Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 102
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 90
  • Euskal Herria
Яна, като твоята есен искам! А не като тукашната, вали по пет пъти на ден...
Фенси, и тук вали. Целогодишно. Вече свикнахме на тези резки промени - порой и слънце. Хубавото е, че много бързо изсъхва след дъжд. Чадърът е винаги в чантата. Обаче пък през цялата година е цветно и зелено, красиво е.

Скрит текст:
Изпратих септември така:

Вкъщи мнооого ги одобриха. И имам поръчка за нови дози. Така де, да затвърдя наученото Simple Smile.

# 91
Чудни баМбонки, Яна!

# 92
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮 Много хубави бонбонки! Ръчно изработени ли са? С какво са оцветени?

Днес е подходящ ден за подстригване съгласно Лунния календар. От години го спазвам.
Вие спазвате ли?!

# 93
  • Euskal Herria
Да, ръчно правени са. Тип пралина -  с различен пълнеж. А боите са специално за шоколад.
Скрит текст:

# 94
  • София
Yana, страхотни, пак те подсещам, че си прахосваш таланта Smile

# 95
Яна, а случайно да споделиш рецепта, техника? Или откъде си гледала линк.

# 96
  • Euskal Herria
Ходих на курс в една бутикова сладкарница.  Все още не съм си преписала на чисто записките и за момента не мога нищо да напиша.  Иначе за направата им се искат поликарбонатни молдове, шоколадова паста, какаово масло, оцветители.

# 97
Яна, аз знам по-лесен начин. поръчвам ти бонбоните, казв3аш колко струват, плащам...и съм си решила проблемите

Така процедирам и с тортите тук, за РД. Е поръчвам къпкейкс на една колежка, дето това и е хоби. Чисто и лесно, и всички сме доволни

Два дни бях на тръни, днес си поемам въздух. Уфф, хубаво и като видиш изгрева на слънцето

# 98
Яна, майстор си от класа. Все по-добра ставаш.
Мони, еър макс не се перат в пералнята, има специални препарати за почистване на този тип обувки. Ако ги изпереш има голяма вероятност да ги съсипеш, ако не след първото, то след второто пране.
Косата я пускам сега, но не се знае какво ще ми скимне утре. Преди години коса до кръста я отрязах до над раменете ей така без да го планирам, моя приятелка беше на фризьор и докато я чакам го реших.
Стягам багажа аз, ще си направим една малка екскурзия на място, което обмисляме за сватбата, че скоро покани трябва да пращаме, а ние място нямаме.

# 99
Здравейте, момичета! Не знам дали ме помните.. бях в голяма почивка от форума, две години близо. Не съм влизала, не съм чела. Започна да ми липсва, преди бях доста активна. Надявам се нямате против да се присъединя отново? Виждам познати имена.Kissing Smiling Eyes

# 100
Добре завърнала се, Цвети! Hug

# 101
Здрасти, Цвети.
Ем, на вас приятно!

# 102
Ето го октомври от днес - пъстър и шарен Simple Smile
Скрит текст:

Любимо ми е лятото, след него пролетта Heart

# 103
Благодаря, момичета. Много е хубаво, че темата си върви все така добре. А на мен даже ми е малко странно да пиша.. все едно съм за първи път тук. И въобще във форум.Simple Smile

# 104
  • Бургас
Добре завърнала се, Цвети! Една чернокоса дама ли ти беше аватар?

Един кариес+ шини след два месеца е резултатът от прегледа и рев преди, по време на и след него. Чула кариес и вече реве.

Весело да ви е, Ем!

Яна, Яна, какви страхотни неща твориш.

Общи условия

Активация на акаунт