Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 541
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 395
А, бе, Румка, викай, че е цвят горчица Joy, нали много модерен беше. На мен ми прилича на това, което и ти казваш, ама модните гурута "горчица" го кръстили Joy.

Чакам да дойде време да ида да си прибирам Буболечето, че голяма скука без нея. Ще дежуря до края на седмицата и, ако всичко е наред, ще се откомандировам. Да ида да си видя малко къщата, а и ММ и синчето се затъжили за мен. Пък, ако се наложи пак ще дойда.

# 1 396
2в1, златна баба си ти ❤

Цвети, знам за трик да се пие късо кафе с 1/2 лимон в него. Трепело главоболието. Никога не съм го изпробвала лично.

Не знам дали тоя лек трепе главоболие, ама аз ще трепя, ако някой ми сипе лимон в кафето по каквато и да е причина 🤣🤣🤣

Уф, голям зор днеска

# 1 397
Не знам,но и аз всеки ден я гледам дребната,да не ни донесе нещо от детската. Ще се радвам ако сподели някой нещо ефективно. 😃
Голямо затишие днес,много работите.
Аз сложих една туршия на ММ и след малко отивам да взема Синеочка. После имаме уговорка с една мацка да поиграят в училището с нейния син. Лека полека започвам и тук да завързвам приятелства. 🤣

Здравейте , аз още насмогвам с дочитането на цялата тема , не съм ви изчела изцяло , а и все още съм в процес на борене на държавни изпити

Но като прочетох това запитване , знам че е от преди две седмици почти , но нали съм почти магистър фармацевт , та сърце юнашко(фармацевтично ) мое не трае да не се изкаже по въпроса - в аптеката където работя много препоръчват клиентите и се връщат винаги с добри отзиви от Пад стоп спрея , който е за предпазване

Хубава вечер да имате , аз ще гледам да ви насмогна на писането и да се включвам вече по адекватно

# 1 398
  • Бургас
Мид, вярно понякога съм като голяма бяла птица Wink

Предстои ми страхотна среща след малко. Да давам ли жокери?

# 1 399
Да видим дали ще уцеля - срещата е с Мари.  Mr. Green

# 1 400
Дадка, включвай се по-често. Стига да можеш. Знам те от друга тема, дори те познавам.Simple Smile

Със или без жокер, няма да позная.Smiley

# 1 401
И аз залагам на Мари. 😃
Дадка,благодаря ти! Тези дни се изръсих яко в аптеката,но да мине рождения ден на Синеочка,че и там ще хвръкнат сума пари,и ще купя този спрей.
Поръчахме торта. Познайте каква? 🤣

# 1 402
Мацки, на гатанки ли играем тази вечер?
Селесте, Маре, снимки чакаме, да знаете!
Аз съм в другия край на България, иначе като нищо щях да направя срещата тройна;)
Ени, не съм в час с популярните детски герои, та няма да участвам, да знаеш.
Руми, писах ли че чак на мен ми стана криво, покрай твоето яке?
Мид, гуш за Еленито.

# 1 403
  • на Мелмак
Радвам се за хубавите резултати от вчерашните изследвания Grinning

Уууу, с тва жЛъто яке кофти работа!

И аз искам снимки Grinning

Мид Hug

Добре ми минаха двете срещи днес. Видях се с хората от старата ми работа, спомних си защо напуснах!
И срещу заплащане няма да правя услуга! Imp

Бисквити 'усмивки' взех, да се подсладим, да не заслабнем случайно Joy

# 1 404
Тути,то не е от сега полулярно,ама айде няма да ви мъча-Мини Маус. 🤣 Даже групата им в ДГ е Мики Маус и всичко е на Мини-чанти,чадърче,завивки. 😆 Ама две години подред беше с принцеса,та сега вече сменихме.

# 1 405
  • на Мелмак
И ние имахме, но лека вълна 'мини маус' Grinning Основно беше кученца и кончета Heart

# 1 406
  • На брега на реката
И аз залагам на среща с Мари. Весело да ви е момичета.

# 1 407
  • София
Страхотна ще е тортата с Мини Маус. На внучката ми рождения ден беше с Мики Маус поради факта, че това й е беше любим герой тогава. Към днешна дата 5 месеца по-късно любимо филмче й е Маша чока. В превод Маша и мечока.
Аз съм болна и у дома. Не ми се размина популярния тази есен вирус.
Мид, без пауза Елени вероятно ще свикне по-лесно?
Лили, много сили ти желая с леля ти, баща ми изкара след инсулта 12 години!
Снимките, които показвате са чудесни! Лека вечер, банда!

# 1 408
  • На брега на реката
Добро утро,

Нямам нищо за казване освен, че се наспах. Долното кученце /немска овчарка/, започна да лае, чак в 5 часа.

Болните, бързо да оздравяват.

Селесте, Мари, как  мина срещата? Снимчици, нещичко, а?

Хубав ден на всички!

# 1 409
Добро утро!
Мериан,  бързо да оздравяваш! Многое кофти този вирус.

МсЧ и той се разболява... Дано го сецнем.

Мацки, отчет от срещата чакаме 😁

Много работа имам тия дни и само някакви драми, не ми е приятно.

Спорен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт