Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 220
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Ха, спечелила съм от promo.queens Grinning Имам имейл.
И аз , в имейла имате ли линк за попълване на данни ,з не виждам такъв
И аз с награда от Куйнс, много странно и на мен ми се видя, няма линк

# 62
# 63
# 64
Супер е играта, ще се включа. Дано само клана не обере ваучерите.

# 65
Откога ги чакам! Миналата година клана и производните му - Асенови, Борисови и т.н. обраха 2/3 от наградите, но все пак и аз успях да се вредя. За тази не съм сигурна обаче.

# 66
Какво може да си купиш за 30 лв от фешън дейс?Миналата игра участвах с няколко бележки и нищо та сега ще пропусна.

# 67
Честита тема!
Гоооооляма суша е при мен!
Участвам в момента само с една бележка в играта на Нестле с 3в1.
В Лайъна ще видим дали ще се включа...нещо не ме блазни наградата.

# 68
Аз ще участвам един-два пъти, обаче доколкото помня ваучерите им не са с натрупване, куриерските услуги са по 5 лв и като цяло не ми изглежда много примамливо.

# 69
Аз миналата година имах ваучер и взех зимно яке на Манго за детето, беше 39лв, та ми излезе 15. Иначе няма какво да се вземе за 30. Трябва да се доплаща.

# 70
  • София
Някой случайно да има излишен код за кино от Спаркса за размяна Simple Smile

# 71
Здравейте и честита нова тема и от мен!
Моята поръчка от Дистрикт беше разделена на две части.Първата я получих миналата седмица,а днес втората част.

# 72
Сега разгледах сайта на Фешън дейс. То няма нищо интересно до 50лв. Якетата сега са по 49, а миналата година бяха 39.

# 73
А аз като звънях на колата за прочутата купа и дъска от там ми се натякна няколко пъти, че съм единствената която не си е получила наградата. Едва ли не целият им офис ме знаят вече. Супер тъпо ми стана и бях решила да не се обаждам повече. Обаче сега чета че има и други. Няма да им се дам!

# 74
  • in Wonderland
Благодаря за темата!
Късметлийски месец за всички.

Миналата година си купих портомоне от ФД с ваучера от 30 лв, доплатих около 6-7 лв. с доставката.

Да питам за хавлията на Баунти- попълних си данните за доставка през дадения ми линк и изписа ерор. После в сайта им в контактната форма писах да попитам дали са ми ги  получили и нищо. Да знаете случайно някакъв техен тел да позвъня и питам, че много си я искам хавлийката.

Общи условия

Активация на акаунт