Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 507
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 440
  • На брега на реката
Лоши жени, лоши!  Crossing Arms Заради вас ядох вафли Ная!  Embarassed

# 1 441
Айде сега, ние сме и виновни, че ангелите и са слаби:)

# 1 442
  • ту тук, ту там
Елени, а ти на какво ще заложиш?

Я, rire, как си сетила за мен и че ще глася торта! Hug
Морковена мисля да правя тази година. 😌

# 1 443
  • На брега на реката
М'чи кой да е виновен, а? Размятате тук разни вкусотии и уста юнашка не трае и погълна няколко. А, че е слаб ангела е вярно.  Joy

# 1 444
  • Бургас
Я, след тортите да ви питам нещо.
Някой да е пазарил от този сайт https://www.kalapod.bg/halloween-sales-bg.html?%3Futm_source=Fac … ;utm_campaign=cpa
Сега ми попадна, то големи намаления... Да им се чуди човек... Кой знае дали са качествени.

# 1 445
Я, след тортите да ви питам нещо.
Някой да е пазарил от този сайт https://www.kalapod.bg/halloween-sales-bg.html?%3Futm_source=Fac … ;utm_campaign=cpa
Сега ми попадна, то големи намаления... Да им се чуди човек... Кой знае дали са качествени.
Не са.

# 1 446
Дъщеря ми имаше от този сайт. Излязоха супер качествени.

# 1 447
  • Бургас
Благодаря ви, момичета.
Не съм тръгнала да поръчвам, но едни ми хванаха оЧото, та... Само да попитам.

# 1 448
Световен ден на мусаката.Smile Аз пък да се похваля, че телефона ми е готов и утре след работа ще мина да го взема. Дано няма проблеми и занапред.
Та, прибрах се вече. Даже пазарувах, изкъпах се и успях да вечерям. За десерт имам вафличка. И вече ми се затварят очите... но няма, ще чакам ММ.

Лека вечер,момичета!

# 1 449
Идвам да ви се оплача.
Явно съм разсърдила есенния бог на вирусите. Трети пореден, при това все различни. Завила съм се на дивана, гърлото банцинг, мускулите все едно са в менгеме. Позитивното е, че ще мога да давам консултации кой вирус е подходящ за дългите ноемврийски вечери 😂😂😂

От друга страна и двете деца са си вкъщи, правят вечерята, а мм ми прави чай с коняк 🙂

Колежката поръча от този сайт и нищо не пристигна 🤔

# 1 450
  • на Мелмак
И аз ви прочетох за сладичкото, както не съм му любител, омаАх един шоколад Animal Pig
Мусаката ми отече днес на мен, времето и душевното ми състояние поръчаха готово ядене. Може би утре ще е таз гозба Grinning
Децата искат и спагети, така че имам меню засега.

# 1 451
  • Euskal Herria
Ако зависи от мен, всеки ден ще правя торти, сладки, бисквити... Ама няма кой да го яде, нито има на кого да дам.

# 1 452
  • София
Чувствам се ужасно, и двете ми ноздри са напълно запушени и не мога да дишам! Направо в паника изпадам! #2gunfire

# 1 453
Еее, Руми,  Мериан, айде да сте здрави вече де!

Начи, Янче, ако беше тук одма правим една бутикова сладкарница.  Ти правиш торти и сладки, аз ще разяждам клиентите Mr. Green Ще седя на витрината, може в някое джиджано канапенце, и ще дегустирвам публично 😁

# 1 454
Ако зависи от мен, всеки ден ще правя торти, сладки, бисквити... Ама няма кой да го яде, нито има на кого да дам.
И аз тъй,Янче. Особено сега,като съм постоянно вкъщи,а времето захлажда.Само някакви рецепти гледам,ама пусто,и наличните бисквити никой не иска да изяде 😂.
Ох,Руми,да минава и третия,и другите да те подминават вече!

Общи условия

Активация на акаунт