Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 561
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 380
Ех милото Елени. 🤗
Мисля ви всички в нужда! 🍀
На отворено няма шанс да спя и аз. Ще ми окапят ноктите от студ. 🤣 А и Синеочка е отвита постоянно,та няма как. Климатика си е включен денонощно на 24-5 градуса. Денем вратата е отворена и се топли и нататък,но вечер притварям. Зимни/летни завивки нямаме. С едно одеало сме си целогодишно.
Нямаме ядене за днес и пак ще го мисля. Нещо с кайма ще да е,но дали мусака,дали чушки,ще видим.

# 1 381
Добър ден Simple Smile.

Стискам палци служебните неволи да се оправят.

Похвалих ви вчера Буболечето, но снощи я взели с рев. Ревала си за якето, а тя отиде с грейка. Явно като е видяла другите деца с якета е решила, че и тя трябва да е с яке Joy. Тази сутрин пък ревала, че не иска да влиза вътре, а да си карала тротинетката на двора. Много е забавна. Сутринта баща ѝ си прави кафе, но отиде нещо да се оправя. След малко госпожицата става от масата, отива при него и му вика "Тафето (го)тово, ела туТа. Амаме пинти (палачинки)."(още не може да казва К и го заменя с Т).
В неделя се прибираме с колата и тя гледа как залязва слънцето. И изведнъж започва да плаче, че слънцето си отишло. Докато се разберем, че слънцето отива да спи и да си почине, а на негово място ще дойдат луната и звездичките, крокодилски сълзи ронеше Joy.

Дори и да захладнее в следващите дни, не вярвам да е последния хубав ден за тази есен. Мисля, обаче, да се възползвам от хубавото слънце днес и да се помотая навън.

Лек ден.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 15:35 от 2в1

# 1 382
2в1 и моята плачеше за слънцето. Ей сега се присетих като го разказа.
Обяснявах, че когато не е при нас свети на дечицата в Америка и спираше да плаче. И К се заместваше с Т до 3 години;) та не можехме да разберем на баща ѝ ли говори или на кака ѝWink
Как ми липсва бебешкото дърдорене;)
Сега получавам пуберско сумтене в комбинация с поглед;)

# 1 383
Ще свикнат буболечетата, даже по-бързо отколкото вие ще свикнете Grinning

Пристигна якето. Ужасно е! Ама наистина кошмар Joy
Цветът изобщо не жълт, нито охра, по-скоро е рядко щастие Whistling
Подготвих го да го връщам, но пък пуловерчето ми лепна и даже съм си го облякла Sunglasses

# 1 384
🤣🙈 Рядко щастие! Хахах разсмя ме.

Синеочка с Р не знам кога ще се справи. Иначе не замества,а направо пропуска което й е трудно. 😆 Аз си я разбирам де,но за другите е трудничко. Тя сутрин като отиваме за детска вижда луната и аз обяснявам,че отива да спинка,а ще се покаже слънцето и вечерта обратно. Та вече тя ми обяснява как луната отива да спинка. 😂 Много е смешна като включи един поучителен тон и обяснява като голям човек на дете. 🥰

# 1 385

Пристигна якето. Ужасно е! Ама наистина кошмар Joy
Цветът изобщо не жълт, нито охра, по-скоро е рядко щастие Whistling
Подготвих го да го връщам, но пък пуловерчето ми лепна и даже съм си го облякла Sunglasses
🤣🤣🤣 Важното е, че не си капо!

# 1 386
Румка, може някоя от щерките да го хареса, но ти си мълчи за цвета. Само кажи, че е модерен.

# 1 387
Няма шанс, седи умопомрачително Sunglasses
Отпред е късо, до над пъпа, отзад е странно, а настрани е широко.
И не, не е от размера hahaha

# 1 388
  • София
Отпред е късо, до над пъпа, отзад е странно, а настрани е широко.

Ох, бе, Руми, цвиля от смях с теб Simple Smile Това ми прозвуча като описанието на оная прическа от едно време - 'отпред късо, отзад модерно' Joy

# 1 389
  • Бургас
Еее, Руми, язък, че толкова те убеждавахме. Добре, че добави и пуловерчето, да не е без нищо.

Днес си останахме в Сандански, много хубав град със страхотен парк. Карахме водно колело сред патки и лебеди.

# 1 390
  • София
Селесте була си сред свои.

Руми,каква е таз мода,и широко сигурно?

# 1 391
  • дядовата ръкавичка
Сандански и на мен много харесва. А и климатът е чуден, меко, топло.

# 1 392
Здравейте! Прибрах се преди час и половина, но готвих досега. Сядам вече с кафето. Цял ден ме боли глава, мисля хапче да изпия вече. Или да подремна, изтощена се чувствам. Днес много работа, нови деца...

Али, Мари, браво за резултатите! На това му казвам добри новини.

Селесте, страхотни снимки!

Мид, 2в1, дано бързо да свикнат малките!

Руми, язък за якето. На снимка поне изглеждаше хубаво.

Аз така и не се научих да пазарувам онлайн. Трябва да го видя, пипна, пробвам. Особено ако са обувки.

# 1 393
Цвети, знам за трик да се пие късо кафе с 1/2 лимон в него. Трепело главоболието. Никога не съм го изпробвала лично.

# 1 394
Ай, лимони... хич не ги обичам, много са кисели. Понякога може в чая, но рядко. Вече пих хапче, но ще го имам предвид. Мразя да пия лекарства, по-добре с някакви по-натурални продукти. Освен когато не се налага наистина.

Общи условия

Активация на акаунт