Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 537
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Бургас
Добро утро!

Срещата беше кратка, но много приятна. Марѝ е много готина, в което едва ли сте се съмнявали. Снимка въобще не се сетихме да си направим.
Довечера, живот и здраве, ще компенсирам със снимки от Македония.

Хубав ден, момичета!

# 1 411
Добро утро и от мен.
Признавам си, че изобщо не се сетих за снимка. Не си затворихме устите. На бургазлийки да им кажа, че си имат страхотна съгражданка!
Днес е сряда. Тук се води пазарен ден. Ще излизам за масло, пчелен клей, и чушки. Смятам да направя една пърженица (Тути е виновна) и пилешка супа.
Залитане по Мики Маус и у дома имаше преди години. Не, не залитна щерката, а аз. Купих две оригинални мишки. Никой не им обърна внимание. Останаха заточени в старата къща в гардероба.
Мериан, оправяй се.
Ени, вашата Синеочка вълнува ли се от рожения ден?

# 1 412
Добро утро! Заспах рано снощи и днес съм по-свежа и от марулките.Smiley Но ми се разваля настроението като си помисля, че съм втора смяна.
За торти говорите - при нас като се празнува рожден ден за момчета най-често е със Спайдърмен тортата. За момичета - Елза от Замръзналото кралство. Или Мечо Пух. Радват се децата, независимо каква е тортата.

Хубава среща сте имали Мари, Селесте. Другия път снимки.Wink

Али, извинявай, но какво беше  МсЧ? Позабравила съм съкращенията във форума...

Хубав да е денят ви, момичета! И слънчев, да не идва лошото време още!

# 1 413
  • на Мелмак
Добро утро!

Нещо ми е сдухано.
Трябва да ходя по-рано на работа, спи ми се, глава ме боли, мрън!

Мусака мисля да направя днес.

# 1 414
Цвети,  МсЧ е мъжът с чашата, защото за предния рожден ден му подрих чаша със смешен надпис. Ти липсваше тогава, за това не го знаеш 😊 Демек,  това е партизанското име на (вече не толкова) новото ми "гадже" 😁

И аз нещо съм сдух, да видим на къде ще избие...

# 1 415
Добро утро!
Мари,вълнува се много! Тя като види торта и започва да пее БууЮуу (нещо като Хепи бърдей ту ю). Вчера купихме и свещички и още снощи искаше да ги отварям да духа. 🤣 Маймуна е голяма. В детската сигурно щеше да й е по-забавно,но кашля още и си точи сопол,та ще пропусне.
Хубав ден от мен! 🤗🌺

# 1 416
Ааа, ясно! Благодаря, Али. Разсмя ме мъжът с чашата, скица си голяма.Smile 
Няма да се сдухвате, момичета. Днес ще е хубав ден! И не само днес, надявам се.
Ети, и ние сме на мусака. Довечера ще я доядем и утре пак трябва да мисля меню. Това ме подтиска, честно казано...Rolling Eyes

# 1 417
Добро утро и от мен!

Страшно много работа имам, никакво време да се включвам.

Ако има болни да оздравяват!

Мъжа утре е рожденик, решила съм да правя торта Червено кадифе. Да видим какво ще излезе.

# 1 418
  • Бургас
Гутен морген сабахлен, банда!
Днес почивам!
Изпратих децата на училище. Завила съм се в леглото с кафенце и форум. Идилия!
Къщата е на вили-мотовили,..... нооо! И аз съм човек! По някое време ще се разшетам.
Днес явно е денят на Мусаката!
Ще трябва да пазаря, че и децата искали мусака, така че и ние ще сме на нея.
Имам планувани задачки за днес, но не си давам много зор. До където стигна!

Селесте, Мари, как така без снимка! Ще ви дърпаме ушите! И двете сте готини, спор няма.

Болничките да оздравяват!

# 1 419
Мусаката си мина по реда, друго трябва да мисля.

И аз стягам рожден ден в края на седмицата. Партито с децата е организирано, подаръците трябва да опаковам и да измисля менюто за роднинската среща - ще бъде три дни яли, пили и се веселили.

