Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 568
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 365
Добро утро и от мен!
Буб, не ви ли е студено да спите на отворен прозорец? Аууу, тоя ТМ сигурно много те топли!
Не ви се похвалих, но Али ме присети, че вчера излязоха и моите резултати, и всичко е точно.
Айде, още малко и да избутаме учебната седмица.

# 1 366
  • София
Добро утро,благодаря момичета.Ще я видим,към 9 ще я оставя.

# 1 367
  • На брега на реката
Мари, ние цяла зима спим на отворен прозорец и спряно парно в спалнята. Не можем да спим на топло. Трябва да падне под -10 градуса за да затворим прозорците. А за ММ си права, като радиатор е. Blush

# 1 368
Добро утро! 🤗
Ей как надушва това малкото баща й като излиза,става и тича да види къде отива.
Той пък ни купил топла баничка,кифла и боза. 🙈 Не е човек! Рано рано се почна плюскането. 🤣
Хораа много е студено! Мразя студ! 🥶😣
Хайде хубав ден от мен! 🤗🌺

# 1 369
  • София
Оставих я,залиса се уж,като кака е на всички,хора толкова е едричка,после ще кажа като я взема.

# 1 370
O, у дома да се спи на отворен прозорец никога няма да се случи. Лятото заради шум, зимата заради студ.
Мид, може да е минало леко. Нищо не се знае.
Завидях на Ени и компания за закуската.

# 1 371
  • на Мелмак
Добро утро!
Работна съм булка от сутринта, баница има налице, пералня, сушилня, план за готвене Grinning
Днес имам важна среща, да ме помислите!

# 1 372
  • sofia
Браво за резултатите на изследванията!

Буб, Ети, успех в служебните начинания и резултата от срещите да е най-добрия за вас!

Миналата седмица, а и тази нямам никакво време за домашните, ММ и той на работа всеки ден, съботно-неделно имах ангажименти, вкъщи бомба е паднала, а децата само питат какво има за ядене....ми квото си намерите Satisfied Онази вечер правих баница, само те двамата си я хапнаха, за вечеря и закуска.

Хубав ден, мацки! ...че се очертава да е последния топъл и сух...

# 1 373
Добро утро Simple Smile
Рано започнах с плюскането и сега си успокоявам гузната съвест, че не съм сама Blush
Ети, успех! А пък ТМ го набий с кеф, какво чакаш Simple Smile

Ени и Мид, бърза адаптация на ясленчетата Simple Smile

Бубе, аз посмъртно не спя на отворен прозорец през зимата, понеже ми е до главата и всичкият студ и течение удрят в мен. На изключено парно и с дебела олекотена завивка ми е перфектно.

Днес ще си търся джапанки. Вчера обиколих набързо, никъде нямаше... какво като е краят на октомври.

Лек ден , банда Simple Smile

# 1 374
  • дядовата ръкавичка
Веси, намери ли нова работа?

При мен май се очертават служебни драми, днес-утре се надявам да имам поне яснота. Помислете ме с добро.

# 1 375
За обяд имам свинско месо със сос и гарнитура ориз.
Аз ще дояждам вчерашното свинско със зеле.
Ети, стискам ти палци.
Айяла, бързо да минават драмите при теб!
Лина, ти сега чакаш да те питаме къде ще почиват джапанките, за да разберем дестинацията ти, нали? Айде, питам те!

# 1 376
Айяла, Ети, мисля ви.

Никакъв шанс да спя на отворен просорец и аз, ще ми замръзнат мустаците 😁 В къщата още не съм пускала в спалнята конвектора май, в квартирата го пускаме, но го спираме нощем. Като застудее съвсем в спалнята го спираме,  а в коридора не . Хич не мога на студено аз, хеле пък да стана загряла от леглото и да ми е студено в къщата. Сутрин първо врътвам конвекторите и пускам печката в банята 😁 Затуй и нямада си седя в къщата зимата - не мога да я отопля по моите критерии 🤣

Довечера ще ходим да връщаме котана в баба и пак, защото с развалянето на времето ще си седим в квартирата и да не и е самотно, че ми е жал. В неделя, комай, ще се пренеса и аз. Мразя зимата!

# 1 377
  • дядовата ръкавичка
Захлаждането май ще е за кратко, от неделя прогнозите пак за топличко.

И нашите котани се зазимяват. Вече трайно си спят вкъщи и са станали едни дебели, дебели  Simple Smile

# 1 378
  • София
Взех си я,плачеше,но 1 час остана,в чртеъртък пак.

# 1 379
  • На брега на реката
Ети, Айала, мисля ви момичета.

Аз също обичам да стоя на топло, но не и да спя. В кухнята и хола радиаторите не се спират.

Общи условия

Активация на акаунт