна, ще пробвам и за Александър. Ако пък не я иска, няма да давам зор на детето я!  yes
tanitaia, честито ти християнче! Браво на детето как примерно се е държало! Нека пътят му житейски е лек и озарен от светлина!  smile3521

# 209
Досега 3 дни се опитвах да дам по лъжичка оризова каша/незнам това брои ли се за захранване/

Ще чакам още поне седмица при всички положения. Но се чудя дали да не опитам с нещо друго newsm78

Общи условия

Активация на акаунт