Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 810
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 335
# 1 336
  • София
Сега ми се обадиха от тип топ куриер за ваучера за офис Уан. Трябвало да подписвам декларация с ЕГН и не знам си какви други глупости. Някой друг , който вече си е получил ваучер да са му искали ЕГН?
Сега дойде куриера и ми дава да попълвам декларация с трите имена, ЕГН и да му нося личната карта...Еми няма как да стане  Close .Отказах ваучера!За 30 лв. как ли пък няма да си давам егн-то.Искат бележка,но без номер...само да е в определения период и за сума над 4 лв.

# 1 337
На мен ми звъняха от Спиди. Пренасочиха пратката на правилни адрес, но искат аз да платя пренасочването. Казах им, че не е моя грешката. Щели да се свържат с подателя. Не знам дали грешката е в него или в техен служител. Много са нахални!
От Своге някой със СМС?

# 1 338
На мен за пренасочване на пратки Спиди не са ми вземали пари.

# 1 339
Ако е в същия град няма такса,но ако са различни населени места е към 3.5лв. още.
Само от своге чакам наградата,но и почти никъде не участват.Сега по Коледа ще има ли повече игри?

# 1 340
Ще има Коледни календари.

# 1 341
Ще има Коледни календари.
Какви са тези календари?Моля те,не ми казвай Националната лотария,че само за това се сещам

# 1 342
В правилата на Тик так също не пише дали бележките участват за всички тегления или само за периода, в които са регистрирани.
Моя к.б е регистриран на 7.10 , значи участват за всички тегления.
Би трябвало да участват. Аз съм я регистрирана преди една седмица, че и повече и сега ми се обадиха.

# 1 343
  • Пловдив
Мм е с ваучер за очила от тик так.
Пс:Каква е тази игра на ОМО,която съм изпуснала?

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 12:53 от Petq211

# 1 344
Всеки ден отваряш кутийка с датата от 1 до 31 декември и играеш за някаква награда.(това са най-общо нещата при коледните календари)

# 1 345
Всеки ден се записваш за различна награда. Обикновено са джунджурии и тук-там нещо по-голямо.
Кауфланд традиционно имат такъв. Също и Лидл. Преди Пандора, Ейвън, Юск също са имали...

# 1 346
Може ли линк към игра Тик так. Благодаря. ата н

# 1 347
Сега ми се обадиха от тип топ куриер за ваучера за офис Уан. Трябвало да подписвам декларация с ЕГН и не знам си какви други глупости. Някой друг , който вече си е получил ваучер да са му искали ЕГН?
Сега дойде куриера и ми дава да попълвам декларация с трите имена, ЕГН и да му нося личната карта...Еми няма как да стане  Close .Отказах ваучера!За 30 лв. как ли пък няма да си давам егн-то.Искат бележка,но без номер...само да е в определения период и за сума над 4 лв.
[/quote
За Кюстендил искат само първите 6 цифри от ЕГН, взех си ваучера и до довечера ще се оползотвори, защото малкото е унищожител на ципове 😁😄😁

# 1 348
А в тик так след колко време след като сте им изпратили снимка на бележката ви изпратиха повторен имейл или обаждане за да си оставите данните за доставка?Сега искаха само снимка. Странно са го измислили. 😔

# 1 349
Лайън пращат имейли.

Общи условия

Активация на акаунт