Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 882
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 30
руми, и на мен така ми се ходи някъде...ама засега нищо не се очертава.

# 31
Прочетох Ви. Болните и разболя вашите се да оздравяват.

# 32
Нямах обаждане от ДГ днес. Има вероятност да е легнала,само за да излезе после на площадката с играчките. 🤣  Още малко и ще ходя да я взема,а после на родителска среща. Нагримирах се,изправих си косата.. заприличах на човек с две думи. 🙈😂 Нямам търпение да започна някъде работа,пък може тогава да се взема в ръце и с килограмите.
Аз също не обичам есен и зима,макар че сега ми е ок. За съжаление от петък започват дъждове и захлаждане. Ще правя стелаж за цветята,че имам сума за прибиране на хладно. И ще чакам пролетта с нетърпение.
Руми,точно така искам и аз,като вас с малката! 😃🤗 А и за ходенето,но не се очертава. 🤣
Ленд,браво,звучиш много добре! 🤗 Гуш за бебичка.

# 33
Записвам се, чак на трета страница.
Руми, да ти отговоря, от миналата тема, за децата и многото учебни часове. Ми, мъка си е(за което се и оплаках), но....няма начин. Аз лично, не си спомням да съм имала уроци в училище от 8 до 14.30ч. А до колкото си спомням ш София почват дори от 7.30 ч.
Веси, и аз си спомням, и свързвам октомври с раждането на момчето ми. Като че ли преди неговоро раждане не е имало октомври за мен.
Ленд, радвам се, че се разписа и ти, и бейбичка сте добре.
Ем, обожавам тикви!
Ренко, нетърпелива си за пролетта, а?
Лина си чака си подаръците за рожденния ден, маскирани в коледни опаковки. В интерес на истината и аз се замислих, че остават 3 месеца до края и на тази година.
Утро, ти къде се запиля?
Анджи, повишение ли чакаш или си търсиш нова работа?

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 14:51 от mariat

# 34
  • Canada
Харесвам есента, но не и това, което следва след нея, най вече в Канада!

Но това ще го мисля другата седмица, сега ми е така Joy

А това ме уби, в стаята ни е JoyJoy

Ени, браво на Синеочка!

Ланди, звучиш чудесно!

Анджи, късмет!

# 35
Пак да докладвам,че ММ е писал на една позната,дето работи в ДГ. Ходила да я види,но спинкала. 😍 Друго не знае,че е втора смяна,писала само,че е много сладка.🤣 Та така. След малко нямам търпение да си я нагушкам! 🥰
Фонсе, 😍😍😍 Другия път да ме вземеш и мене. 😂🤗

# 36
Мари, аз писах, не Руми.
Аз пък съм учила по цял ден първата година в езиковата, до 17 часа имахме езикова практика. Никакви лоши спомени нямам, напротив, тогава научихме каквото научихме от езика, после само се надгражда. В нашия град почваха от 7,20 дори. Тази година вече са от 8,00. Хубаво, лошо, това е положението. Като станат студенти ще си почиват, повярвай ми

# 37
Фонс Heart Eyes , приятна почивка Tropical Drink

Мари, обичам да ми отговарят, дори и да не съм питала Kissing HeartHug
Ама те и нашите не са за хвалба. До 7-ми клас при нас са на целодневно обучение - от 8 до 16,30 часа.
Но системата има повече предимства, отколкото недостатъци. И да ти кажа хич не са уморени Wink
Виж, двусменния режим при голямата по ме дразни. Първа смяна са от 7,30 (ужас), втора смяна са до 19,30 (двоен ужас) Joy
Ама да се оправят, то и аз съм на работа от сутрин до вечер, ама няма честно в този живот.

Сесили, направо си мечтая за снежна Коледа например в Прага, или пък във Виена, или пък ... където и да е hahaha

пп: Я, с Райчето сме писали заедно Blush

# 38
Лили, мерси за темата Flowers Fallen Leaf.

Обичам октомври. Много рожденици сме се събрали в него. Аз, мама, ММ, племенницата, едната от приятелките ми. Все везнички сме се наредили.

Като Ленди, намирам очарование и в топлите, и в по-хладните дни на есента. Дъждът не ми пречи, стига само да не се завлачат много мъгливи дни един след друг, но за щастие по нашият край рядко се случва това.

Анджи, успех в търсенето Hands V.

Ени, след време ще ни се оплакваш, че Синеочка не иска да си тръгва от градината Stuck Out Tongue Winking Eye.

Фонс, топни веднъж д...то в морето и заради мен Nature Sunrise.

# 39
Фонсе, все едно имате шкаф за бързо реагиране в стаята! Наздраве!
Браво на Синеочка!
Руми, Рая.....кот доди! Важното е, че се разбрахме!

# 40
руми, давай да ходим към Виена. Simple Smile

При нас са от 7.30ч, само училища, които са на една смяна започват в 8.00ч.

Сега дъщерята виси всяка втора смяна и за 2допълнителни часа по спорт. Отделно по Човек и природа имат всяка седмица лабораторни упражнения...и там още 1ч. И се прибира към 15ч.
Програмата им е ужасна и то защото се прави с комп. програма за по-лесно, отделно на фаворитизираните учители им се нагажда както искат...и накрая за децата е ад.

# 41
...мечтая за снежна Коледа например в Прага, или пък във Виена, или пък ... където и да е hahaha

Ох,точно в сърцето ме прободе с това!Пожелавам ти да успееш да забегнеш нанякъде,и да ни радваш със снимки!
Фонс,приятна и пивка почивка 🍹🥃!
Мари,не затова.По принцип най-обичам пролетта.Е,догодина ще имам още един повод да я обичам още повече!
Ени,дано всеки ден да е все по-добре на градината!

# 42
  • София
руми, давай да ходим към Виена. Simple Smile
За Виена моля и мен да ме вземете, че ми е мерак отдавна. Мислехме си с дъщерята да отидем като поотрасне внучката, ма сега нали има и още един бебок, та се отложи.

# 43
На нас на родителска ни обясниха, че си има някакви предписания, кога какви часове е удачно да се слагат.
И нашите имат веднъж седмично нулев час Предприемачество, т.е. от  7,20, а другата група остават след часовете. Имат и СИП-ове седми часове, имат и допълнителни физическо...едно и също е навсякъде, нали хорариумите са едни и същи. Децата го приемат по- лесно от колкото ние смятаме

# 44
Допълнителните часове по спорт при нас са пълна безсмислица, в момента, в който се развали времето.
Вкарват в салона по 4класа, при което е невъзможно да играят всичките 100човека. То няма дори къде да седнат.

За натовареността на програмата през деня ок, но не и седмичната. Да сложиш един разказвателен предмет в 2поредни дни ми се струва адски тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт