Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 291
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 60
  • sofia
Люска, да се отпердиш успешно и да ни наглеждаш по-често!
Аз днес се подстригах, една педя махнах. Гледате аватара и си представяте бретон и каре малко до под брадата. Децата не ме одобриха, а аз им казах, че нищо не разбират. Сега чакам мъж ми да се прибере и той да не ме хареса Joy обикновено са на едно мнение по подобни въпроси.

Алкохолното барче в хотела на Фонсе много ми допадна. Удобно изглежда.

# 61
  • Germany
Ени, браво на синеочка! Все така да е!
Ленд, страхотно звучиш. Много хубави споделени моменти с бейбичка да имате!
Фонс, прекрасна да ви е почивката!
Люси, да се оправя окото!
Анджи, успех с търсенето на работа!
Децата са по добре и големият отива на училище утре. Малкият ще си го оставя да съм сигурна, че се е стабилизирал. Аз обаче не се чувствам добре и ме дразни гърлото... Ще си остана утре вкъщи и дано ми се размине.

# 62
Фонс, размечтах се с твоите снимки. Heart Eyes
Мари, аз мога през ден да ям нещо тиквено - тиквени мъфини, пайове, сладки, печена тиква с мед и орехи, крем карамел с тиква, тиквена крем супа, рачел.Heart  Сетих се и за кестени.
Честита прическа, Веси, важното е ти да се харесваш.
Аз съм си набелязала сега един регион в Португалия- плажове, вино, замъци и вкусна храна.
И да се оплача, днес инфлуенсната от Тути хапнах чипс. Сигурно 4-5 месеца не бях вкусвала. Imp

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 20:15 от Анонимен

# 63
Веси, Ем ме подсети за кестените. Цените започват от 4 лева за килограм. Свиркай! Що се отнася за косата ти, аз одобрявам!

# 64
  • на Мелмак
Да се отбележа и аз в новата тема, да ви изчета имам. ММ ме чака в едно заведение, аз пък си седя дОма, никъде не ми се ходи Sunglasses

# 65
Веси, честита прическа!

И аз в събота съм на фризьор,  още се чудя дали да режа или не...

Мони, да оздравяваш.

Тиква хич не обичам.

# 66
Оказа се,че жената,при която ходих последния път на фризьор,е учителка на Синеочка. 🤣 Събота и неделя си работи със сестра й в едно салонче. Та и аз трябва да ходя някой ден и май ще има някаква промяна. Остава да реша каква да е.

# 67
Ети, заминавай!

# 68
  • на Мелмак
Заминавай, ама Тцъ Grinning
Отнесох плувката аз!

Добро утро!

Ауу, изпреварих всички Grinning
Засякох се с тийнката в банята, чисти си лицето, доживях! Намилахме с баща й няколко месеца Grinning Онзи ден започна да си изправя косата, беше й много трудно, нищо не стана, не се отказа, но и съвет не възприе Sunglasses

Колко е тихо, спокойно, топло. Все още спим на отворени прозорци.

Не искам да свършва точно това време, така наречената "златна есен". Имам снимка с децата от парка до нас, точно като на Али от фейса, дето ги е показала.

Хубав ден ви желая, момичета!

# 69
Добро утро!

Стиснете по един палец да не се избием днес в офиса. Много съм набрала на скрипята и не знам дали ще успея да се въздържа, а не ми се занимава с драми.

След работа сме на танци, юпиии! Най-накрая почнаха пак тия деца, че да си възобновим ежеседмичните срещи Grinning

Спорен ден, банда!

# 70
  • На брега на реката
Добро да е! Grinning

Анджи, радвам се, че се разписа! Дано по-бързо си намериш, твоето място. Hug

Ленди, много хубаво ми звучиш. Спокойна и щастлива. Нека все така да е! Heart Eyes

Фонсче, прекрасно изглежда. Много хубаво да си изкарате и добре да си починеш. Nature Sunny

Люска, скоро да се похвалиш, че всичко е минало успешно! Hug

Ени, злато е синеочка. Пу, пу. Heart Eyes

Ети, личи си, че си се наспала. Тийнката, като започне да се вглежда в момчета, ще почне и грижите за себе си. Съдя по моите момчета, в тази възраст.

Мони,оздравявайте!

Веси, аз преди 2 години, направих такава терапия при служебите ми сътресения /драстична смяна дължинатана косата/. Подейства ми добре, сякаш махнах някакъв товар.

Али, ставай де! food010
Сега видях, че си станала! Стискам палци да се размине! Praynig

Хубав ден, дами!

# 71
  • на Мелмак
Уу, Али, поне края на деня ти ще е добър!
Аз започнах домашна йога, добре се чувствам засега.
Днес съм впечатлена от дъщеря ми, сега цялата къща мирише на парфюм Grinning

# 72
Добро ви утро!
Ети, и аз съм впечатлена от моята щерка, но не в хубавия смисъл.
Али, остави я скрипята да се вихри в офиса, а ти отиди да погалиш фирмените котки и кучета, че да ти мине.

# 73
  • София
Добро утро!
Изчезвам да всигам ученика аз.

# 74
Добро утро Simple Smile
Али, тегли й една и не се занимавай. При мен положението в офиса е подобно, но малко остана.

Хубав ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт