Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 590
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 470
От 28.10. почва играта на Кауфланд при покупка над 25 лв.,получаваш скреч карта и има 260 хиляди награди.

# 1 471
Сега ще има още въпроси. До кога е играта? Ама как да играя? Ама къде да играя? Сайта не ми се отваря...Satisfied
Виждате, че пише от коя дата е играта. Тогава ще научите всичко. (Ако пак не ви мързи да четете)

# 1 472
В Кауфланд вече няколко години в има тази игра със скреч картите - що карти сме изтъркали, но само кодове се падат... От тях съответно после пак не сме печелили.

# 1 473
Спечелих комплект метални сламки от Марети. Много са симпатични и си имат четчица за почистване.
Обаче много малко явно са наградите, от 10 скреч карти само 1 печеливша, тази със сламките, всички други бяха опитай пак.
Попитах охраната все пак оставили ли са им колонки и казаха, че имат, та утре ще опитвам пак Grinning

# 1 474
  • Велико Търново
Как се печелят тези емблеми в май спаркс

# 1 475
Миналата година над 40 талончета от Кауфланд и само два ваучера по 5 лв, другото кодове, от които една кръгла нула!

# 1 476
някой фен на игри живеещ германия, австрия, швейцария?

# 1 477
От толкова различни изисквания и правила в игрите, вече се обърках. Вчера взех тик так, мислех, че трябваше да е над  2лв, а то било 2 опаковки на една бележка. Купих една голяма кутийка от 2.50лв, регистрирах бележката и чак тогава чух по ТВ купи 2 опаковки на 1 бележка.
Та както и да е...каръшка история.
Иначе вчера печеля продукт за коса от фейсбук игра, Много се зарадвах, понеже исках да си го купувам точно този продукт и много рядко участвам в такива игри.

# 1 478
  • Samokov
някой фен на игри живеещ германия, австрия, швейцария?
Аз в момента живея в Германия.

# 1 479
https://www.dallmayr.com/de/ilovedoro/

имам 1 код, но има шанс да е регнат вече.

# 1 480
  • Samokov
Здравейте хора някой има ли който се е регистрирал в нашумялата платформа за надомна работа onnovost и някой може ли да сподели дали е измама или не ?
      Според мен е измама.Събрах сумата , заявих и се появи прозорец с условия, който трябва да изпълня за да взема пари....

# 1 481
  • София
Нова игра в mysparx. На бутилката няма никаква информация за периода обаче.

# 1 482
От колко литра е шишето?

# 1 483
В някои квартални магазини има промоция със скреч-карти на бира Жатецки хус - при покупка на 2 бири, се получава скреч-карта и възможните печалби са подложка за чаша и кен бира. Ако някой се интересува, да се оглежда при хладилните витрини, има малка рекламна табелка. Иначе плакат на входа на магазина няма.
За Бургас промоцията я има в магазини Анет в жк Зорница и жк Изгрев.

Спечелих тон-колонка от брускети Марети. Исках да кача снимка, но не успявам директно, ето линк:
http://prikachi.com/images.php?images/734/9676734H.jpg
Нарочно я снимах до кутия клечки за зъби, за да се види колко е голяма. Иначе е доста сладка. Не съм я пробвала дали работи.

P.S. Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 11:14 от magy_b

# 1 484
  • София
Щом е с Mysparx, мисля, че се подразбира, че е от 0.5л...

Общи условия

Активация на акаунт