Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 204
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 735
Аз се транспортирах в спортния център,  днес денят ще е дълъг...
Както съм недоспала - йекстра ми е.

# 736
  • София
Я кажете за повръщане на малкия какво да давам?Чакам пред лл,но и тя е еднаа.

# 737
  • на Мелмак
Вомитус хил за повръщане, Мид.

# 738
Хрис, от Парамида такъв пърхот докарах на децата, че още го борим.

# 739
Натриев цитрат,Спрайт...За болки в корема,ако има,чай от мента,с лимон може.За електролитния баланс-компот от кайсии.

# 740
Руми, възможно е. Не съм забелязала при нея да се е появил. Пръскам я обикновено като се сетя, т.е от дъжд на вятър един път в седмицата примерно, или като я видя да тръгва с развята коса.
Мид,натриев цитрат, има и дозички на прахчета,които се разтварят.

# 741
Привет! Сядам с последното кафе за деня. Прибрах се преди два часа, но докато се натуткам, мина през банята и хапна нещо, стана 18:00 часа. Поне ядене има, няма да готвя. Само салата ще направя по-късно.
Връщам се да ви чета.

# 742
Натриев цитрат,Спрайт...За болки в корема,ако има,чай от мента,с лимон може.За електролитния баланс-компот от кайсии.
Koгато има повръщане никакви менти и лимон. Стомашната лигавица е раздразнена и това ще я раздразни още повече. Не се дава и вит. С. Това го знам от приятелка педиатърка.

# 743
За въшки Неостомозан. Доказано действа

# 744
  • Бургас
Лино, така знам и аз, но дано не ми се налага да се уверявам лично.

# 745
По спомени - преди имаше коментари, че капка масло от чаено дърво сложено в шампоана действа превантивно против въшки. Все се каня да го пробвам и забравям. Хубаво, че за сега ни подминава тоз дерт.

Хапнах и ми се приспа. Лека!

# 746
  • на Мелмак
Чета за въшки и се почесвам Joy

# 747
Руми, възможно е. Не съм забелязала при нея да се е появил.

Като се замисля, по-добре пърхот, отколкото въшки 😂😂😂

Определено е период. В началния курс, но аз накрая толкова бях издивяла, че направих кичури на малката. И от тогава не е хващала 😈

Нещо не се чувствам оздравяла. Минаха почти 10 дена, откакто свърши антибиотика, а аз още кашлям от време на време.
И децата като са болни и хич нямам настроение.

Утре съм на РД среща в Плевен. Не ми се пътува, ама няма как.

# 748
И аз бях се видяла в чудо. Нейната коса е гъста,дълга и къдрава на масури и няма вкарване на гребен,та единствения възможен вариант беше да режа косъм по косъм,където има останала гнида.
На вас бързо оздравяване.
Мид,как е детето?

# 749
За въшки Неостомозан. Доказано действа
Против въшки - няколко капки ( аз сложих повечко) масло от чаено дърво в шампоана. Действа безотказно

За повръщане давам кола.

Руми, остава остатъчна кашлица, хич не се притеснявай за това. Гледай да вдигнеш имунитета, че антибиотика е убил всичко полезно в стомаха, с една дума естественни пробиотици.

Болните да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт