Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 205
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 15
  • Сливен
Благодаря.Сега ми попадна една игра на бензиностанции Шел. https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/ferrari.h … GwuYmcvZmVycmFyaQ

# 16
Ха, спечелила съм от promo.queens Grinning Имам имейл.

# 17
  • Благоевград
Благодаря за новата тема!
Чакам само едни маратонки от СД.

Една игра от СБА ( нужна е членска карта) https://www.igraiteispechelete.com/archives/7513

# 18
Много късмет през новия месец, надявам се в темата да има много похвалили се с желани награди
Едно въпросче за спаркса - имаше 3 вида големи раници за които бях закупила "участие", сега виждам печелившите само за единия вид, при мен ли е проблема или все още няма печеливши за останалите два вида?

# 19
  • Nesebar
През последните 2-3 години не печеля от игра с кодове , а печеля от касови белешки

# 20
  • София
Късметлийска тема и от мен!
Аз май никъде не участвам, освен във форума. Чакам спаркса, май участвах в Доминос и Озон. Дано има по-интересни игри този месец.

# 21
  • Сливен
Много късмет през новия месец, надявам се в темата да има много похвалили се с желани награди
Едно въпросче за спаркса - имаше 3 вида големи раници за които бях закупила "участие", сега виждам печелившите само за единия вид, при мен ли е проблема или все още няма печеливши за останалите два вида?
Възможно е,все още да не са изтеглили печалившите.

# 22
  • софия
Вчера реших да се включа в Морени-те, провокирана от коментарите тук. Даже купих последните вафли от едно Фантастико 😁 И нищо!!!
ММ играеше за слушалки. Не знам колко кода в регистрирал, но той си хапва вафли. И той не печели. Та се надявахме вчера в последния момент от друг номер да закачим нещо.
И аз така, и при мен усилията доведоха до 0. Поне имаме спечелени слушалки от по-рано. Здраве да е, сигурно ще спечелим нещо друго от друга игра.

# 23
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Чакам да излязат печелившите на ОЗОН в Спаркса Simple Smile

# 24
Не са изтеглени все още наградите за месеца. Излезли са само седмичните от Фанта игрите. Това, което излиза е от миналия месец, но понеже е точно под списъка на слушалките, може да се обърка човек.

# 25
Благодаря за новата тема!
От никъде не печеля и ми е едно такова кофти..
Чакам само наградите в Спаркса, да видим ще ми излезе ли там късмета.

# 26
Между другото, тези дни гледах наградите 3-дневни екскурзии в Гурме томболата - мислех, че са в България, но са в чужбина (ако се доверим на написаното): https://espices.net/content/17-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%B4%D0%BD%D … D0%B0%D0%B4%D0%B0

Скрит текст:
Чудя се защо не мога да споделям статии от сайта във Фб - излиза, че са забранени, но каква може да е причината? Да не би пък да е от моите настройки?

# 27
Аз чакам да публикуват от Жилет и Лили, но правилата за изчезнали, а не помня коя дата пишеше за теглене на наградите.

# 28
Мъжа ми още не си е получил наградите от симплито. Вчера пак се занимаваше с тях и с интайм разговаря и пак нищо. Rolling Eyes Явно пак трябва да звъни и ако пак няма резултат ще пуснем жалба.

# 29
В играта на Боровец не е нужно да се снимат вафли, но по - лесно на мен ми се получи с тях. Само дето материалът за снимки беше изяден, а исках да качвам още Joy Иначе до вечерта одобряват каченото.

Общи условия

Активация на акаунт