Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 513
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Да, на български е. Аз го гледам онлайн, предполагам, че и по торентите го има за сваляне.
https://filmisub.com/7218-seriali-nyuhach-nyuhach-season-1-da-na … sezon-1-2013.html
Мерси!

# 1 426
Сега ме замислихте за пустата торта.
И без това трябва да издирвам боя след работа...

Яна, можеш ли да ми препоръчаш тогава някоя хубава и изпитана рецепта за блатове за торта. Или изобщо цяла торта.
Благодаря

# 1 427
  • Euskal Herria
Най-често се ползват блатовете от рецептата на Ирина Купенска - "Най-вкусната шоколадова торта". Има ги в два варианта - шоколадови и ванилия (рецептата за нея е дадена най-отдолу в коментарите). Ако прецениш, можеш да направиш изцяло по рецептата, а може и да приготвиш крем по твой вкус. Чела съм всякакви варианти.
http://sunshineskitchen.com/the-best-chocolate-cake/

И у дома предпочитат да правя тази торта.

# 1 428
Аз поръчах еклерова с шоколадов мус. Имаше всякакви вариации,включително и френска селска,но избрах тази. Кадифето и аз не съм го пробвала.
Лакирах се в едно тъмно синьо и имитирах дъжд,в тон със скапаното време навън. Синеочка заспа и се чудя дали и аз да не се опъна до нея. 😃
Снощи и аз сготвих мусака,обаче се разсърдих и не ядох. Е,не бях и гладна де. 🤣 Та сипах на ММ,но и той не яде,щото аз не исках и така днес си имаме пълна тава мусака.

# 1 429
И аз харесвам блатовете на Ири Купенска. Лесни за приготвяне, вкусни, сочни, а и търпят всякакви кремове. В къщи на почит е с маскарпоне и ягоди.

# 1 430
Ех, Янче, тъкмо си мислех, че цял месец никой нищо не сподели и за утре нямам домашно и ти бам - сериалче. Ще го имам предвид. Hug

За тортата съм решила да заложа на Медовик. Бързо и лесно ми се получи последния път - дано и сега стане.

Елени, а ти на какво ще заложиш?

# 1 431
За рожденни дни поръчвам къпкейкс ( поръчвам ги на една колежка, измисляме украсата им и тя ги прави). Метнала съм око на едно трес лечес, ама нали пусто гледаме такива неща да няма в къщи. Иначе поръчвам от едно китайско бейкъри- магьосници са на тортите

# 1 432
Обожавам да правя медовик. Моят крем е 1 маскарпоне, 1 кондензирано мляко, 1 сметана. Между блатовете вишни от сладко или сини сливи. Торта за минути, а уникален вкус

# 1 433
  • Бургас
Охх, тортички... Сега ще прегледам линковете и за тортата и за сериала, че ми грабна интереса.
Аз съм на вълна чийзкейк. Имам бисквити Еверест какао и други два вида-бели и кафеви, по твърдички. Върти ми се някакъв крем с кондензирано мляко, сметана, обаче пък ще си върви ли с крема сиренето... Никаква идея.
Някой да е правил крем за чийзкейк с кондензирано мляко?

# 1 434
  • sofia
Момичета, лигите ми потекоха....торта няма да правя, ама няма да издържа и ще си купя сочно и питателно парче Cake

# 1 435
  • Euskal Herria
Медовик правих по рецептата на Пейч, хареса ни.
В рецептите, по които съм правила чийзкейк, няма кондензирано мляко. Все са крема сирене, шоколад, сметана, желатин... Без печене, обаче си трябва няколко часа в хладилник, за да стегне крема.

# 1 436
  • Бургас
И аз не съм срещала с конд. мляко, та затова питах. Само във фантазиийте ми е този крем😂

# 1 437
  • Euskal Herria
Ами пробвай, може да се получи нещо хубаво и да споделиш.

# 1 438
Еййй, не сте ми приятелки днеска,  какви са тия торти сега дет ги размятате... 😁

Днеска пак на педал, че и ще окъснея, че трябва да изчакам една жена за интервю. Пффф, а така да искам да си легна. И торта 😁

# 1 439
Еййй, не сте ми приятелки днеска,  какви са тия торти сега дет ги размятате... 😁
А на мен малко ми оставаше,да спра до близката сладкарница 😋.Обаче се сетих,че имам шоколади в промишлени количества,и се спрях.А,и сладки-къде коледни,къде хелоуински 🤣.

Блузата, разбира се,е в "тон" с "празника" 😁.

Общи условия

Активация на акаунт