Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 706
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 1 335
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета!

Лиляна, много неща накуп са ти се струпали. Hug
Аз съм със същите диагнози и са от служебния стрес. Приела съм ги вече, пия си лекарствата и се старая да не ги мисля, че става по-зле. Дано се възстанови лелята, че и за вас и за нея е по-добре. А тактиката за службата, ти е точно каквато трябва да е. Да не ти пука. Личните неща и здравето, са най-важни.

# 1 336
  • Ямбол
Благодаря, Бубс. И твоите неща да се наредят.

Але, таз' ангина много взе да налазва. А ти? Почна ли АБ?

# 1 337
Лилс, за втори път има мойто лапе такова чудо... Много гадно. Не може да се храни и плаче.
Почнах го снощи АБ. И добре, че преди лягане, че май е чук, стана ми лошо. Сега ми е по-добре и се чудя от него ли или съм почнала да се оправям и не трябваше да го почвам... Ще видим, най-много да питам ЛЛ може ли да го пия 5 дни вместо 7...

# 1 338
Добро утро Simple Smile
Бубе, ако питаш мен, още не съм започнала,
само се подготвям.
На теб успех и късмет!

Лиляна, дано близката ви се възстанови максимално.

Пържено обичам, но си позволявам само чипс и начос, понякога палачинки.

Али, аз пих АБ 7 дни, заради един зъб.
Оправих се още на третия, но изпих всичко, не ми се рискуваше.

Допивам кафето и изчезвам по задачи. Имам да вадя нова книжка, да се снимам и разни домакински дейности.
Кое време стана, още сепомотвам вкъщи, но честно казано, имах нужда точно от тази глътка въздух, преди следващия работен процес.

Хубава седмица, банда!

# 1 339
Всички болни да се оправят бързо!
Лили, много неприятности накуп. Дано бързо всичко влезе в обичайното си русло.

Защо причислявате палачинките към пърженото Rolling Eyes
Вярно са на тиган, но нямат мазнина. Аз си ги броя за ... палачинки Joy

# 1 340
  • Canada
Палачинките се пекат, не се пържат.

Лина, Бубе, успех!

Лили, успешно и бързо излизане от тази серия пожелавам!

Болните да се оправят!

Хубава и успешна седмица на всички!

# 1 341
  • sofia
Лили, дано успее да се възстанови лелята и още дълго да е сред вас!

Защо причислявате палачинките към пърженото Rolling Eyes
Вярно са на тиган, но нямат мазнина. Аз си ги броя за ... палачинки Joy
И яйцата... за мен пържено и такова дето плува в мазнина, докато се пържи. Другото само така го наричаме

# 1 342
Късно се разписвам днес.
Буб, стискам ти палци.
На Лиляна пожелавам да стане перде и половина. Да си гледа здравето, а всичко друго- кот доди. И да знаеш, че диетичния режим много ще ти помогне. Чакаме те! Лелята бързо да се оправя.
Ем, добре ви е тръгнала приказката с колежката. Такива хора, дето носят на шеги са най- добри приятели.
Тути ме присети и мен за пърженицата. Хм, как ми се иска да я приготвя още сега, въпреки че коремът ми ще се пръсне от свинското със зеле, дето направих за обяд. Вчера сложих буркан туршия от краставички и моркови, днес още един с карфиол.
След малко подхващаме уроците със сина.
Али, къде 5, там и 7 дни.

# 1 343
  • Euskal Herria
Единственото предимство на Хашимото с хипофункция е, че почва да не ти пука много-много Simple Smile.

# 1 344
  • Бургас
Морген!
Късно станах днес. До 12ч спах. Криво ми е и главата ме боли.
Пия кафе и трябва да бягам на работа. А как не ми се ходи.... Дано да е спокойна смяна.
Лиле, гледай си здравето, а за работата да не ти пука много. Винаги ще има криви и недоволни. Леля ти бързо да се закрепи!
Бубе, мисля те! Ще се наредят нещата!
Болното КИфте да оздравява, другите болни също!

# 1 345
  • София
Утре ще водя Елени за 2часа в яслата,представям си какъв вой ще е и драма.

# 1 346
И Буболечето от миналата седмица е на градина. Днес за пръв път е за цял ден. Драмата при нас е, че не иска да си тръгва Joy. Миналата седмица като я взимах на обяд, искаше да остава да спи с децата. Днес отпадна и притеснението как ще заспива на обяд там. Като се обадихме казаха, че не е имало никакъв проблем. Дано да е така и занапред.

# 1 347
  • София
Много се радвам,ние няма да имаме този късмет.
Утре ще ви кажа.

# 1 348
  • Euskal Herria
Е, Мид, още нищо не се знае.
По-вероятно е утре Елени да не плаче, да се залиса покрай децата, играчките. Ама на следващия ден вече ще знае къде отива и че ще е без теб.
Дано лесно се адаптира!

# 1 349
  • София
Янче,тя два пъти седмично ще ходи само.Говоря й ,но май не разбира,най~много да избяга.

Общи условия

Активация на акаунт