Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 966
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 200
Някоя добра душа, ще ми помогне ли? Кое точно е  номера на бележката от Метро? Написах номера на фактурата, но от Захарни заводи не са ми одобрили участието, щото не съвпадал  ooooh!

# 1 201
Някоя добра душа, ще ми помогне ли? Кое точно е  номера на бележката от Метро? Написах номера на фактурата, но от Захарни заводи не са ми одобрили участието, щото не съвпадал  ooooh!
И аз бях писала номера на фактурата и ми върнаха мейл, че бележката не е одобрена, защото не отговаря на правилата... така и не разбрах защо.

# 1 202
Горе вдясно има едно i- и там излиза инфото, че не е одобрена, защото не съвпадал въведения номер, с номера на бележката. Утре, ако не забравя, ще им звънна да ги питам, кой точно номер искат....щото съм участвала в други игри с този който въвждам и  всичко си е било ок.

# 1 203
На мен ми одобриха една от Метро, но може да е бил друг човек. Писах този номер, който е след надписа "фактура оригинал".
Вчера регнах една от Лидл, която ми отхвърлиха, днес пробвах с друг номер и я одобриха...

# 1 204
След близо 150 кода 🥺

# 1 205
Честито! Много кодове, мислех, че се печели по-лесно...

# 1 206
  • София

Ехеее 150 кода 👀😮
Честито🍀

# 1 207
  • Лясковец
Сетих се преди малко за играта на Метро и Старосел, не откривам нищо в нета. Някой знае ли какво се случи там? 🙂
Някой беше публикувал че има измама и че голямата награда и още 2 по малки са спечелени от един и същи човек,писах им на страницата и те веднага премахнаха печелившите,ето тук бяха публикувани, https://www.metro.bg/metro-offers/starosel а това е линка към публикацията,но не знам дали ще ви отвори че е от група. https://www.facebook.com/groups/819793074753025/permalink/249151 … 10914048/?__xts__
  • =68.ARAnQWTsobElWlEfsHH9hlVWGZGGZuG8cChVf6Bpvv44TBCG8izEfLkazAMf61Y6JdkihqQzOHxH9DJ_wczlpr7r5Wu-uusgwsLacj-T9Ai4h38ZcZ_DaSsMqBY8ytOCH-qBEr1jSby1wnfCHvhe5-jn5dwebbyET_Jm3r5P_Dp9YeBbY59frrrDrzw&__tn__=-R

# 1 208
# 1 209
  • Велико Търново
Видях публикацията, благодаря. Не знаех, че има такива съмнения и че не са ок нещата. Просто се сетих днес и стигнах и аз до страницата им, където вече пише, че няма такова съдържание 🤔 Имам снимка на условията, но пише пълните правила на metro.bg, където вече липсват. Не съм много заета тези дни, чудя се дали да не пиша на КЗП. Само че това, че не виждаме печелившите, не значи, че са излъгали за раздадените награди🙄 Някой друг да се е включил или да знае нещо по темата 🙂

# 1 210
  • София
Помагайте, как да процедирам с КК. Имах ваучер за 30 лв. днес детето си избра маратонки, ваучера изписа че е невалиден. Обадих им се за нов и им писах, но така и не изпратиха а чакахме 3 ч. В магазина. Писах им отново, но без отговор. Зная че срока е до днес, но вината не е в нас,  че е невалиден. Има ли шанс да ми дадат ваучер или да пиша на КЗП? Или да забравя че съм го спечелила

Какво стана? Отговориха ли нещо от Кока-Кола?

И моята дъщеря до последно не можеше да избере какво да купим. Притеснявах се точно от такава ситуация. Напазарувахме едва в петък в 16 часа. Много държах да е в работното време на Кока-Кола.

# 1 211
Здравейтe! Някой печелил ли е от dnevno.bg,? Достигнах до 90 лв. И сега каква е процедурата като достигна 100?

# 1 212
Здравейтe! Някой печелил ли е от dnevno.bg,? Достигнах до 90 лв. И сега каква е процедурата като достигна 100?
Според мен просто спри да си губиш времето с тях. Никой не се е похвалил с реална печалба, поне от пишештите тук.

# 1 213
Дневно постоянно променят правилата. Аз отдавна прехвърлих 100 лв. Не си губи времето, не знам някой да е спечелил от тях.

# 1 214
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз се отказах от Дневно.Стигнах до 174.Изчаках и второто така да се каже разпределение на джакпота и спрях да се занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт