Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 595
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 485
Игра на Аптеки Запад

# 1 486
  • Карнобат
Здравейте хора някой има ли който се е регистрирал в нашумялата платформа за надомна работа onnovost и някой може ли да сподели дали е измама или не ?
      Според мен е измама.Събрах сумата , заявих и се появи прозорец с условия, който трябва да изпълня за да взема пари....

Аз също се регистрирах и да видим какво ще става. Защо ли си мисля, че е измама.

# 1 487
А играта original taste на Кока кола кога ще стратира, не намерих нищо на сайта им

# 1 488
Игра на ракия Карнобатска с промо-кодове на бутилките и награди - парични ваучери, тонколонки и бутилки ракия: https://www.karnobatska.bg/?age=18

# 1 489
Здравейте хора някой има ли който се е регистрирал в нашумялата платформа за надомна работа onnovost и някой може ли да сподели дали е измама или не ?
      Според мен е измама.Събрах сумата , заявих и се появи прозорец с условия, който трябва да изпълня за да взема пари....

Аз също се регистрирах и да видим какво ще става. Защо ли си мисля, че е измама.
И аз се регистрират.Имам 1200лв.Понеделник-вторник ще ви кажа какво става.

# 1 490
Хора, някой укпя ли да изтегли пари от onnovost?

# 1 491
Ама вие сериозно ли се надявате на тези пари от onnovost?!?

# 1 492
Ама вие сериозно ли се надявате на тези пари от onnovost?!?
Не.Сигурна съм че е измама,но искам да видя къде е уловката

# 1 493
Здравейте! Някой от успелите да регистрират код на Pringles - препрати ме да се регистрирам, стана след много въртене (и то направо ми прати имейл, иначе продължи да си върти на страницата им) и сега не мога да се логна... накрая ще ми даде, че кодът вече е регистриран. Grinning Случвало ли Ви се е?

# 1 494
Да попитам как да сканирам F от фантата от 500мл.?

# 1 495
  • Пловдив
Може ли линк към новата игра на прингълс?
Благодаря😚😚

# 1 496
Аз скоро намерих един сайт,в който пишеш едни кодове и събираш пари,но не жълти стотинки. За ден направих 150$ и там беше уловката-трябват ми 40 реферала,които да се регнат през моя линк. Може и да не цъкат,но 40 човека?! Аз един не мога да намеря,нямам никакъв шанс. Има и някакъв вариант да си ги купя,но не посмях,защото не вярвам много много. Та така. Май няма реални читави такива сайтове.

# 1 497
Може ли линк към новата игра на прингълс?
Благодаря😚😚

https://celebrate.pringles.com/bg_BG/Home

Това е линка. Аз им писах, да видим дали ще имам отговор.

# 1 498
Здравейте! Някой от успелите да регистрират код на Pringles - препрати ме да се регистрирам, стана след много въртене (и то направо ми прати имейл, иначе продължи да си върти на страницата им) и сега не мога да се логна... накрая ще ми даде, че кодът вече е регистриран. Grinning Случвало ли Ви се е?
На мен в момента в който се регистрирах ми излезе да си избера игра или рецепти. Избрах си играта и сега се забавлявам с нея. За малчугани ще е много подходяща.

# 1 499
Аз вчера регистрирах код, после изписа да се регистрирам, и пак го въведох. Изписа, че играта била до не знам си кога и ако спечеля ще ме уведомят на имейла.

Общи условия

Активация на акаунт