Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 70 199
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 765
Мериан, да не плачка малката и да е здрава! Да ходи с кеф ❤

Хрис, успех!

# 766
  • Бургас
Болните още днес да се отбележат с добри новини, на диетуващите давам отсрочка Wink

Мериан, да ходи с желание малката госпожица и да е здрава!

# 767
Мери,успех на малката кукла. 🤗
Синеочка сутрин хич не й се ходи,плаче малко,но няма начин.

# 768
  • Canada
Але, не знам, вчера беше сефтето Joy Ще се чуе Joy

Мари, отказвам да се гърбя Joy Достатъчно дълго го правя, нито по красива, нито по богата съм станала. А и това е в основата на всичките ми настоящи здравословни проблеми, та съм пас Joy

Успех на диетуващите и малките ученици! Всичко е постижимо с постоянство и търпение.

# 769
Лина, ти защо пак си на диета? Екстра си си! Айде, за упражненията те подкрепям, че движението си е важно за здравето.
Мериан, бързо приспособяване на малката.
Фонсе, разбирам те, душко! От опит споделям, че аз съм си най доволна, когато сама си свърша нещата, въпреки екстра бъхтенето. Хем вяра нямам, хем душевно ми е по- ок.

# 770
  • Бургас
Щото нещо се почувствах окръглена Simple Smile

# 771
Ти не беше ли около 40 кила?

Лудата ми седмица продължава, хвърлям по едно око, но не мога да се включа адекватно в темата.
Поне времето е хубаво, само дето взех да се разболявам и аз.

# 772
Еее, Тути, айде да се оправяте вече!

Има нещо, в спортния всички са болни, правим разни гимнастики да ги сменяме, че капят като круши.  Само да посмеят да ми пуснат бацила, ще ги залея с белина и повече няма да стъпя там!

Рязко ми се доспа на мен. Ще мина след работа да напазарувам и да си видя детето и май ще вазирам рано тази вечер.

# 773
  • Бургас
Ти не беше ли около 40 кила?

Бях 48,сега съм 50

# 774
😁 Лин,не се гъбаркай с нас. Ти ако си се окръглила,ние се търкаляме. 🐷

# 775
Привет и от мен! Седнах, сипах си студен чай и вдигнах краката.Smiley Смятам така да поостана малко. От работа на пазар, готвих, изкъпах се и искам да не мърдам от леглото.

Някога бях 49 кила. Сега съм се окръглила, искам да сваля. Няма да стана отново 49, но поне 50-53. Ниска съм и знаете, че килограмите седят по различен начин при ниски и при по-високи хора. Само остава да си харесам режим.Rolling Eyes

# 776
На мен нещо не ми е ден. Дребната ме ядосва. Баща й също. Тук масово се продава насипен боб,а той решил днес да готвя боб. Ок,ама в магазина дето ходим има само насипен,а той не иска. Обяснявам му,че пакетират от същия този боб,но не! Да обикалям магазините да търся пакет. 🙄 Онази жена,дето ни търси 3-4 дни всеки ден да ходим да играят децата,днес даже здрасти не ми каза. 🙄 Аз ли нещо не съм добре,не знам. Вярно,че и ПМС ме тресе,ама... Сдухано ми е нещо. Помрънках ви.

# 777
Ени, горе главата! Simple Smile

Прасчо говори за отслабване, а преди малко си отворих шоколад.Rolling Eyes Но няма да го изям целия, каквото ще да става.Smiley

# 778
Ени, набий ги сичките. И изяж един шоколад ❤

Аз сега се прибрах. Дълъг ден пак, изморена съм. По бързата процедура ядене и лягане ще е програмата.

Аз имам един буркан сладко от кайсии, ама направо е божествено ❤ В същност вече е половин буркан, след като снощи гребах направо с лъжицата. След тази вечер ще е 0 буркан вероятно 🤣 Няма да дочака съботните палачинки...

# 779
Баба правеше божествено сладко от кайсии с ядко. Как ми се прияде, добре, че не съм бременна  Mr. Green

Днес на работа имаме здравно шоу/панаир- до тук имам направени 2 масажа и една торба с дребни подаръци. Включих се и в 3 игри, за които знам, че няма как да спечеля нещо

И как хубаво вали, само за спане е работата.

Общи условия

Активация на акаунт