Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 278
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Лили, благодаря за темата!

Като изключим студената зима, всеки друг сезон си ми харесва. Ето, сутринта гледам минзухарите ми надничат в саксиите, навън едно шаренко, топло, какво да не му харесаш.

Ени, вчера рев що не ме вземаш, днес ще е защо ме вземаш, искам да играя Simple Smile

Фонс, приятна почивка!

# 46
Допълнителен час по физическо на дъщеря ми беше в определен ден от около 16 часа. А свършваха училище в 13.10. Обаче от 16 часа имаха и консултации по математика. Ако не отидеш на физическото- отсъствие, ако не отидеш на математиката- трудностите се задълбочават. Това за миналата година.

# 47
Другата седмица ще си ходя до Калгари и си бях приготвила по-летни обувки. То взе че заваля сняг, че и понатрупа- та сега ще ровя за ботуши. И дебело яке. Замислих се че и чорапи ще ми трябват. Тук свикнахме на топло ( 8 сутринта и е 26 градуса)...ама ми липсва зимата, липсва ми студът да ти щипе бузите.

Виена не препоръчвам, много духа и е много неприятно. Но пък Алпите, няма такава красота и сняг, сняг...остават ни още 2 месеца и половина и отиваме на ски. Някой ще карат де, други само ще се радваме на снега

Добре се е справила синеочка с градината. До края на седмицата ще и е харесало и няма да иска да я прибират.

При нас започват училище в 8.30, ама аз оставям Калин още в 7. Пак добре, на детската го оставях в 6 ( като преди това го събуждах в 5 за да го нахраня) - от сега погледнато луда работа, побърках си детето.

Фонсе, къде сте. Това с бутилките в стаята ме изненада- да наблягат хората на битов алкохолизъм.

# 48
  • София
Кукуууу!!! 

Следя ви, но се мотам вече втори, трети месец с диагноза перде на дясното око ... и много трудно ми се получава с компа. Висях на морето до последно, сега се захващам с операцията  Blush

Аз май че харесвам всичките сезони  Grinning, всеки си има своя чар, дори и дъждът си е готин!

Анджи, дано си намериш хубава работа! Hands Pray

Ландлейк, много те се радвам!!! Heart Exl

Ени, дай после инфо от "източника" Grinning

# 49
Давам инфо:госпожата иска всички деца да са като Синеочка! 🥰 Много послушна била,на обяд си легнала с една кукла и си спинкала сладко. После доволна,спокойна и щастлива. Иска пак да ляга там да спинка и да,не искаше да си тръгва. 🤣 Поиграхме навън малко и сега чакаме съседа да я води на площадката,а аз на рс. Така се успокоих като я нагушках. Душичка е тя. По стълбите се беше разбърборила колко много гачки имало,как и утре ще си играе. 🥰
Спирам да ви досаждам с нашите драми! 🤗

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 17:06 от Anyyyone

# 50
  • Canada
Тит, близо до Канкун сме, Riu Dunamar е хотела, нямам забележки. И мен ме изненада, но пък и не е тайна канадските/американските туристи какви ги вършат в Куба, Мексико, Ямайка и т.н.
Ние не пием де Joy Особено аз Joy

# 51
Молим, моли, ние у Куба не ходим, в Мексико ни е страх....ама да видиш в Белийз какви ги вършат. Или по другите части на света, после що с такова снисхождение гледали на маериканците. Чудя се коя нация си личи повече по света българи или американци.

# 52
  • постоянно
Кога мина тази година? Още малко и Коледа ! Започнах да се оглеждам и за Коледни подаръци - зарекла съм се тази година да не ги мисля много много .
Фонс, хубава да ви е почивката , весло да ви е. Heart
Сам е хремав, настинал . Защо ? Ами наморкили се с баща си в събота и  ходи 2 часа с мокри дрехи .Rage

Люска,
оправяй окОто. Heart

Тит,
 както го написа ще СИ ходим до Калгари за миг се замислих къде живеехте.
Виена на мен ми е прекрасна , особено през зимата.

# 53
  • Euskal Herria
При нас е още зелено, ама то и няма класическа зима тук. Но почнаха полека-лека да се пообагрят листата. Ей тази снимка ми е любима - не е моя,  миналата година я публикуваха в една страница:

# 54
Коледна Виена е една разкошна зимна приказка.

Да сравниш Виена с Алпите е като да сравниш пъпеш с краставица.

# 55
Благодаря за пояснението, ще го имам предвид като сравнявам пъпеши с краставици

# 56
Янче, красота!

Добре че писа, забравих рецептата да предам, с поздрави от майка Grinning

Скрит текст:
Сладкиш с ябълки  -  5 яйца, 1 1/2 ч.ч. захар, непълна ч.ч.олио, 2 1/2 ч.ч. брашно, 1 бакпулвер, 1 кг.ябълки, 1 канела. Яйцата се разбиват със захарта.Прибавя се на тънка струйка олиото.Добавя се брашното с бакпулвера.Изсипва се по-малко от половината смес в намазана с олио и поръсена с брашно тава. Ябълките предварително се настъргват и се изцеждат от сока. Прибавят се 2-3 с.л.захар /ако се налага/ и 1 пак.канела.Размесва се и се разстила върху изсипаната смес.След това се изсипва и останалата смес и се пече на умерена фурна /не повече от 200 градуса/.Поръсва се с пудра захар.

# 57
Люси, харвсвам те вече, щом няма да дразниш с морски снимки 😋 Успех с операцията!

Сега Фонс не ми е преателка, ама ще и простя 🤣

Есен като Янината бих оценила!

Синеочка е бонбон, разкошен ❤

Много тъп ден днес, много нерва хвърлих в офиса и за кво... Пълни простотии, се едно няма за какво друго да се ядосвам. Но, така става, като забравя да си пия Заебина сутрин...

Опънала съм се на шезлонга,  4 котки мърят в синхрон, животът е хубав 😁

Мисля да отворя спа ценрър в градината и да предлагам коткотерапия. Катп дойде някой в къщи не иска да си ходи, защото било много спокойно. Барем някой лев да изкарам, кредит имам да връщам 😁😁😁

# 58
Да се запиша и аз в новата тема. Любимият ми сезон на мен е пролетта, всичко е свежо, зелено, младо и сочно. Ухае на младост и безгрижие.
Останалите сезони ги обичам, но пролетта е моя сезон. А и две от децата ми са родени април, аз пък май и имаме много поводи за празнуване.

Искам да посетя всяко хубаво място по света, дали ще мога е друг въпрос ама не пречи да мечтая.

# 59
  • Euskal Herria
Благодаря, Руми!

Общи условия

Активация на акаунт