Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 403
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Добро утро, но и денят да е добър.
Успявам да се наспивам, значи почти съм влязла в коловоз.
Имам входни да проверявам и уроци да подготвям, затова ви оставям.
Слънце и топлина да има днес.

# 76
Добро утро!
Аз пък не успявам да се наспивам...
Откак детето почна пети клас се налага да ставаме с час по-рано. Трябва да са в училище в 7:15. Съответно ставаме в 6...
Хубавото е, че поне имаме достатъчно време сутрин и не бързаме, както преди. Понякога дори се чудя с какво да запълня 5-10 минути докато стане време да тръгнем за работа. И кучето получава по-дълги сутрешни разходки.

# 77
Добро утро и от мен!

Едва средата на седмицата е, а се чувствам скапана.

# 78
  • Germany
Добро утро и от мен!
Всички спят, аз пия кафе с вас Simple Smile Големият е за 3ти час днес, та ще поспят с баща му. Аз не съм съвсем във форма днес, но за сега нямам хрема, та може и да ме подмине гадният вирус. Ще използвам да си пооправя къщата, че от търчане по лекари с децата, все не остава време. В края на предната тема питах за идеи как да изпера маратонките на малкият /еър макс на найк/. Дали ще ги съсипя, ако ги врътна в пералнята?

# 79
  • Бургас
Добро утро!

Веси, честита прическа! Важното е, че ти се харесваш. Моите не одобряват късата ми коса, мм ми предлага пари, за да съм си пускала пак дълга. Като се запознахме, бях с коса почти до кръста, а сега с тази до ушите се чувствал измамен. Ми като искаш дълга коса, пусни си, бе, ама ха.

Алечка, въобще не се занимавай със скрипята, тя явно си е крив човек, та и да се разправяш, ефект май няма да има.

Ленд, много добре звучиш, все така да е! Гушни бейбичка от мен. Ммм, чак ми замириса на бебе.

Снощи решавахме задачи за математическото състезание в края на месеца; след някои задачи не бях сигурна, че ще изклася 2 клас.

Днес ще водя Вики на преглед при ортодонт, профилактично уж, но с беглото усещане как няколко пътувания ще заминат под формата на брекети. Дано греша.

Мони, проба-грешка Simple Smile

# 80
Добро утро!  Изпуснах ви, въобще не се сетих, че има нова тема...

Ленд, да сте спокойни и занапред с бейбичка!

Фонсе, страхотни снимки! Пускай още, не ни жали!

Яна, като твоята есен искам! А не като тукашната, вали по пет пъти на ден...

И тая седмица ми е тежка, нооо уикенда отиваме на разходка към Лоара. Ама и там май ще вали...

# 81
  • гр.София
Добро утро Simple Smile
Мони, пера всички маратонки и кецове в пералнята, фал до сега не е имало, а са прани многократно! Пускай смело, на 30-40 градуса.
И аз нещо се чувствам изморена, боли ме и ставата на левия крак, вече няколко месеца, поръчах си колаген, аптекарката ми каза, че трябва мин.3м. да го пия, дано помогне!
Ленд, много добре звучиш, да нацелуваш малката бейбичка Heart Eyes
Селесте, и моя ММ, не иска да си поддържам карето, а на мен ми е супер удобно така, ама е на слушам го, да ме питаш защо, вече съм я пуснала да расте..
Фонсе, страхотно изглежда, приятно да ти е Hug
Хубав ден от мен!

# 82
Повече ме притеснява сушенето на маратонки, отколкото прането. Програма за ръчно пране, до 40 градуса върши работа. Но ако са бели, пускам в сушилня /ужасен шум/, от страх да не пожълтеят навън.

Вече съм тотално в джаза. От вчера дъщерята поднови балетните занимания, успях да и' намеря и езиков курс и аз останах без свободно време Rolling Eyes

Слънцето се показа, очертава се хубав есенен ден!

# 83
  • гр.София
Рире, пускам си ги на нормалана програма с цетрофуга 1400об. онзи ден си изпрах белите конвърс, че ги зазимих Wink като нови са ми Simple Smile

# 84
И аз пера в пералнята и после оставям да се сушат вътре,не на слънце. Няма им нищо на моите.

# 85
  • някъде ... тук ...
Аз пера маратонките на нормална програма и суша навън. Обаче нямаме чисто бели.
Единствено туристическите маратонки с мембрана не пера в пералня, а почиствам на ръка с четката.

Подсетихте ме, че трябва да пиша на фризьорката за час. Много порасна карето и ми пречи.

# 86
И моята коса стана много дълга. В резултат я нося на конска опашка, като тийнеджърка. По-лесно е отколкото да стигна до фризьор, а и така младея Sunglasses

# 87
Запис и от мен.
Така, топъл, октомври ми харесва.

# 88
Маратонки, кецове- въртя в пералнята без притеснения.
Моята коса също доста порасна. И бретона вече не е такъв. Искам промяна, ама идея си нямам каква. Искам да вкарам светло кестеняви кичури около лицето, че се появиха и бели косми, но ужасно ме е страх от крайния резултат.

# 89
  • Germany
Благодаря за отзивите за прането на маратонки! Аз други видове съм прала в пералнята, но тези имат нещо като платформа с въздух отзад и се чудех дали няма да се съсипят в пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт