Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 240
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Във връзка с ваучерите на Спорт Депо искам да попитам, за стоки, за които е обявено в сайта, че са налични само за покупка онлайн, а както е според изискванията на ваучерите /че важат само за покупка във физически магазини/, спомням си, че преди време имаше дискусия... Дали е било разрешено да се пазарува с такъв ваучер онлайн?
Онлайн не може, но може да си заявиш да ти донесат стоката в магазина (попълва се заявление в магазина на място) и да си я платиш с ваучера.

# 76
  • in Wonderland
Аз пък в Ст З срещнах супер дружелюбно отношение относни мострите на Виши. Попитах първо в Медея, там ми показаха всички комплекти и си взех този за проблемна кожа. Но исках да пробвам и хидратиращия комплект, та отидох и до So pharmacy и там бяха много любезни. За съжаление нито един от двата креме не ми допаднаха. Аз съм с проблемна кожа и ако реша да сменям крем/ фондьотен задължително първо тр да пробвам с мостра.  А ми се иска да си сменя хидратиращият крем, а не намирам подходящ.

# 77
Игра на Nivea baby и Lilly със скреч карти.
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/promo
Не знам дали да се пробвам. Ще си помисля.

# 78
  • София
Аз десертчета не ям, но ще купя лайън на мъжа ми и ще пробвам веднъж, два пъти. Дано Руска ми отпусне един ваучер, ще му намеря приложение.

# 79
Инфо за тези , които чакат подарък от Омо и форума-имам следния мейл:
Здравейте,

Благодарим Ви за предоставените данни.
Очаквайте доставка на наградата след 07.10.2019 г.

Поздрави,
Екипът на BG-Mamma

# 80
Благодаря за темата.
Чакам хладилната чанта и капсулите на Омо от форума. В Спаркса бях с 10 билета за Озон, но не ме огря.

# 81
Аз чакам от ДСК и Баунти - и за двете нямам информация, след въвеждане на данни.

# 82
Само аз ли не виждам новото теглене в Спаркса(изключвам на Фанта наградите от 30.09)? При мен е това :
Скрит текст:

# 83
Нищо не чакам, но и в нищо не участвам вече

# 84
  • София
Благодаря за темата.
Чакам хладилната чанта и капсулите на Омо от форума. В Спаркса бях с 10 билета за Озон, но не ме огря.
Още не са обявени месечните награди, днес е тегленето, утре ще излязат. Само от Фанта са публикувани, но тяхното теглене беше вчера.

# 85
  • При децата ми
Здравейте!

Благодаря за новата тема!

Чакам само тегленето в "Спаркс"- а и аз. Днес минах през една аптека и ми дадоха мостри на "Виши".

Някой питаше за слушалките на "Морени", дали  имат кабел за зареждане? Да, имат.

Късметлийски месец на всички!

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 15:31 от Hrispa76

# 86
# 87
Вчера взех тяхна халва, чудя се дали да не пробвам - може пък да одобрят бележката... Иначе - пак колонки...

# 88
Довечера ще се включа в играта с лукчетата. Мъж ми много ги обича.
Като не спечелих от Прингълс дано тук ме огрее Grinning

# 89
  • Карнобат
Спаркса започнаха да теглят.

Общи условия

Активация на акаунт