Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 400
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 455
И вкъщи не се яде нищо сладко,освен купешките гадости де! Кексове,сладки,сладкиши... каквото хапна аз и ако някой идва на гости,другото в коша. За това и спрях да правя. Мислех торта на дребната,но ММ каза да не се занимавам. Тук има цех и са му познати,за това поръчахме готова. Даже ни черпиха скалички,че била много послушна Синеочка,каквото и показах,това хареса. Явно други са се тръшкали и ревали,та им направи впечатление. 🤣
Преди 3 години по това време как ми трепереше душичката за секциото.. Ехх спомени ме налегнаха. 🙈🥰

# 1 456
Али, компания искаш ли 😁
На Янчето нещата изглеждат таааака вкусни!

# 1 457
  • Варна
Девойката ми каза, че ще ходи с приятелка до Холандия. За деня на отворени врати на някакъв университет.
Когато детето е над 18, приемаме, че е голямо, нали?

# 1 458
  • на Мелмак
Принципно, да, Стейси!
Всъщност - не! Трепери ти душата винаги!

# 1 459
  • Euskal Herria
Али, Руми, ако ми бяхте по-наблизо, направо щях да правя и да пращам. Grinning
Стейси, хубаво се е насочила девойката ти. Е, за нас винаги са си деца, дори и на по 30-40 да станат, все се притесняваме.

# 1 460
  • Бургас
Karz, позната поръчва от този сайт, изкарват си поне един сезон.

Е, Руми и Мериан, да оздравеете бързо!

Стейси, Ети го е казала много добре.

Днес преизпълнихме плана: водопад и страхотен комплекс в Македония, Самуилова крепост и храма на Ванга на Рупите. Последният успяхме на бегом да го видим точно 5мин преди да затворят.
Обещаните снимки:
Скрит текст:

# 1 461
  • На брега на реката
Добро утро,

Селесте, първата снимка е от Лебедовото езеро, нали? Много е красиво там. Преди години ходихме там, по препоръка на Мари и страшно ми хареса.

Да ви кажа, понеже ме мислихте. Мина разговора с шефа, каза че имал нещо предвид и да почакам още малко.  newsm78 Не мога да преценя, дали е любезно отказване/ отлагане във времето или наистина има нещо предвид. Дано да е истина, това което каза. Нямам избор, ще изчакам. Не губя надежда!

Стейси, моите са "големи", ама за мен са си момчетата ми и винаги ги мисля. За нас, те си остават деца докато сме живи, без значение на колко години са. Преди години се бях замислила, кога ми е бил последния "спокоен" ден, ами бил е денят преди да се роди големия ми син.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много неприятно временце е при нас!

Руми, Мериан, оправяйте се, момичета.

Хубав ден, момичета!

# 1 462
Добро утро!

Али, компания искаш ли 😁

По принцип нямам нужда, обаче за теб ще се прежаля 😁 Но ще вземем и Ренко да прави вкусотии, че да има за всички 😁

Селесте, голяма красота пак ❤

Бубе, ти си го познаваш шефа. Ако мен някпй ме хване неподготвена по такъв въпрос ще кажа,  че ще помисля, а не, че вече имам нещо в предвид, ама знам ли...

И тук настана обещаната гняс - от вчера е мрачно и студено. Вече и вали 😡

Хубав ден, банда!

# 1 463
  • На брега на реката
Али, той шефа е "нов", от началото на лятото! Това всъщност ми е втори разговор с него и тогава каза, че ще помисли.  Първият път беше преди 2 месеца, та за това се чудя! Ама квото-такова, поне потвърдих желанието си и му "напомних" за себе си.

# 1 464
Добро утро, момичета!
Синеочка да е жива и здрава! Да има щастливо детство! Весел празник и на вас, Ени!
Румка, Мериан, оправяйте се, де! Нали така поръчахме!
Янчето много искам да я орисам да си отвори бутиков магазин за торти и всякакви вкусотии! Ще има навалица, гарантирам.
Стейси, Ети, Буб, относно порасналите деца.....
Вчера се наложи да говоря с лабораторията по ДНК анализ. За първи път бяхме там преди повече от 15 години. Е, докато си говорихме с биоложката(още помнят нашия случай, гадост) на ум си нареждах молитви за здравите ми деца и си казвах, че им прощавам всички настоящи и бъдещи глупости.

# 1 465
  • на Мелмак
Добро утро!

Бубе, пожелавам ти го! Понякога си иска малко време.

Днес поне глава не ме боли Grinning може и да сготвя!

# 1 466
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, точно от Лебедово езеро е снимката, а водопадът е малко над него /с.Смолари/. И на двете места бяхме по препоръка на Марѝ Simple Smile Ако някой идва към Санданския край, да я наема за гид, толкова подробно ми описа всичко, все едно ме беше хванала за ръка и ме водеше. Марѝ, Hug
А шефът-мислител дано не шикалкави и да подхранва напразно надеждите ти!

О, Синеочка ли черпи днес? Поздрав с „Хепи бъдей туууу ююююю”. Да е здрава и с късмет!

Днес няма да юркаме мъжете заникъде, мрачно и дъждовно е. Явно ще киснем в басейна цял ден и ще наваксваме с домашни.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 1 467
Жива и здрава да е Синеочка, все така прекрасна! ❤🎉🎊🧨🎈🎈

# 1 468
Благодаря ви много! Черпим днес,да. Цеели 3 годинки прави малката ми беличка. 🥰 Рано рано стана,но после легна при мен и още спи на мястото на баща си,а трябва да излизаме.
Мен пак ме боли гърлото. 🙄 Ми не знам какво се случва вече.
Хубав ден от мен! 🤗🌺

# 1 469
Здрава и щастлива да е Синеочка.

Общи условия

Активация на акаунт