Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 277
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 90
Изтеглиха печелившите от MySparx

# 91
Изтеглени са късметлиите, които печелят измиващ крем с колд крем Klorane Bébé 500 мл. от играта на Klorane.
Това са:

Nоnаmе
Jeni_E
milena_dyakova86
Accord m
Тарталета

Честито!

# 92
Благодаря за темата! Няма ме в спаркс. Ще се включа в играта на Lion, в играта на Захарни заводи още не съм решила дали ще участвам.

# 93
Е кока кола ме мрази просто с толкова купени билети едно голямоо нищо.

# 94
  • София
Е кока кола ме мрази просто с толкова купени билети едно голямоо нищо.
Същата работа, в началото имах няколко билета за кино, КФС...от една година нищичко.

# 95
  • София
И аз нищо. Печелила съм веднъж - код за Озон. Миналата година, ако не се лъжа, пролетта. Толкова. Оттогава нищичко (изключвам "сезонните" им игри).

# 96
Изтеглени са потребителите, които печелят възглавници Magniflex ''Relano Memory''. Това са:

Eona
DayInMay

Честито!

# 97
Егати късмета...преди 2 дни купих 5 торби с лукчета...

# 98
И аз ..., но ще допълня
Много се надявах на раница от Спаркса, но Sad -и на двамата ученика трябва да купувам нови-с тези тежки учебници трудно изкарват годината)

# 99
  • София
От my sparx съм с промопакет за кино Арена.След толкова изпити коли можеше и на ММ ми да дадат един,ама хайде да не ставам нахална 😂😂😂

# 100
Няма ме в Спаркса. Участвах за двете сиви раници, на мъж ми за работа му трябваше нова.
Нищо, следващия път! Grinning
Аз да попитам нещо - сега като вече я няма играта с ваучерите как се събират кредити ?

# 101
  • София
Просто си регистрираш капачки от всички продукти на колата, малките бутилки. Всяка капачка е 100 кредита.

# 102
Кампанията на Bioten със скреч картите, не е само в Lilly. Ето участващи обекти:
https://www.facebook.com/notes/bioten-bulgaria/%D0%BA%D0%B0%D0%B … cMILEyud2yx0aoZPg

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 17:05 от Анонимен

# 103
Надявах се на раница и/или на нинтендо, Relaxed но няма за мен - МРЪН
От около 2 г вече играя в спаркса - вярно не съм много активна и все още съм на 22 ниво, като изключим ваучерите на КК сега, нищо не съм печелила - Мрън
Лукчетата ги харесваме, може да успея да участвам

# 104
ММ печели куфар от Милка и даже не си беше видял съобщението. Добре че видях телефона му сред печелившите.
От месеци не бяхме печелили нищо и бях забравила какво е Simple Smile  Не очаквах, защото вече си имаме достатъчно куфари, но детето обича Орио ...

Общи условия

Активация на акаунт