Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 217
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 750
Тит, опитах. И пет дена пих имуноподсилващи, но усещам че нещо не е както трябва.
Имам и най-гадната темп на света 37.2
Утре ще ходя пак при личната.

# 751
За кашлицата  25 гр исиот ( смлян джинджифил, 25 гр е пакетчето от аптеката), разбърква се с 250 гр мед. Всяка сутрин по една супена лъжица на гладно...пробвано е изчезва кашлицата.
Имам и едно китайско лекарство, дето и мъртвец вдига, но едва ли го има в БГ.

# 752
Това ще го направя утре.
Дали се продава при нас джинджифил на прах 🤔

# 753
Дали се продава при нас джинджифил на прах 🤔
Да но му казват исиот. Аз си го мъкна от Бг. Twisted Evil

Като някаква вещица съм, какво ли не мъкна от по света.
Сега ...ама той зъболекарят ми е виновен съм домъкнала brain food octane oil и чай мача. Заплаших мъжа ми, че ще живея вечно.
Докато бях на зъболекар ми правиха изследване на нивото на кислород в кръвта. Оказа се че отворът (каквото и да значи това) е 1.7 мм, при допустими 4 мм. Та ще спя със специални шини.

# 754
  • Canada
Тит, кажи за brain octane-a, от известно време го мисля.

Седмицата ми започна екстремно, изпратиха до вратата поредната ми помощничка. Трета за година. Явно мн високо съм вдигнала летвата Joy
Освен това съм в залата, след близо 4 месеца прекъсване. Всички розови гирички са за мен... на този етап 😈

Болните да се стягат 🤗  И аз още бухам и боботя 😣

# 755
Фонсе, аз съм го вземала 3пъти и за мен е доста необичайно. Моят зъболекар го приема от няколко месеца. Каза, че има много повече енергия.

# 756
Добро утро!

Руми, иди да те чуят, че с тази  Т е съмнителна работа. И децата да се ооравят вече!

Фонс, как ти се отразяват тренировките? И ти да се оправяш! И да си намериш читава помощничка най-накрая!

Много се изморих вчера аз, направо скапах. Не е за мен работата с хора и пари, натоварва ме. Че имаше и катастрофа на прибиране,  голямо висене.

Днес дано да е по-спокоен ден.

Спорен ден, банда!

# 757
  • На брега на реката
Добро утро,

Тит, Фонсче, даже и не знам за какво си хортувате.  Joy

Руми, смеси 1 пакетче ванилия с 1 с.л. мед, яде се сутрин и вечер, преди лягане. Много успокоява кашлицата и така си лекувах децата, като бяха малки. Щерката по-добре ли е?

За въшките не мога да се включа, отдавна пораснаха моите и кой знае какви мазила има вече.

Ети, Мид, как са дечковците? Бързо да оздравяват всички!

Хубав ден, момичета!

# 758
Добро утро!
Руми, какви кичури си направила на щерката?
Имам джинджифил на прах в капсули. Може да се пие така, а може и да се разтвори капсулата, и да си направиш чай.
Фонсе, повече ми е мъка за тренировките ти, а не за помощничката. Щото ако си сама ще си свършиш всичко както ти искаш. Е, ще се изгърбиш, ама поне ще знаеш, че всичко е точно. НО....спортната ти мъка е и моя мъка.
Днес и утре, и аз съм на родителски срещи. Щерката се пъне, дори не искаше да ми каже в коя стая е техния клас. Като разбра, че имам намерение да влизам от стая в стая и да питам дали това е класа на....(трите ѝ имена) се светна, че ще си направи голяма услуга, като ми каже. Дори етажа ми подсказа. Да знаете и вие, че стая 25 се намира на 3 етаж!

# 759
  • на Мелмак
Добро утро!

Мисля, че се наспах днес и няма да съм като ударена от влак през деня. А и интервюта имам, трябва да съм добре Grinning

Бубе, малкия вече е добре, договора не следи да се изпълнява, защото бръмбарите в главата са му други, не колко го боли коремчето Grinning

Записах си рецептите за кашлица.
Джинджифил и аз ползвам. Също и имам йоги чай с джинджифил, портокал, ванилия и още нещо - вълшебен!
Мари, откъде ти са тези капсули с джинджифил?
В Банско бях гледала едни пакети със смлян джинджифил, що не взех?

# 760
Ети, от английски сайт са.
https://www.hollandandbarrett.com/shop/product/good-n-natural-gi … 5145?skuid=005145
Имам 2 неразопаковани кутии, а чакам и още с колет. Така, че мога да съдействам, ако не ти се чака доставка.

# 761
Добро утро!
Всички болни да оздравяват бързо Hug
Джинджифил на прах съм вземала от Кауфланд в едни пакетчета от 50г.
Реших и аз тези дни да дам шанс отново на "Зоната" и да се опитам да вляза в някакъв режим. Да видим дали ще ми се получи.

# 762
  • София
Хрис, успех, моля ти споделай резултата!
Днес внучката ми е за първи ден на детска ясла. Сутринта дъщеря ми ми изпрати снимка за едно усмихнато дете с раничка. Навремето като тръгна на ясла дъщеря ми нямах никакви проблеми с нея. И с внучката така сега, дано и занапред да няма проблеми!

# 763
Мери, успех на вашето мъниче, дано бързо свикне Hug
За резултата - ще споделям Simple Smile надявам се този път да ми е по-успешно задържането в нея.

# 764
  • Бургас
Аз съм на 90 дневната от около седмица. Този път правя и упражнения от нета -на Руми Илиева за начинаещи. В началото ми беше малко зор, но вече свикнах.
Мери, дано малката госпожица ходи с желание и да не се разболява!

Общи условия

Активация на акаунт