# 1 420
Сесил, заложи на блата от блога на Люси. Много е хубав и сочен. Ужасно вкусен! Кремът си е моя измислица- сметана, кондензирано мляко и 2-3 бели разтопени шоколада.

# 1 421
Не го харесах това Червено кадифе още преди години, в зората на интернет, когато експериментирах в тортоправенето и пробвах всяка нова чуждоземна рецепта, която ми хванеше окото. Така и не схванах защо стана толкова  популярна сега. Май само заради агресивната реклама. Като вкус не е нищо "уау". Освен това, за да постигнеш ярък цвят трябва да сложиш прекалено много боя, което за мен е излишно, защото по никакъв начин не влияе на вкуса, а само на визията.

# 1 422
  • Euskal Herria
Абсолютно на същото мнение съм.

И понеже препоръчвате книги и сериали, в момента гледам украинския сериал "Хрътката" (Нюхач). Три сезона по 8 серии са. Харесва ми.
Скрит текст:
Детективска поредица за свят, изпълнен с престъпления и загадки и за един човек с необикновени способности. Всяко провинение има своята специфична миризма, а експертът Хрътката - уникалната способност да я надуши. Обонянието му е толкова добре развито, че за него няма тайни. Успява да разплете всякакви истории. Подходът на Хрътката не се вписва в системата, но с помощта на най-добрия си приятел Виктор от бюрото за разследвания успява да разкрие серийни убийства, наркотърговия и други тежки престъпления. Но дарбата му е и негово проклятие...

Защо "Хрътката"?! Всички го наричат така, защото притежава изключително развито обоняние и с негова помощ научава за хората много повече, отколкото те знаят или биха искали да узнаят за себе си. Той може да открие игла в купа сено и във всички случаи ще надуши истината, която криете. С едно подушване този човек може да разкрие и най-заплетената мистерия, но какво става, когато всички издайнически миризми нахлуят в личния му живот? Да го кажем така: той трудно може да стане любимец на жените...

Само по миризмата може да разбере всичко за човек: какво е ял, с кого е спал, има ли алиби. Уникалните му способности са едновременно и дар и проклятие за него. От една страна разкрива тежки престъпления, знае всички дълбоки тайни на политици, бизнесмени, престъпници, от друга - абсолютно незащитен от окръжаващият го свят, изпълнен с всевъзможни заплахи. Проблеми в отношенията му с жените, с близките, поради факта, че знае всичко за тях. Животът му е сложен, сложен, но и интересен.

Героят е човек, различен от системата, за която е принуден да работи. Той игнорира обръщението "другарю", използвано от колегите му, държи се подчертано сериозно и аскетично.

Сред делата, с които се сблъсква Хрътката (в ролята - Кирил Кяро) в първи сезон, са поръчкови убийства, фалшификати на произведения на изкуството, наркотърговия и серийни убийства, неуставни отношения в армията, отвличане за откуп, криминални анализи. Помага му неговият приятел от тайнствената служба "СБР" - полковник Лебедев (в ролята - Иван Оганесян). Налага му се да спасява и собствения си син от изфабрикувано обвинение, а любимата си жена - от убийци...

Хрътката има бурен личен живот: има любовница, бившата му жена Юлия (Мария Аниканова) му устройва истерични сцени, синът-тийнейджър Алекс (Сергей Лесков) ту пуши трева, ту се замесва с наркотици... Самият той живее във футуристичен таван, до който стига със самостоятелен асансьор директно от подземния паркинг до спалнята.

Според самия актьор, най-сложното по време на снимките е било да оперира с химически термини, да поддържа осанката си и да не се усмихва в нито един от осемте епизода.

# 1 423
  • София
Няма да повярвате-и аз готвих мусака, нали съм болничен. Тая торта червено кадифе много ми е на сърце да я опитам. На сега като казвате, може и да се разочаровам.
Внучката обожава да духа свещички. Дори в църква като запалим тя си духа! Mr. Green
Спорен ден, банда!
Този сериал Хрътката на български ли е?

# 1 424
  • Euskal Herria
Да, на български е. Аз го гледам онлайн, предполагам, че и по торентите го има за сваляне.
https://filmisub.com/7218-seriali-nyuhach-nyuhach-season-1-da-na … sezon-1-2013.html

Общи условия

Активация на акаунт