Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 111
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 105
Селесте, все пак е добре и второ мнение. Поне за шините.

# 106
Селесте, имах няколко тъмнокоси мадами (как звучи само)Smiley Тогава често си сменях аватарите и не ги помня повечето даже.

Ще призная, че за първи чувам, че има подходящи дни за подстригване. При все, че съм колеблива, реша ли, че искам нова прическа, правя я. Преди няколко месеца отрязах коса, която беше до кръста. Не беше изтощена, исках промяна. Сега е каре. Харесвам се. Ще сменям и цвета, че на това черно белите косми личат и от самолет.

# 107
Какви са тези подходящи дни за подстригване? Скоро ми предстои. Няма да променям прическата, само да ми отнемат от връхчетата, без драстично скъсяване.

# 108
Лина, всеки ден, в който някой те е ядосал е подходящ. После отиваш да си купиш и нова дреха, обувки, чанта.....щото прическата у дома може и да не се забележи.
Иначе сега сериозно. Според фазите на луната.

# 109
  • някъде ... тук ...
В какво се изразява влиянието на лунните фази върху подстригването?
Не съм го чувала това.
Аз записах час за петък вечер Simple Smile

# 110
Аз не знам, ЕлиТ, но е факт, че свекърва ми си отбелязва в църковния календар кога да се подстриже и кога да се боядиса. Знам, че гледа какво показва фазата на луната.

# 111
Мари, предпочитам да вярвам на първото... офисните скрипи почти всеки ден ми лазят по нервите Grinning Grinning
Прическата не се забелязва. Ако е подстрижка, ме питат да не съм променила цвета. Дрехи и обувки винаги се забелязват от всички.

# 112
  • на Мелмак
Здравейте,

Цвети, привет!

Янче, красоти твориш!

Ленди, направо ми замириса на бебе, като те четох!

Ем, весело!

Селесте, успех със зъбите!

Прала съм ермаксове доста пъти, нищо им нямаше. Може и късмет да е било. И двамата от поне 4г са все с такива.

На мен ми е любима пролетта Flowers Hibiscus

Трябва да поръчам питка за неделя, ще правя година на баща ми. Не ми се меси за такъв повод, а той как обичаше и внук му, и зет му! Смотана чуденка имам, да меся или не, но при такива поводи и си рева порядъчно, та....

Луната беше нещо с растежа, ако греша да ме поправите Grinning

Отивам на разходка Animal Dog2 Animal Paw Prints чака ме душицата.

# 113
Аз,без да знам,днес се бях на фризьор за постигане и кичури 😁.Ама хормоните при мен повлияха повече,от колкото луната 😂.Да мине сватбата,и ще матирам резултата с шампоан оцветител-ярко червено 🤪.
Ети,както го почувстваш 🤗.Не пречи,и да поръчаш някъде.

# 114
  • На брега на реката
Това с лунните фази и аз съм го чувала. Коса и нокти се режели, при нарастваща луна за дарастата по-бързо. Не знам дали е вярно, аз го правя когато реша.

Добре завърнала се, Цвети!

Яна, златни ръце имаш!

Ем, готино да си изкарате!

Селесте, то и на мен ми звучи страшничко!

Любим период ми е пролетта. Някак всичко се събужда за нов живот. Свежо, зелено!  Heart Eyes

Ети, аз бих омесила, щом толкова е обичал! Hug

# 115
Ети, аз също съм месила. А и винаги правя нещо, което той е обичал. Някак по- лично ми е.

# 116
  • Euskal Herria
И аз купувам или правя това, което е обичал починалия, и го раздавам.

# 117
  • на Мелмак
Благодаря Ви, момичета!
Безлично ми е да поръчам, а май като се замисля от тогава не съм правила, та явно е време!

# 118
  • някъде ... тук ...
Явно, Ети. Ще я омесиш, ще си поревеш.

Яна, забравих. Потекоха ми лигите Simple Smile Красота!

Аз само се подстригвам (не е боядисвана досега), и то когато реша че е станала дълга. По принцип не ми трябва да расте бързо. Ако не криех разни дефекти, съвсем късо щях да я острижа.

# 119
Ети, при нас са 6 месеца на майка ми точно в неделя. Аз ще меся, и жито ще правя. Но, както го почувстваш. Няма задължителни неща.

Общи условия

Активация на акаунт