Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 908
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 290
  • оттам, откъдето започва България
Честито! Simple Smile

# 1 291
Аз пък печеля значка от Куинс, при това чак в четвърто теглене Joy Гледам и други познати имена, проверете си имейлите. Четох уж в правилата, не разбрах дали мога да участвам и за друга награда. А от Боровец ако някой е спечелил, в правилата пише, че спечелилият трябва да се свърже с тях до 7 дена. Имейл им пратих от името на майка ми, ама няма отговор от тях.

# 1 292
И аз съм с значка

# 1 293
А с Тиктак какво става????Имах 6 регистрации защото много искаш четец....откъде да сме сигурни че теглят печеливши?

# 1 294
  • Пловдив
Има ме в Лайън.Мейл още нямам.

# 1 295
И аз участвам в Тик Так, събрах сума кутийки (ще ги ползвам за семена от цветя), а те май са несериозни...
Тези от Лайън пък защо се бавят... Едно име в списъка се повтаря, но няма да им сигнализирам - ще кажат, че е съвпадение...

# 1 296
Получих си капсулите на Омо. Сега чакам още две форумни награди и нищо друго. Участвам в Тик так,Своге,Боровец и Сникърс,но ме няма никъде. Мрън!

# 1 297
Томбола на Метро, изискваща покупка с безконтактна карта Мастеркард:
https://promo.metro.bg/game/?utm_source=Facebook&utm_medium= … Zm5YgVrDyJpnzJKF4

И игра с "виртуални" скреч-карти при поръчка онлайн за ресторанти Happy, наградите са бисквити Oreo: https://dostavka.happy.bg/bg/promotions

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 20:56 от magy_b

# 1 298
Пак ме няма в lion  Cry

# 1 299
Спечелих от томболата на Булеко седмична награда,- продукт по избор.
Избрах един, пратиха ми два 😊

# 1 300
  • София
Помагайте, как да процедирам с КК. Имах ваучер за 30 лв. днес детето си избра маратонки, ваучера изписа че е невалиден. Обадих им се за нов и им писах, но така и не изпратиха а чакахме 3 ч. В магазина. Писах им отново, но без отговор. Зная че срока е до днес, но вината не е в нас,  че е невалиден. Има ли шанс да ми дадат ваучер или да пиша на КЗП? Или да забравя че съм го спечелила

Какво стана? Отговориха ли нещо от Кока-Кола?

Писах им в контактната форма с добър тон и че проблема е в тях. Отговориха трима техни служители и всеки казва различно нещо. Че срока за използване е удължен, да но ваучер не е активен. Друг че кода е невалиден, пиша им да изпратят друг,  а те - няма смисъл срока е изтекъл.  И така, няма нов код, срока мина. Вината е в тях , че е невалиден и до там

Бих се обърнала към КЗП.

# 1 301
Днес и моите капсули Омо пристигнаха .Пеневи май са ми оставили един ваучер от lion.нямам мейл ,но си избирам нещо😂

# 1 302
И аз си получих капсулите днес. Смс-а също беше среднощен 😂
Ваучера за Офис Уан също не съм го получила.

Играта на нескафе 3в1 за бележки над 4 лв активна ли е? Нещо съм запиляла линка, а имам една бележка. Ако може да я споделите пак, моля.

# 1 303
  • Пловдив
И аз си получих капсулите днес. Смс-а също беше среднощен 😂
Ваучера за Офис Уан също не съм го получила.

Играта на нескафе 3в1 за бележки над 4 лв активна ли е? Нещо съм запиляла линка, а имам една бележка. Ако може да я споделите пак, моля.
https://www.nestle.bg/bg/3in1promo?fbclid=IwAR3WPsubWxkfikX98toV … sB7ChneNy3PtGrt1E

# 1 304
Здравейте,обичам да играя в игри и от известно време следя темата като благодарение на споделените от вас игри спечелих хавлия от Баунти,измиващ лосион от форумната на Клоран и символичен ваучер от КК.По-назад се обсъждаше новата игра на КК и Оптикласа и имам въпрос-как да разбера,в кои магазини се продават 250мл. бутилки?Моята половинка има нужда от нови очила и ми се иска да се пробвам.
Благодаря ви още веднъж на всички,които очевидно не запазвате егоистично игрите за себе си.Надявам се някой ден и аз да споделя някоя,въпреки,че не участвам във всички.

Общи условия

Активация на акаунт