Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 132
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Влизам да се похваля. На ММ току-що са му се обадили, че печели голямата награда на радио N-Joy и Бош - терморегулатор EasyControl на Bosch. От една година сме газифицирани и сме страшно щастливи от тази придобивка.

# 46
Игра на лепила Момент със скреч-карти: https://www.moment.bg/bg/zalepi-specheli.html
Видях плакати за играта в големите строителни хипермаркети - Практикер, Хоуммакс, Мастерхаус

# 47
  • София
Готина игра с покупка на витамини:
https://revita.bg/igra/?fbclid=IwAR2KAjWZYln_T4gsIy5bs6YwIcx-heK … Kkz8lKUKx6AjT92j4
Цената им е малко висока.

Благодаря, че сподели. Аз купувам само такива витамини на децата и ще се включа.

# 48
  • Русе
Хайде да ни е на късмет темата!

Никой не се похвали с награда от Кит Кат в Кауфланд...все пак са 100 ваучера, защо така? Simple Smile
За Кауфланд - на 04.10.2019 г.на случаен принцип, чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД ще бъдат изтеглени 200 (двеста) печеливши и 20 (двадесет) резервни участници
Аз пък днес купих кафе да регистрирам,а тя свършила,не че нямаше пак да си купя.

Много ти благодаря за инфото, отворих аз на страницата на Нестле, виждам 100 печеливши, търся се, няма ме и се бунтувам...пък то предишна игра Simple Smile

# 49
Въпрос към получилите слушалки от Морени:
В кутията имаше ли кабел за зареждане?
Днес получих моите в кутията има само калъф със слушалките и никакъв кабел.Thinking
Благодаря!
Звъннах на телефона на който си заявих наградата, ще видим ще има ли реакция.

Има кабел в кутията.

# 50
  • София
Някой от вас пуска ли жалба за неполучена награда от Симплито?
Месецът за мен започва с награда - формичка за бисквити от списание Кулинарен журнал.

И аз ПАК им писах на симпли.Щели да проверят какво се случва.

# 51
  • София
Минавам да кажа, че MySparx са пуснали ваучери за Ареа 52. И ваучери за Дистрикт хахах.
Чакам интересни игри...
Днес мисля да мина през нашата Медея да ги питам за мострите. Оня ден пратих МП да ми вземе лекарства и да ги пита за мостри - скарали му се, че пита направо. Плачат за оплакване просто.

Звънете на Кока Кола, това, че са "предали наградите на куриер" изобщо не е последното им задължение. Тяхно задължение е да "побутнат" куриерите да разнесат наградите, не вие да ги издирвате. Жалби, жалби... май само това е решението.

# 52
Здравейте! Във връзка с ваучерите на Спорт Депо искам да попитам, за стоки, за които е обявено в сайта, че са налични само за покупка онлайн, а както е според изискванията на ваучерите /че важат само за покупка във физически магазини/, спомням си, че преди време имаше дискусия... Дали е било разрешено да се пазарува с такъв ваучер онлайн?

# 53
  • София
Не е разрешено да се пазарува с ваучер от сайта на СД. Няма значение къде я има/няма стоката.

# 54
Не е разрешено да се пазарува с ваучер от сайта на СД. Няма значение къде я има/няма стоката.

Благодаря за отговора!

# 55
Сайтът на Прингълс работи и кодовете се регистрират нормално. Вместо "този път не спечели", пише "благодарим за участието в нашата томбола".

# 56
  • София
Аз също не съм получила солница и пиперница от Симпли. Обаждах се в Ин тайм, няма пратка. Писах им пак днес. Коя куриерска фирма носи Морени слушалките?

# 57
Днес ми пристигна бягащата пътека от Спорт Депо.

Има огромни предимства, когато си VIP лоялен клиент

Скрит текст:
LOTTO FITNESS Бягаща пътека VELOCE 8 14 км / 1.75 HP

# 58
Аз също не съм получила солница и пиперница от Симпли. Обаждах се в Ин тайм, няма пратка. Писах им пак днес. Коя куриерска фирма носи Морени слушалките?
Лео

# 59
Получих си външната батерия от Фенси, след като от Еконт ми звъняха, че имам непотърсена пратка в техния офис. Още на 26.09 е изпратена, нито смс съм получила, нито са ми звъняли. Както и да е, хубава е батерията, неудобството е, че няма кабел и ще трябва постоянно да нося този от зарядното.
Вече не чакам нищо от никъде и никъде не играя, само в май спаркс за Озон, но нямам големи надежди. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт