Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 552
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро и от мен!
Обичайните заподозрени рано сутрин пак са на линия.
И аз подкрепям мнението на Буб за Узунов. !А също за спорта!

# 721
  • на Мелмак
Узунов даже и не искам да го знам. Противник съм на прекалените неща.
Аз спокойно изкарвах с 2,4,6 гр. В на ден. Подозирам месото за бъбреците, така, че вече си ям муКаса, пълнени чушки и така 😀.
Аз свалих 3-4 кг, но доста на обиколки, което много ме зарадва.

# 722
Ети, месото може да повлияе на бъбреците, само ако си го консумирала без зелечуци към него. Аз така знам- бъбреците се натоварват от белтъчини, към които няма друго.

# 723
Добро утро!

Оказахме се с мухлясъл хляб и без масло. Направих мекици за закуска.

От всички диети/режими най ми харесва и ми върши работа Зоната. Всички групи храни са включени. Аз без плод, и чат-пат нещо тестено не мога. Даже и шоколад си позволявам. Сега като има и танци може би ще стана фиданка Joy

Хубав ден!

# 724
Добро утро Simple Smile
Ети, дано бързо намериш подходящите хора.

За ВМ НВХ мога да пиша много. С този режим успях и да сваля, и да кача Simple Smile
Обичайното ми хранене е негова модификация, с малко въглехидрати и без млечни, но с често включване на чипс Grinning
При мен ключът от палатката се оказа спирането на млечните.
Колкото и да тренираме, 90% зависят от храненето. На мен спортът ми носи други ползи.

Лек ден на всички Simple Smile

# 725
Добро утро!
С диетите не мога да се спогодя.Аз без тестяно и сладко не мога.Без второто съм пробвала,но ми е било голяма мъка.А понеже ям предимно млечни и зеленчуци,така и не мога да се напасна към някой режим.
АГ-то ми се кара,че качвам повече от килограм на месец 🙄.Сигурно,защото не знае първия път какво чудо направих 😆.Детето ме успокоява,че после с фитнес ще отслабна 😂.Това ми е най-малкия дерт,ама хайвана се притеснил за мен 🥰.
Спорен и слънчев да е денят ви!

# 726
Благодаря ви за мненията,мацки. Всъщност снощи четох тук за Узунов и видях,че не е ок,та се отказах. 🤣 Малко ми трябваше хахах. Шега де,замислям се сериозно за някакъв режим,щото вече не се понасям.
Аз заведох Дребосъчка,ама киселка беше и малко помрънка. ‘ПОжата говореше с една майка и тя не иска да иде с друг до стаята,та чакахме,но накрая склони и влезе с друга лелка. 😃
Снощи заспа в 21,а аз в 22. 😳 Това не ми се е случвало от 100 години. После в 3 се събудих наспана,въртях се,пулих се,пък съм задремала пак,та спах до 7 на пресекулки.
Хубав ден от мен! 🤗🌺

# 727
  • на Мелмак
Мари, да, знам. Но в мен е причината, че не винаги съм го спазвала!

# 728
  • София
Мериан, рибата, след даденото овкусяване, на скара или във фурната я печеш?
Всъщност в оригиналната рецепта сьомгата се овкусява със зехтин и лимон и стои 30 минути в хладилика, след това се слага в дълбок съд, полива се със соса (кисело мляко, майонеза, дижонска горчица, копър и лимон), завива се с алуминиево фолио, които се пробива на няколко места и се пече 20 минути. Но дори и да е приготвена рибата може да се добави при консумиране, пак е хубаво.
Не обичам да пазя диети, а имам нужда от сваляне. Навремето пазих Зоната 2 месеца, резултата беше минимален, и това спомогна да открия, че имам хашимото, което е виновно да не мога да свалям. Сега сестра ми ми казва, колко е хубав тоя режим на Узунов и колко много се свалялло от него, но ме е страх. Склонна съм към образуване на камъни в бъбреците, а и захади хашимотото не трябва да ограничавам напълно въглехидратите. Като че ли се примирявам с колограмите и така...

# 729
Ренко, при втората бременност качвах бързо и АГ ми се караше, а видимо не бях едра, напротив. Само кантарът показваше едни кофти числа Simple Smile

# 730
  • София
Добро утро.
И двете бременнодти качих по 20+кг.Всичко в корем,ужас бях,по 130 см.пбиколка.
Вчера бях до работа,дразнят ме,всичко ново почти.Ще взема д се махам от там.

Диети не пазя,но много се движа.
Сега повръщам от вирус и ще сваля поне 2 сигурно,бляк.Като скумрия съм стснала.

# 731
  • Бургас
Мид, да минава бързо този вирус!

Значи много ме дразнят такива АГ, които мрънкат за килограми. Бременната ще речеш, че нарочно бърза да се издуе от ден първи. Ми то си е явно до организъм, аз си хапвам принципно добре, а и с двете бременности качих 8-9 кг. През първата месеци наред изяждах всеки ден по един дюнер. Мид е рупала цвекло и качила 20. Структура, ген и т.н, но в никакъв случай целенасочено пълнеене. В „хапни и за бебето” едва ли някой още вярва.

Сутринта водих Марто на фризьор, че пак беше заприличал на смехоранче. Фризьорката ме предупреди, че из училищата пак са плъзнали въшки. Имам лавандулово масло и лавандулова вода, миризмата им дали гони тези гадини?

# 732
Не знам,но и аз всеки ден я гледам дребната,да не ни донесе нещо от детската. Ще се радвам ако сподели някой нещо ефективно. 😃
Голямо затишие днес,много работите.
Аз сложих една туршия на ММ и след малко отивам да взема Синеочка. После имаме уговорка с една мацка да поиграят в училището с нейния син. Лека полека започвам и тук да завързвам приятелства. 🤣

# 733
Откакто каката в първи клас донесе и чистихме яко, и въшки,и гниди, сега превантивно я пръскам с Paranit спрей,че на нейната коса голям зор видях тогава.

# 734
  • Бургас
И аз преди пръсках с Хедрин, но много ѝ се омазнява косата и спрях.

Купих зеленчуците, довечера ще зареждам туршията на Рая.
Сега полягам при козметичката да ми освежи малко фейса.

Общи условия

Активация на акаунт