Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 671
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 350
Здравейте! Пия последното за деня кафе и хапвам сладки.

Бубе, и от мен имаш стиснати палчета!

Лиляна, дано близката ви пребори това ужасно нещо, наречено инсулт. Доколкото е възможно...

Ние също рядко пържим. Снощи реших по бързата процедура да мина. Най-често пържим кюфтета и картофи. Вредно е, но си обичаме кюфтенца и картофки.Simple Smile После проветрявам много. И без да съм готвила, вкъщи често е отворено. Дори когато е много студено пак отварям за няколко минути.

# 1 351
Наработих се аз. Чакам МсЧ да си дойде, че ще имаме гости. Аз, очевидно, само ще ям, ще им наливам и ще им се подигравам, ако утре ги болят главите 😁

Мид, да не би да плаче Елени, защото ходи рядко? Ще я пускаш ли за постоянно?

# 1 352
  • София
Не,Али,този режим ще е 2,3 пъти седмично.

# 1 353
Мид,дано да свикне и да й е добре. Ти не съди по мойто диване,че реве. Не са всички така. Ето,на 2 в 1 Буболечето е пример.
Али,да минава бързо на твойто чаве. 🤗
Апнахме ние,раничко. До довечера ще огладнея още 2 пъти. 🤣🙈

# 1 354
2в1, разкошно дете! Браво на внучката!
Мид, защо не я пускаш за цялата седмица, а не само за ден, два? Няма ли така да свикне по- бързо. Ще се съобразят ли с вашия начина на хранене?
Али, весело изкарване!

# 1 355
  • София
И Павел ходеше така на ясла,баща й ще я гледа другите дни.Да,да вегетарианско е менюто.

# 1 356
  • Бургас
Привет, момичета!

Стискам палци за бързо оздравяване на болните!

Лили, дано се възстанови бързо и леко леля ти! Успех и с твоето лечение!

Мид, може пък Елени да те изненада и да ходи с усмивка на ясла.

Днес бяхме на Роженския манастир и в Мелник. В Мелник първо хапнахме и пийнахме, че после като се опънахме по една пътека с 300 стъпала, а аз с Марто на гръб, и наденица и вино, и всичко ми изби. Гледката от върха обаче си заслужаваше всяко стъпало.

Скрит текст:

С последната ви казвам наздраве!

# 1 357
  • Бургас
Ауууу, Селесте, с последната ме прободе направо в сърцето!
Наздраве!

# 1 358
  • на Мелмак
Вбеси ме този ММ, ама ме вбеси точно за 1.5секунди, ще му изтръгна езика! Smiling Imp мазни се сега! Ще го смачкам!

Снимките са Heart Eyes

# 1 359
Само не ми казвай, че не сте отишли при Блаже ( точно на разклона към манастирът). Освен, че готвят убийственно, а и собственикът е такъв образ

# 1 360
  • Бургас
Тит, стартирахме с Роженския веднага след закуска и не сме се оглеждали за хапване тогава.
Марѝ такава стройна програма ми е направила, засега обаче спазваме само забележителностите, ядем, където ни застигне гладът.

Бъчвите са от Кордопуловата къща в Мелник, като избата е в подземен лабиринт, копан в продължение на 12 години.

Етти, дишай, издишай.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 23:42 от selleste

# 1 361
  • На брега на реката
Добро утро,

Повече от час съм будна и вече станах, че ми писнА да се въртя! Явно смяната на часа ми влияе, а и  има едно куче, което от няколко месеца ни побърква. Започва да лае от 4 часа и няма спиране. В къща в близост до блока е, ама спим на отворени прозорци и се чува и то доста, особено аз, с моя нездрав сън, чувам и на затворен прозорец.

Благодаря ви, че ме мислите! Хубаво е да знаеш, че имаш много положителна енергия зад гърба си. Ще издебна удобен момент да вляза при шефа и да говоря. Надявам се да успея до края на седмицата.

2в1, браво на Бубулечето! Прекрасно детенце!  Heart Eyes

Мид, ще чакаме да споделиш за Елени!

Ети, както ти е казала Селесте. Дишай, издишай. Вярно е, че както ММ може да ме ядоса /за отрицателно време/, никой друг не може.

Селесте, наистина красиви снимки. Много хубаво да си изкарате!

Какво ли правят Ленд и Бейбичка?

Али, как мина купона?

# 1 362
Добро утро. От 4 съм будна. Днес ще съм парцал.
Бубе, да ти се случи, както го искаш.
Селесте, чудни снимки. Да си изкарате супер.
Етти, дано вече ти е минало.
Елени ще изненада майка си.

# 1 363
  • На брега на реката
Дано, Съни!

Много е гадно да искаш и да имаш време, а да не можеш да заспиш! Вероятно, довечера ще припадна рано, рано!

# 1 364
Добро утро!

Мид, дано да не плачка Елени днес!

Ети, набий го бе 😁

Селесте, красота ❤

2в1 браво на детенце, все с кеф да ходи!
И аз спах на пресекулки,  не знам защо. И аз ще съм дроб днес.
Гостито беше много весело, отдадохме се на преяждане 😁 МсЧ измайстори страхотно телешко, направо майка плаче. Поради преяждането и смяната на времето, о аче, окапахме като круши рано-рано 🤣

Излязоха ми резултатите, пушка съм, благодаря,  че ме мислихте!

Спорен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт